ой, а нас таки багатенько набирається.... мо радіозв’язок узяти?
 ой, а нас таки багатенько набирається.... мо радіозв’язок узяти?  Хто підтримає?
 Хто підтримає?
не всі мають змогу після схвалення відразу зареєструватися, тому трапляється так, що додаються у список вже після закриття набору.А то там із мого першого повідомлення ще три людини звідкілясь додалися до списку =)
 .
 .

, всі великі молодці, вистояли у боях з вітром, дощем, снігом, пісками.
 , всі великі молодці, вистояли у боях з вітром, дощем, снігом, пісками. .
 . ) маршрут! Хоч і був замикаючим, але встиг і перепочити і насолодитися ранньо-весняною природою. Дощик, і навіть сніг, сьогодні сприймався якось по-весняному. Наче і холодно-морозно, але в душі приємно, тому що відчуваєш - теплі дні неминучі. Весна вже прокинулась, і ми це сьогодні мали змогу відчути.
 ) маршрут! Хоч і був замикаючим, але встиг і перепочити і насолодитися ранньо-весняною природою. Дощик, і навіть сніг, сьогодні сприймався якось по-весняному. Наче і холодно-морозно, але в душі приємно, тому що відчуваєш - теплі дні неминучі. Весна вже прокинулась, і ми це сьогодні мали змогу відчути.   

замінити на титанові
  замінити на титанові   ), тому група трохи почекала нас пару хвилин (окремо дякую товаришу Олексію (?) на Cube 28", який почекав мене на повороті). Також, на щастя, рація не знадобилася, але з нею в замку такої великої групи якось їхалось спокійніше.
 ), тому група трохи почекала нас пару хвилин (окремо дякую товаришу Олексію (?) на Cube 28", який почекав мене на повороті). Також, на щастя, рація не знадобилася, але з нею в замку такої великої групи якось їхалось спокійніше.
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей