13.06.2015 (R) "Резвость - норма жизни". Субота, 13-те

Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
Сергулио
* * *
Стать:чол
Re: 13.06.2015 (R) "Резвость - норма жизни". Субота, 13-те

Повідомлення Сергулио » 13.6.15 21:13

Вдома був в 21-45, доїхали нормально, відмітку 200км пересікли, відгук про покатун завтра.
Не ищи Бога, не в камне, не в храме - ищи Бога внутри себя. Ищущий, да обрящет.

Ul@senko
Кращий Органiзатор Покатушок Сезонiв 2012 - 2017
Стать:жін

Повідомлення Ul@senko » 13.6.15 21:29

Голова фінішувала біля 20:30.
Всім вдячна за компанію, терпіння, чудову фізуху :Rose: :Rose: :Rose:
Піски, пилюка, гедзі, піски, грейдер, безхвоста лисиця, галявина хріну, ПІСКИ, ГЕДЗІ, спека, асфальт, мордодуй, комарі, гедзі, піски.
На десерт - стрімкий фінішний відрізок від Лютежа, на 20-24 км-год #crazy_pilot .
Втрати: -1 у Гостомелі, -2 зійшли на асфальт у заповіднику.
Всі інші учасники стійко рили піски, відбивалися від комах, вливали в себе літри вологи.
Жарило сьогодні по-літньому :robot: (гісметео заднім числом написав 30'), тож купання було справжнім спасінням %) .
AlexGer, виклади плз трек, мій навігатор потух після гирла Ірпіня, далі їхала по пам'яті.
Краще зноситися, аніж заіржавіти.

Ewgenium
* * *

Повідомлення Ewgenium » 13.6.15 21:54

Вже дома! Сухолуччя фіфті-фіфті пісок вдалось на славу
245 на одоометрі! Біля диспансеру були о 20.33!
Те що було проїхано організаторами раніше і про що формувалися анонси, було працьовитим, але в межах норми червня місяця.

А от те, що не було проїхано було справжньою люттю. Повний набір - пісок по втулки, спека і гедзі. Від яких таки Офф дав змогу відкараскатись.
P.S. Вологи вжито близкьо 10л
Востаннє редагувалось 13.6.15 22:07 користувачем Ewgenium, всього редагувалось 1 раз.
"Живи так, чтобы тебе никогда не приходилось стыдится, если что-нибудь из того, что делаешь или говоришь, станет известно всему миру - даже если то, что станет известно, будет неправдой" (c)

Ul@senko

Повідомлення Ul@senko » 13.6.15 22:04

Те що було проїхано організаторами раніше і про що формувалися анонси, було працьовитим, але в межах норми червня місяця.
до речі, дуже дивно: у середу чомусь відрізок до Казаровичів дався складніше :unknown: .
А лісок за Дмитрівкою, який після дощу був просто прекрасний, сьогодні потріпав нєрвішки :crazy:
(Сергію, твій вихід :D )

leh.valensa
* * * *

Повідомлення leh.valensa » 13.6.15 22:32

я без черги, поки Сергій там приводить себе в порядок
Матрасити, чи не матрасити? На жаль, Гамлєт не дає відповіді на це (крамольне у вузьких колах) питання, бо в його часи люди матрас іще не винайшли, тому спали просто долу.
Зате продавщиця першого-ж сільмагу, приготувавши смачнючу каву, ніби натякнула - матрасити! :yes
У другому сільмагу я побачив чудо :pop: : працюючий холодильник! Холодна кола у спекотний день остаточно прийняла за мене рішення - таки матрасити. І пішло-поїхало... 8-)
Біля чергового сільмагу підгодував сухим кормом місцевого песика. Можливо тому песики нам не дошкуляли, навіть там, у лісництві, де ми всі знаємо, живе великий гавкучий (і іноді відв’язаний :o ) вовкодав, на цей раз було тихо-мирно, тільки спостерігали картину "сім’я вечеря коло хати".
На Великий Матрас на морі я трохи спізнився, але встиг скупнутися. Вода повністю зняла втому, навіяну денною спекою.
На підїзді до Сухолуччя побачив цілий натовп велосипедистів-початківців. Зупинився поспілкуватися з ними. Виявилося, що їх організували аж два велоклуби - Вишгородський і Київський. Побачивши втому на їх обличчях, підбадьорив і поїхав далі. Подумав, добре, що є організатори, які водять початківців (хоч це ой як нелегко).
Після ЛЕП під Мощуном "в лісі буйно квітне черемшина". Я був так зачарований запахом, що завис там хвилин на п’ятнадцять.

Після Сухолуччя повз мене проїхало два експрес-"потяги", пропонували "підвезти". Але я відмовився, бо люблю потяги, які роблять зупинки... НА МАТРАС :icon_leb:

UPD: до речі, незважаючи на багато матрасів (які допомогли мені зберегти власний, помірний темп), на фінішну точку їхав по треку і прибув рівно в час фінішу, запланований оргом - 21:00.

Сана
* *

Повідомлення Сана » 13.6.15 23:41

Спибки всем за компанию :roll:
Покатушка удалась на славу, было много впечатляющих контрастных спецэффектов( прохладное, приятное утро, жара, пески и стада москитов, принятие животворящих водных процедур, прохладны вечер и самый приятный сюрприз финишировала при дневном свете)
Огромное спасибо Анечке за заботу и внимание, но солнце меня в этот раз победило :x пришлось сойти на асфальт.
Буду тренировать свой организм выдавать 100 % силу и энергию при жаре 8)
https://www.strava.com/athletes/sana-veselaya

Ul@senko

Повідомлення Ul@senko » 14.6.15 07:38

На підїзді до Сухолуччя побачив цілий натовп велосипедистів-початківців. Зупинився поспілкуватися з ними. Виявилося, що їх організували аж два велоклуби - Вишгородський і Київський.
ааа, тепер я зрозуміла, що це за вилазка була. Мені про неї писали :good: .
Молодці, швидко зібрали натовп.

zeeze01
* *

Повідомлення zeeze01 » 14.6.15 08:11

Встиг на останню електричку, ще й хвилин 10 чекав. Люди в електричці дивилися на мене, як на якогось бомжа, грязного та вонючого))). По страві вийшло 210 км, а ось по велокомпу 224 км. Був вдома вже десь 22-20, перекусив та завалився на диван. Пісочки які ми проїхали, напевно наїлися всі (Сергулио майже на фінішному відрізку, було ще де погребтися, даремно ти поїхав ацвальт))), але сцуко трохи заважали квадрики та баггі, що пролітали повз нас як навіжені, залишаючи за собою туннель з куряви... чекаємо хвоточки)

papa-pasya
* * * * *

Повідомлення papa-pasya » 14.6.15 08:46

"Не девочки, это конечно ужОс, но уж никак не ужОс, ужОс, ужОс!"
Спортивне свято вдалось на всі СТО :D
Пісків попоїли, асфальт покрутили, рідини попопили :crazy:
Трек пройдено в повному обсязі, усі чек-пойнти зачек-інені :mosking: головний матрас відматрашено :good:
Як це виглядало ін реал-тайм СТРАВА-кіно
Фото-архивом можна взяти ОСЬ ТУТ :friends:
Фото-подивитись ОСЬ ТУТ

AlexGer
* * * * *

Повідомлення AlexGer » 14.6.15 12:33

Покатушка прошла по всем параметрам удачно. На компе 257км. Не было ни единой поломки(не считая спицы у Сергея, но это уже стабильность), даже ни одного прокола :good: )
Первый отрезок в утренней прохладе пролетели не заметно, и не удивительно, вниз и минимум песка.
Потом наступила жара и ехалось при разном покрытии вполне нормально, далее участок асфальта на скорости 30-32 км/ч, но в самое пекло попали на хардкор-песок с оводами, которые десятками кружили вокруг. })
После песка асфальтом доехали до места купания, блаженно освежились, пообедали и покатили за водой в Сухолучье. Там все получили море удовольствия от широкого ассортимента напитков в РАБОТАЮЩИХ ХОЛОДИЛЬНИКАХ :inlove:
В Сухолучье от магазина я стартовал последним из тех кто не отвалился и при мордодуе в 5 м/с группу не догнал, решив не тратить силы, чтобы не воевать с ветром поехал по трассе до Казаровичей 22-25 км/ч, но по грунтам и песку в лесу за Казаровичам догнал голову группы и так мы ехали до тех пор, пока Ане и Жене не захотелось полосить на последок #crazy_pilot
Задав темп 20-24 км/ч %) на последних километрах вверх и местами по песку Аня, Женя и Саша уехали вперед, а я отстав от них за 12км до финиша приехал с 10-ти минутным опозданием.
Все прошло и проехалось лучше чем я ожидал, с моими 1500км наката до покатухи. Огромное спасибо Ане за организацию и проведение такого мероприятия :friends:
Фото набралось немного, так как не особо было когда фоткать, но они есть)
Востаннє редагувалось 15.6.15 22:33 користувачем AlexGer, всього редагувалось 1 раз.
Ту должна быть какая-то умная фраза, но будет абыр...

leh.valensa
* * * *

Повідомлення leh.valensa » 14.6.15 16:49

После покатушки обнаружил приличные мозоли на руках. Предполагаю, от рулежки на песках. Это у меня одного такое?

Ul@senko

Повідомлення Ul@senko » 14.6.15 21:57

Грунти
Зображення
Трофейна лопата
Зображення
Зображення
Піски
Зображення
Казкові враження від піску з гедзями, якими Сергій ділиться з товаришами
Зображення

Фоточки AlexGer для подивитися
После покатушки обнаружил приличные мозоли на руках. Предполагаю, от рулежки на песках. Это у меня одного такое?
сьогодні відкатала ще 85, теж піски - нічого зайвого не виявила :unknown: .

AlexGer
* * * * *

Повідомлення AlexGer » 14.6.15 22:56

С рожками на дальних гораздо проще) Обычно мозоли натираются, когда кожа влажная, возможно дело в плохой продуваемости перчаток, еще может они плохо продуваются из-за невозможности поменять положение рук...
Ту должна быть какая-то умная фраза, но будет абыр...

Ляльвер
* * * *

Повідомлення Ляльвер » 15.6.15 09:03

Отпишусь последним из выживших смертников

Ну что сказать, хоть утро и не слишком радовало ("тянула" спина, велокомп отказался считать, забыл запасные аккумы в ЖПС), день удался. Песок+грунт+пыль+песок+слепни+грейдер+грунт+МНОГО*ПЕСКА+оводы+слепни+олень которого я не видел (а он был?)+асфальтплохой+грунт+асфальт хороший+вода+ветер+грунт+слепни+косуля+комары+песок.

Разнообразие маршрута конечно впечатляет. И сочный шелест колес по глиняной пыли, и хорошие грунты, и песок во всех его видах и глубинах, разные виды украинского асфальта (о, Украина, страна контрастов), и грейдер, и брусчатка.
Природа, конечно, хочет воды. Заповедник пересушенный. :onfire:

Отлично катнули, финишный спринт, приправленный пылью из-под квадриков, смело добавляет *восклицательный знак* к характеристике маршрута.

Пацан сказал - пацан сделал, лопата пригодилась: :D

Зображення
Хэштеги "как старый диван", "песка мне, песка"

Сергулио
* * *

Повідомлення Сергулио » 15.6.15 10:27

Ну що ж, декілька букв.
Веселості почались в Кругах коли Аня давала брифінг маленькій групі стосовно руху в пілотоні (я брифінг прослухав, так як збирався їхати своїм темпом), стартонули і ще 20хв я групу бачив (ну летіть смертники, чьо :D ), потім почув характерне ДЗИНЬ!!! (Ну *****-****-**я !!! :x , ок, достав стяжку спицю зафіксува що б "горя не наробила"), до Петрівського доїхав норм і тут почалось... :D
Піз'їзджаю до пісків блочу вилку і го вкручувать, проїхав десь кілометр і сильно почала заважати "гальмівна рідина", стаю в лісі, не вспів відійти від вєльчика на крок чую гуде }) (Мати Божа ! Та у нас коли над дачами Мрія на Антонова прилітала то гуло менше), настроєні кровососущіє тварі були явно не поговорить про трансмісію\вилку :D , швиденько роблю своє діло попутно відбиваюсь прийомами Кунг-Фу від потвор (Декілька я таки завалив, а ****р зв'язуватись з кантрілою }) ). Стартонув, пісок... ПІСОК... ПІСОК-ПО-ВТУЛКИ... (Починаю прозрівать :o , в голові вимальовується план "К" - "Кабанчик-у-лісі", Так-с! вискакую з колії в ліс, розблоковую вилку і понеслась, тепер там декілька нових просік *oops* ), потвори весь цей час не відстають і намагаються атакувати...
<Botanik Mode ON>
Замєчєно, шо при актівном двіженіі, гниди не могуть взят прицел і тіко круги намотують ждя пока ти остановишся
<Botanik Mode OFF>
Поки прокладав нову дорогу в лісі своїм могучим тєлом, обнаружив 2-х пішоходів Едіка і Сану, але так як набрана інерція двіженія і мессершміти на хвості не давали змогу зменшити ход - пролетів далі в Любимівку, на розвилці біля церкви замічаю по правому борту колєг, приїхав поділився всим що я думаю про пісок і гедзів :D
Далі асфальт классу "трек Формули 1", нічого цікавого, в Овдієвій Ниві там де на мапі є зрізка між асфальтом поїхав нею в розвідку - нічого цікавого там немає окрім піщаного апхілу для мазохістів :crazy:
За Богданами почав боліти шлунок (хм, це ше шо за ***** ???), ок їду, починає нехіло плющить і це явно не заголоданіє (воно по іншому проявляється)(Активне фотонне ізлучєніє запустило процес проженія в мозгу, жара мать її, ну плюс ще "я упала с самосвала тормозіла головой" 2 місяці назад *oops* )... Плющить добряче, шлунок болить (ну всьо *****, умру молодим %) ). Не доїзджаючи пари км до місця купання на узбіччі сидить Сана і точить якусь нямку :D зупиняюсь, їй теж не дуже, вирішуємо охолодитись в водичці і перепочити годинку. Після відпочинку рушили в напрямку Сухолуччя до першого магазу. В магазині (Хвала працюючим холодильникам :molba: ) була взята Пепсі 1л., водичка негазована 1,5л., квас розливний 0,5 л.
До Димера потроху употребляю пєчєнюхи з колою, стає легше (священний напіток :molba: ). В Демидові голова вже прояснилась з'явились перві мислі і ощущєніє битія :D В Лютіжі навіть пролунала пропозиція "а чи не поїхать нам грунтами?" (та нє, н****р, до "Зубра" дорога ще норм, але Пуща... Пуща = Пісок)
В районі Петрівець коли жара вже помітно спала їхали в бадьорому темпі до самого Києва, на Гонгадзе попрощались із Саною, і я поїхав через "Тропу Здоров'я" на Газопровідну (на тропі а-та-та хом'ячкам без блималок, світла :x )

leh.valensa
* * * *

Повідомлення leh.valensa » 15.6.15 11:51

Сергулио - отжег отчет! :good: Да и у остальных отчеты, вижу, эмоциональные, видать, чем тяжелее маршрут, тем больше впечатлений. Новый уровень сложности покорен! :Yahoo!:

2 Сергулио: не мучайся, пересобери колесо. Только уже на других спицах, эти спицы - ф топку. Обод у тебя хороший, втулка тут вообще ни при чем, их можно оставить. Из спиц бери Sapim или DT, лучше батированные, они выносливее. Самое важное в этом деле - найти хорошего мастера (я пас, я только для себя хорошо собираю :p ).

Сергулио
* * *

Повідомлення Сергулио » 15.6.15 13:30

Сергулио - отжег отчет! :good: Да и у остальных отчеты, вижу, эмоциональные, видать, чем тяжелее маршрут, тем больше впечатлений. Новый уровень сложности покорен! :Yahoo!:

2 Сергулио: не мучайся, пересобери колесо. Только уже на других спицах, эти спицы - ф топку. Обод у тебя хороший, втулка тут вообще ни при чем, их можно оставить. Из спиц бери Sapim или DT, лучше батированные, они выносливее. Самое важное в этом деле - найти хорошего мастера (я пас, я только для себя хорошо собираю :p ).
Вчера отвёз куда следует ;)

Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей