Конечно приючу(тю)Sevych, если приютишь - вскакиваю в последний момент![]()
Премного благодаренКонечно приючу(тю)![]()
Вот этим самым окончательным оповещением-посланием сейчас и займусьНо окончательное решение, как я понимаю - за начальником каравана.
2.37. Одна особа має право придбати за одним зверненням до каси до 9 проїзних документів уключно незалежно від напрямків та проїзні документи на зворотний проїзд чи на проїзд з пункту пересадки до них.
(пункт 2.37 із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства транспорту та зв'язку України від 03.11.2008 р. N 1333)
"Правила перевезення пасажирів..."4.1. Резервування місць для перевезення організованих груп провадиться на підставі письмової заяви організатора перевезення. Заява від організатора перевезення - юридичної особи підписується її керівником. У заяві вказуються: повне найменування юридичної особи, її місцезнаходження, реквізити банку, який обслуговує, дата від'їзду, бажаний номер поїзда, кількість і категорія місць, станції відправлення і призначення.
(абзац перший пункту 4.1 із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства транспорту та зв'язку України від 04.03.2008 р. N 252)
Заява про перевезення групи дітей шкільного віку засвідчується підписом директора школи, де вчаться школярі, або завідувача районного відділу освіти, або керівника юридичної особи - організатора перевезення.
У заяві, поданій фізичною особою, зазначаються паспортні дані заявника: прізвище, ім'я, по батькові, серія та номер паспорта, дата і місце видачі, місце проживання, контактний телефон.
(пункт 4.1 доповнено абзацом третім згідно з наказом Міністерства транспорту та зв'язку України від 03.11.2008 р. N 1333)
Спеціально шукав, яле не знайшовЦікаво, а десь написано, що не можна одразу звернутися вдруге?
насколько мне известно в кассах такая хитрая схема, что если взять много билетов сразу (вроде 9 в одни руки), то именно в этой кассе должны пробиться билеты на любое другое направление прежде чем брать повторно на нужный поезд."за одним зверненням до каси" Цікаво, а десь написано, що не можна одразу звернутися вдруге?
В мене є намет 2-ка. В крайньому разі зможу взяти 4-ку, але він важчий і в гіршому стані.Лео, fanatt та kimostudent - розберіться, будь-ласка з наметами
в мене є пальник.До всіх - знайдіть третій пальник на групу!
я б із великим задоволенням, але їду в ОдесуДо всіх: по можливості хочу вас бачити тут
http://www.velokiev.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=77601
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей