І все таки вибір в бік грунтів виявився дуже правильним: я на нобіках ледве доповзла до старту.
На сліках по ранковій ожеледі я б і з двору не виїхала б..
Якщо гармін з вбудованим альтиметром, то у Страві має бути вірно (якщо звісно при експорті-імпорті не загубились оригінальні значення висоти). Якщо без - неточно буде всюди, бо визначення висоти за допомогою гпс має похибку. А Страва висоту визначену за допомогою гпс взагалі ігнорує, та вираховує її на основі координат і своєї мапи висот (не знаю як з цим у Gpsies).А кто писал трек, подскажите, какой набор высоты получился?
А то Gpsies выдает 557метров, а Страва - 377метров. Не знаю, кому верить.
Трек я писал Garmin-ом, поле высоты (<alt>) в GPX-е присутствует. Но Garmin у меня недавно.
Нада конвертить в "avi" или "flv" и заливать на ютюб, а то смотреть на эксуа - одно мучениеТрохи моїх відео: http://www.ex.ua/982074027229
Конвертировать не надо - это потеря качества, загрузка на ютуб - потеря качества. Лучше всего качать с екса и смотреть в оригинале.Нада конвертить в "avi" или "flv" и заливать на ютюб, а то смотреть на эксуа - одно мучение
Закинув найбільш вдалі відеофрагменти в дропбокс, Аня, перевір, будь ласка, запрошення на твоємо e-mail,Виберу найцікавіші моменти і зроблю ролик на 2 хвилини (але ще треба дочекатися відео з камери Сергія).
Заливати все це на ютуб нема сенсу.
Нада конвертить в "avi" или "flv" и заливать на ютюб, а то смотреть на эксуа - одно мучение
Так есть же ролики в "ави" на ютюбе и в прекрасном качестве. Кстати, ютюб помоему сам конвертит в несколько форматов, если я не ошибаюсь конечноКонвертировать не надо - это потеря качества, загрузка на ютуб - потеря качества. Лучше всего качать с екса и смотреть в оригинале.
Прикольно, особливо початокОсь і відео:
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей