- я ответил о себе в привате. Жду твое решение. Спасибо.Учасник, що отримав підтвердження, відмовився. Тож є одне вільне місце.
.
Прошу дозволу на реєстрацію.muxa я не помітив запиту на реєстрацію, читаємо правила форуму, умови покатушки та лише полім за наявності підтвердження , реєструємось.
Яка дивина...... я не розумію таких запитів...
Ви в цьому впевнені? Ось вони...ПРАВИЛА... точно читали? Чи читати, не означає розуміти?...Я читав правила...
Одна з вимог: Реєстрація - після погодження з організатором через приватне повідомлення., але її, я так розумію, релігія не дозволяє дотримуватись...я читав вимоги...
Варто перечитати правила форуму та умови реєстрації у цій покатушці, оскільки мало місце геть не та послідовність дій - спочатку реєстрація без дозволу (вважаю, що повів себе достатньо корректно, повідомивши про недотримання процедури в темі покатушки, продублювавши повідомленням в приват, що варто надати пояснення з приводу таких дій, та лише потім, не отримавши впродовж 12 годин будь-яких звернень, видалив зі списку учасників), потім після того, як групу було набрано, запросив дозвіл на реєстрацію, на що отримав аргументовану відмову. Не знаю, кому ти розповідав про свої досягнення, але точно не мені. Не знаю, чи є в тебе взагалі бажання кататися, але вочевидь, що ти маєш багато вільного часу та не знаєш чим зайнятися. Хто хоче взяти участь в покатушці, не розводить флуд, а дотримується встановленої послідовності дій, цінуючи власний та мій особистий час (зі всіма учасниками в мене було достатньо коротке листування).Минулого разу це була меня перша спроба потрапити не в (О), а в (R). На тій сторінці є мій запит, після нього була приватна бесіда, де питали Коли останній раз катався на відстань більше 100км, після чого було відмовлено. Ваш сарказм тут недоречний. Тут (на головній сторінці) багато таких запитів НЕ в приват. Я гадав, що так і треба. Я хочу потрапити на цю покатушку, саме тому я зареструвався заздалегідь. В мене "дуже чудовий" інтернет, який не дозволяє щоденно перевіряти форум, бо на приватний лист було б повідомлення листом, а тепер уже "группу набрано". Це засмучує.
спасибі за фотопару фоточек
мой километраж - от дома до старта 11+ 94 что насчитал Kabhaal от старта до заправки + от заправки до дома 29 ИТОГО 134км. на прошлых было 110, но они дались очень легко, а в этот раз... ну вызнаете)
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей