Щось синоптики передають трішки мокро на дні нашої подорожі. Може відразу, щоб не везти зайві речі, переформатувати на цивілку?

Здається, хтось не втримався і з"їв 4 банки колективної тушонки, а тепер намагається приховати розтрату
Бо у мене поки що інші прогнози.
Але раджу усім добре завчити щось типу такого: Oameni buni, da apă să bea, și apoi vreau să mănânc, astfel că nu există nici un loc pentru a petrece noaptea.
Запасний бомж-варіант "в хлівчику" ніхто не відміняв.

Лише хардкор!
Актуальний та резервний треки вже можна завантажити з файлу. Перевіряємо дати на квитках туди і назад, роздруковуємо посадочні талони та беремо паспорт. Заряджаємо навігатори, фари і запасні акуми. Не забуваємо шоломи і велочохли. Хто купував консерви і тушонку - не забуваємо їх в першу чергу.
Зустрічаємось післязавтра о 16:00 на центральному залізничному вокзалі біля
в"їзду в підземний перехід. Як тільки буде відома колія нашого поїзда, висуваємось на платформу, щоб оперативно завантажитись. Тому не запізнюйтесь - нікого чекати не будемо.
З приводу першої ночівлі (та, що в Могилів-Подільському відразу з поїзда) нічого гарантувати не можу. Вибрав по карті місце недалеко від вокзалу на березі Дністра, де проглядаються якісь дерева. Що там по факту - не знаю. Можливо, доведеться проїхати ще 5 км до резервної точки, або ще 3 км до наступної. І так до самого ранку...