Женько, кури глобус Украины или гугл в крайнем случае ;-)шо за "гранитно-степное"?
Шо они несут? Как мост на остров, где никто до этого не жил облегчит "надання невідкладної медичної допомоги мешканцям вказаних сіл, переміщення дітей до шкіл та інш" Просто теперь продадут 50 км2 участков под трехэтажные огородики с бассейнами. Міст, який було збудовано для мешканців сіл Літочки, Літки та Соболівка Броварського р-ну Київщини, дасть змогу безперешкодно діставатися на протилежний берег річки Рать. Відсутність мосту протягом багатьох років ускладнювала умови для надання невідкладної медичної допомоги мешканцям вказаних сіл, переміщення дітей до шкіл та інш.
У мну тож такая мысль была...Мост хлипкий, может спалить его
Димка, у меня давно вызревала идея, о которой я тебе говорила - поехать в гранитно-степное Побужье. Места там клевые, мы там с Игорем были несколько раз, правда, без велов. А вот побывать там на велах - с прошлого года еще мысль крутится. К тому же там мои исторические корни - это Родина моей мамы![]()
А если присмотреться к фоткам, вроде на табличке написано "Громаді с. Літочки...".в Летках(судя по новостям)
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей