З перетинання кордону Молдова/ПМР розібрались, чогось "незрозумілого" та складного там нема. Думаю і з кордоном ПМР/Україна проблем не буде.
Не ПНР, а ПМР. Придністровська молдавська республіка.Добре, дякую за пораду. Але за пораду, а не вумнічання. Кому воно потрібно на форумі. В тебе є якась конструктивна порада?![]()
З перетинання кордону Молдова/ПНР розібрались, чогось "незрозумілого" та складного там нема. Думаю і з кордоном ПНР/Україна проблем не буде.
Вважаю, що з наметами у нас все ясно. У мене 2-х місний, у Сергія (Bragida) 4-х місний намет, ну, і до Паші у 2-х місний намет підселимо Віталіка.Что у нас по палаточным местам? У всех все есть?
Штормовая одиночка и обычная двушка есть в наличии.
Я мало ем. Буду утром на перекусах. Или буду пытаться делать костер пока вы готовите. Утром греться все равно нужно.Є інше питання. На вогнищі напевно готувати їсти не будемо, принаймні знранку, довго. В мене є газовий пальник+газ, у Сергія було трохи великого посуду, але того на нашу комнанію буде трохи замало
Смысла нет сильно загружаться. Я ожидаю куски пешки а-ля Галичина и Демерджи.чи є ще в когось газовий пальник + газ і туристичний посуд.
Время, место?Да, і ще, коли ми із складом учасників вже визначились, то чекати 23 лютого сенсу нема. Тому купувати білети зустрічаємось у середу (18 лютого) на старому місці.
Паша, розпалювати багаття - довго, принаймні зранку. Розігріватись будеш у сідлі.Купуємо квитки 18 лютого (середа) о 19.00. Зустрічаємось на Південному вокзалі біля недіючого фонтану. Вартість квитків в межах 150 грн.
Оставьте эту задачу мне. 10 минут после подъема - это немного времени.Паша, розпалювати багаття - довго, принаймні зранку. Розігріватись будеш у сідлі.Купуємо квитки 18 лютого (середа) о 19.00. Зустрічаємось на Південному вокзалі біля недіючого фонтану. Вартість квитків в межах 150 грн.
Щодо кусків піших підйомів, то я б не був таким оптимістичним. В болото ми не поліземо, і по каньйонах пригати не будемо. Вбиваємось об 98% асфальту.
Так, монастир той, що недалеко від Каларашівки.Монастир недалеко від Отачі - в Каларашовці?
Тросик у меня был.порваных тросиков-1 шт;
стертых в ноль колодок-много;
Ниче. Я покушаю как нибудь в другой раз. Раму уже заварили - снова в бойЗ.Ы. Паша, очень жаль что из-за треснутой рамы тебе пришлось сойти с маршрута-наc вкусно покормили в монастыре в Руди:)
"Автопилот" в виде меня отвалился в первый день по техническим причинам. Вот и пошли, наверное, косяки. Каюсь. Постараюсь исправиться.Треба було в Буші у отця освяти попросить, зразу,не відходячі від каси. А то реально косяків на рік вперед назбирали. Слід раз організатору треба більше над картою чаклувати і захисні закляття на маршрут ставити![]()
Під прекрасні дискові гальма Промакс в Києві колодки днем з вогнем не завжди знайти можна. Свого часу по результатам пробігу по всім веломагазинам я купила останню пару колодок в місті.На колодках все-таки надо было настоять. Один комплект докупили с моей подачи. Надо было каждому по запаске еще взять.
Я думаю, що добре, що всі ці штуки випливли зараз, коли ще не так шкода втрачених для велопрогулянок вихідних, а не влітку, в розпал сезонаА то реально косяків на рік вперед назбирали.
Ничего подобного. Подседелку уже ломал трижды: Токсик (рама), Команч (глагол), ЖТ (рама). Ничего страшного.У рамы подседльная труба лопнула, я так понимаю? Теперь будешь в рулетку играть)
Думаешь Урбег Ко. Лтд. откажется от сотрудничества?1. Уже придумал палатку под названием "Вигвам 2", апгрейд технологического решения Триза, но с защитой от клещей предусмотренным вторым тентом. Ориентировочно грамм 500 веса. Место ей будет на раме в специальной сумочке. Запатентую в узких кругах. Доступна будет и в штормовой модификации "Вигвам Циклон". Найти бы кто пошьет...
Понимаешь, реализация получается очень мощная. Есть подозрение, что палатка будет относительно дешевая, а популярности получит не меньше велочехлов из серебрянки (одиночка, минимальный вес, штормовая, ставится минуты за 2 максимум в зависимости от комплектации, несколько вариантов постановки). Годится на подъем одного адекватного производителя.Думаешь Урбег Ко. Лтд. откажется от сотрудничества?1. Уже придумал палатку под названием "Вигвам 2", апгрейд технологического решения Триза, но с защитой от клещей предусмотренным вторым тентом. Ориентировочно грамм 500 веса. Место ей будет на раме в специальной сумочке. Запатентую в узких кругах. Доступна будет и в штормовой модификации "Вигвам Циклон". Найти бы кто пошьет...
п.с. на велобайке чувак стоял с самодельными палатками, делил стенд с Бизоном; г-жа Синицина; и тов.Волков с той же кухни ;-)
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей