Маловато будет!У вагоні №12 потягу №143 на 29.06 вже 12 велосипедів.
Не беріть сюди більше
По основному плану у нас евакуація 43 потягом о 21:55. Щоб побачити Франик. Але як вирішить народ так і буде . на днях створю гугл докс документ де і спорядження учасників узгодимоМаловато будет!У вагоні №12 потягу №143 на 29.06 вже 12 велосипедів.
Не беріть сюди більше
на рахунок виїзду з Франика - не принципово.
Ну уже 2 человека не против выехать пораньше!Стосовно старту з Франківська також не принципово...
Заповнять у кого , що є.. тоді розподілемо хто , що береВопрос по поводу палатки; Будет ли у кого место в палатке приютить меня? Заполняйте гуглодокс что б понимать искать палатку с горелкой по знакомым или нет. Потому как если у каждого будет по горелке и палатке, как то не рационально получится.
відповів в ПППрошу дозволу на реєстрацію. Дуже цікавий маршрут
завжди радийСережа, привет! Разреши и нам присоединиться.... Билеты уже куплены, для автономки все есть)
ніхто голодним не буде. це стосується і місць в наметах. заповнюйте гугл таблицю в кого що є зі спорядження. ближче до походу визначимо що потрібно і хто що беречем\кому могу быть полезен, что бы меня не оставили голодным
можнаОпять оочень интересный маршрут.) Пока не знаю получится ли точно поехать, но можно ли присоединиться и взять билеты предварительно? Более точно скажу скорее всего за неделю.
група вже 12 чол і всі автономно. тому щоб один одного не шукати і не чекати, тільки автономний варіантПрошу разрешения на вход в группу.
Очень интересен край Львов - Ивано-Франковск.
Не знаю как получится, но билеты на этой неделе взять желание есть.
Цивильный ночлег предпочтителен, конечно.![]()
12 км от группы - нормально.
Да, должны быть единомышленники. Согласен.група вже 12 чол і всі автономно. тому щоб один одного не шукати і не чекати, тільки автономний варіант
не поспішай... в червні.. ближче до поїздки вирішимоА что по поводу продуктов? Закупаемся в Львове? Или везем все с Киева? кто что покупает? Каждый сам за себя? Тогда 3 горелки на всех желающих приготовить себе хавчик маловато! Давайте чего то решать с едой!
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 29 гостей