24.08.2014 (R) Дабл Гута та закинуте село Трость

Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
Igor+S
*
Стать:чол
Re: 24.08.2014 (R) Дабл Гута та закинуте село Трость

Повідомлення Igor+S » 22.8.14 16:17

Можно с вами?

semen
* * * * *
Контактна інформація:

Повідомлення semen » 22.8.14 16:24

Групу набрано. Збільшити кількість учасників не можу через складність маршруту та вже зменшену тривалість світлового дню.
Всі межі в твоїй голові!

Vitalka
* * * * *

Повідомлення Vitalka » 22.8.14 19:00

Учасник, що отримав підтвердження, відмовився. Тож є одне вільне місце.
.
- я ответил о себе в привате. Жду твое решение. Спасибо.

semen
* * * * *
Контактна інформація:

Повідомлення semen » 22.8.14 22:01

Місце, що було вільним, зайнято. Збільшити кількість учасників не можу з підстав, наведених вище. За наявності бажаючих, повторимо пізніше.
Всі межі в твоїй голові!

Muxa
*
Контактна інформація:

Повідомлення Muxa » 22.8.14 22:10

muxa я не помітив запиту на реєстрацію, читаємо правила форуму, умови покатушки та лише полім за наявності підтвердження , реєструємось.
Прошу дозволу на реєстрацію.

p.s.: я не розумію таких запитів. Я читав правила, я читав вимоги, розглядав маршрут, врахував відстань до точки збору і вирішив, що здатен без особливих напрягів подолати таку відстань. Може варто ставити відмітки про попередні пройдені маршрути?

semen
* * * * *
Контактна інформація:

Повідомлення semen » 22.8.14 22:22

не було запиту на реєстрацію, відповідно не було підстав для реєстрації (див. умови покатушки). Далі продовжувати не має сенсу.
Всі межі в твоїй голові!

phil
* *

Повідомлення phil » 22.8.14 23:50

Якщо хтось з будь-якої причини, не доведи Господи, вирішить не їхати, із привеликим задоволенням займу місце. Дякую.

papa-pasya
* * * * *

Повідомлення papa-pasya » 23.8.14 00:14

... я не розумію таких запитів...
Яка дивина... :girl_in_dreams
...Я читав правила...
Ви в цьому впевнені? Ось вони...ПРАВИЛА... точно читали? Чи читати, не означає розуміти?
...я читав вимоги...
Одна з вимог: Реєстрація - після погодження з організатором через приватне повідомлення., але її, я так розумію, релігія не дозволяє дотримуватись :mosking:
І здається мені,така ситуація для Вас не вперше, а розуміння так і не прийшло... :)

Muxa
*
Контактна інформація:

Повідомлення Muxa » 23.8.14 10:24

Минулого разу це була меня перша спроба потрапити не в (О), а в (R). На тій сторінці є мій запит, після нього була приватна бесіда, де питали Коли останній раз катався на відстань більше 100км, після чого було відмовлено. Ваш сарказм тут недоречний. Тут (на головній сторінці) багато таких запитів НЕ в приват. Я гадав, що так і треба. Я хочу потрапити на цю покатушку, саме тому я зареструвався заздалегідь. В мене "дуже чудовий" інтернет, який не дозволяє щоденно перевіряти форум, бо на приватний лист було б повідомлення листом, а тепер уже "группу набрано". Це засмучує.

semen
* * * * *
Контактна інформація:

Повідомлення semen » 23.8.14 12:05

Минулого разу це була меня перша спроба потрапити не в (О), а в (R). На тій сторінці є мій запит, після нього була приватна бесіда, де питали Коли останній раз катався на відстань більше 100км, після чого було відмовлено. Ваш сарказм тут недоречний. Тут (на головній сторінці) багато таких запитів НЕ в приват. Я гадав, що так і треба. Я хочу потрапити на цю покатушку, саме тому я зареструвався заздалегідь. В мене "дуже чудовий" інтернет, який не дозволяє щоденно перевіряти форум, бо на приватний лист було б повідомлення листом, а тепер уже "группу набрано". Це засмучує.
Варто перечитати правила форуму та умови реєстрації у цій покатушці, оскільки мало місце геть не та послідовність дій - спочатку реєстрація без дозволу (вважаю, що повів себе достатньо корректно, повідомивши про недотримання процедури в темі покатушки, продублювавши повідомленням в приват, що варто надати пояснення з приводу таких дій, та лише потім, не отримавши впродовж 12 годин будь-яких звернень, видалив зі списку учасників), потім після того, як групу було набрано, запросив дозвіл на реєстрацію, на що отримав аргументовану відмову. Не знаю, кому ти розповідав про свої досягнення, але точно не мені. Не знаю, чи є в тебе взагалі бажання кататися, але вочевидь, що ти маєш багато вільного часу та не знаєш чим зайнятися. Хто хоче взяти участь в покатушці, не розводить флуд, а дотримується встановленої послідовності дій, цінуючи власний та мій особистий час (зі всіма учасниками в мене було достатньо коротке листування).
Всі межі в твоїй голові!

kandakchan
*

Повідомлення kandakchan » 23.8.14 20:46

Центр села Трость
Зображення
Готовьтесь к песочку)))
Маршрут клёвый, удачной поездки! ;)

semen
* * * * *
Контактна інформація:

Повідомлення semen » 23.8.14 21:50

Спасибі! Пісок наше все!
Всі межі в твоїй голові!

Про100й
*

Повідомлення Про100й » 23.8.14 23:16

26×2,4 Сегодня проверим :))

semen
* * * * *
Контактна інформація:

Повідомлення semen » 24.8.14 04:46

І себе випробуємо! Погода нам сприятиме, тож все буде добре!
Ла.Пи. На той випадок, якщо у запланованого після двадцятої години дощу зміняться плани, дощовики/бахили будуть у нагоді.
Всі межі в твоїй голові!

хохмяк
* *

Повідомлення хохмяк » 24.8.14 13:05

Прошу прощения у Орга, но у меня в семье произошло ЧП. Было не до мыслей о покатушке, поэтому не смог сообщить об отказе от покатушки.

tolin
* *

Повідомлення tolin » 24.8.14 19:08

Аааааа, первый нах :Yahoo!: , кароче я укатался, как бы так мягко сказать, в гавно!! Извините ребята что уехали вперёд, перед киевом - как увидели уже первые высотки решили не ждать. с горок ехать было супер - тупо вода заливала морду_))) когда заехал в киев узнал знакомые и родные места. это обстоятельство прибавило сил и настроения, поэтому и решил ехать до дома своими силами, доехал благополучно ... Покатушка полагаю удалась и получилась такая разнообразная как никогда!! Серёже спасибо за организацию, село супер. Всем однодумцям огромное спасибо :molba: за компанию! Ура товарищи. Слава украине!!
п.с. писал замёрзшими пальцамии не только, так что сорри за орфографию)

semen
* * * * *
Контактна інформація:

Повідомлення semen » 24.8.14 19:20

Стартувавши вшістьох, ми повні оптимізму рушили назустріч пригодам. Знайомим пущанським лісом доїхали до струмка біля Гути-Межигірський, далі звернули в напрямку Катюжанки. Спроба проїхати перед Тарасівщиною паралельно траси грунтами біля птахофабрики вдалась частково – проїхати можна, незважаючи на обмежений доступ на територію комплексу (КПП та охорона), але ґрунтів там і близько не було, лише асфальт. Тож, їхати цією частиною треку не варто, по шосе той же самий результат.
Перед Катюжанкою Kabhaal порвав ланцюга, тож у учасників групи з’явився привід для матрацу, а в мене з Олексієм для роботи. На диво, Sramовський замок не хотів становитися на Shimanівський ланцюг, тож довелося прибіг нути до вижимки – просто та надійно.
В Катюжанці влаштували швидкий перекус біля магазину (як завжди квас та морозиво) та поновивши запаси води рушили далі. Потім була Гута-Катюжанська та дорога до закинутого села, заїхати з цього боку було значно легче – дороги без глобальних пісків (ну майже), а потім взагалі грейдер, з якого все ж таки довелося звернути і тут почалося – суворі піски чекали на нас, після закинутого села глибокі піски продовжилися, тому при нагоді звернули на лісову ґрунтівку, якою без пісків дісталися асфальту в районі Федорівки. Щойно з’їхали з грунтів, розпочався дощ, спочатку слабкий, а потім все сильніше (незважаючи на те, що за прогнозом він очікувався після 20 години, він разпочався о 17-тій). Довелося повертатися асфальтом до Києва. О 19-30 фінішували на Гонсалеса.
Покатушка видалася яскравою та динамічною. Вдячний всім учасникам за наполегливість та стійкість (в пісках в районі закинутого села це були найнеобхідніші якості), а також за гарний настрій впродовж всього маршруту.
Tolinу велика подяка за фотоматеріали.
Востаннє редагувалось 24.8.14 21:31 користувачем semen, всього редагувалось 1 раз.
Всі межі в твоїй голові!

semochki
* *

Повідомлення semochki » 24.8.14 19:25

чи вдалась покатушка?... на ВСІ 100%! трек чудовий, пісків хватило, темп хороший, втомився звісно... компанія приємна, велике Спасибі організатору Сергію :good:
радий що всі цілі та в гарному настрою!
Всім бажаю швидко відновити сили!
п.с. моя перша покатушка 100+км вдалася! #crazy_pilot

driver73
*

Повідомлення driver73 » 24.8.14 20:00

Ух! Нормально! В 20.20 добрался домой. Сори что оторвались от групы , начал замерзать. Пришлось шпарить для сугреву. А так все супер! Мы монстры!!!

Kabhaal
* * * *

Повідомлення Kabhaal » 24.8.14 20:33

Дома, согрет, весел, пьян.
Проехались чудно, в итоге 2 слета цепи, 1 разрыв цепи и бракованный замок(Серёжа спасибо за идею с выжимкой и помощь!).
Песками накушался в говно, остановился на 94 км на заправке в Лютеже и дождался машину. Туалетная бумага и кульки творят чудеса, ноги согрел сразу на заправке, девочка на кассе прифигела от вида моих ног после туалета ;) . Видел вас на Гонзалеса, а Толю едущего возле птички.
Спасибо за трек и компанию, было круто.

P.S. трек нифига не записался, походу телефон глючил не только у Сергея... :dash2:
Kyiv Bicycle Club
Слава нам, 3.14здець ворогам! ©

tolin
* *

Повідомлення tolin » 25.8.14 14:10

пару фоточек
мой километраж - от дома до старта 11+ 94 что насчитал Kabhaal от старта до заправки + от заправки до дома 29 ИТОГО 134км. на прошлых было 110, но они дались очень легко, а в этот раз... ну вызнаете)

semochki
* *

Повідомлення semochki » 26.8.14 08:12

пару фоточек
мой километраж - от дома до старта 11+ 94 что насчитал Kabhaal от старта до заправки + от заправки до дома 29 ИТОГО 134км. на прошлых было 110, но они дались очень легко, а в этот раз... ну вызнаете)
спасибі за фото :good:

Про100й
*

Повідомлення Про100й » 26.8.14 14:05

Организатору, единомышленникам  спасибо! Понравилось все, кроме отголосков старой травмы, коленного сустава. Покатушка удалась !#crazy_pilot

Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей