до речі, дуже дивно: у середу чомусь відрізок до Казаровичів дався складнішеТе що було проїхано організаторами раніше і про що формувалися анонси, було працьовитим, але в межах норми червня місяця.
ааа, тепер я зрозуміла, що це за вилазка була. Мені про неї писалиНа підїзді до Сухолуччя побачив цілий натовп велосипедистів-початківців. Зупинився поспілкуватися з ними. Виявилося, що їх організували аж два велоклуби - Вишгородський і Київський.
сьогодні відкатала ще 85, теж піски - нічого зайвого не виявилаПосле покатушки обнаружил приличные мозоли на руках. Предполагаю, от рулежки на песках. Это у меня одного такое?
С рожками на дальних гораздо проще) Обычно мозоли натираются, когда кожа влажная, возможно дело в плохой продуваемости перчаток, еще может они плохо продуваются из-за невозможности поменять положение рук...После покатушки обнаружил приличные мозоли на руках. Предполагаю, от рулежки на песках. Это у меня одного такое?
Вчера отвёз куда следуетСергулио - отжег отчет!Да и у остальных отчеты, вижу, эмоциональные, видать, чем тяжелее маршрут, тем больше впечатлений. Новый уровень сложности покорен!
![]()
2 Сергулио: не мучайся, пересобери колесо. Только уже на других спицах, эти спицы - ф топку. Обод у тебя хороший, втулка тут вообще ни при чем, их можно оставить. Из спиц бери Sapim или DT, лучше батированные, они выносливее. Самое важное в этом деле - найти хорошего мастера (я пас, я только для себя хорошо собираю).
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей