ПОЛОМОК: 0.
ПРОКОЛІВ: 1.
ПАДІНЬ: ~10.
ФОТО:
http://www.flickr.com/photos/96423034@N ... 879621634/
ТРЕК:
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=sqyjwjoupuaudfqh
Такої фейлової покатухи вже давно в мене не було

.
Прокинутися сьогодні треба було о 4 ранку. Всю ніч мені снилося, що за вікном злива і я пишу на форумі: "Дощ. Поїздку відмінено".
Але прокинувшись за 10 хвилин до 4-ї виявила за вікном теплий літній ранок. Треба вставати і збиратися.
Електричка 6603 - просто знахідка для велосипедистів. Метро ще тільки починає ходити, тож натовп
окупантів вічнокудисьпоспішаючихпенсіонерів ще не встигає доїхати до неї. Напівпусті вагони майже на всьому шляху + зупиняється на всіх зупинках від Києва-Пас.

На старті (ст.Спартак)

Перший пісь-стоп у Поташні вже дав зрозуміти, що буде весело, оскільки після 10 секунд без руху ми виглядали приблизно так
(фото вкрадене, проте добре передає всю глубіну глубін; свій такий знімок зробити не вистачило сили волі
)
Репеленти ніби допомагають

, але треба поливати себе повністю, у т.ч. шкарпетки, зад, вуха, шолом. Інакше відгризають.
Наше щастя, що маршрут ми поїхали після дощів. Інакше вмерли би там.

Не дивлячись на комах, їхати ці ліси можна ЛИШЕ після рясних опадів

. В ідеалі - весна або осінь.
Взагалі-то цей маршрут і планувався на березень-квітень, але небесна канцелярія вирішила по-іншому...
Мости знайдені ніби всі, крім першого. Дерев'яний був лише один

всі інші - бетонні. Власне, їх вже так засипало землею і піском, що ми не завжди розуміли, що стоїмо на мосту.
І от, годинки за 1.5-2 після старту пішов дощ... Невеликий, але щільний.
А в нас саме на цей час випали випробування у вигляді різного роду завалів, відсутності доріг, затоплений відрізків і т.п. смаколиків.

Тож кількість бонусів зашкалювала: кущі, завали (мені подекуди по пояс), комарі відриваються на рік наперед, дощ, під ногами болото, подекуди глибиною по кісточки, пошук дороги... Але група таки вижила. Виїхали до Мірчі і далі поїхали вже асфальтом на Загальці, де вирішили перекусити і визначитися з подальшими планами (оскільки їхали лісом на Бородянку було позбавлено сенсу: скоріше за все це була б друга серія вищеописаного Марлезонського балету

).
Варіантів було три: електричка (ЗА була абсолютна більшість), асфальт або грунти.
Оскільки грунтами хотіла повертатися я одна, а соло їхати страшнувато

, я залишилася з більшістю чекати паровоз.
А Romasja і Jess, після довгого обговорення, вирішили повертатися асфальтом.
Чекати електричку довелося більше години, а вокзалу в Загальцях немає, грілися, як могли.
Спочатку присідали-віджималися - на "в кого буде вище пульс", потім бігали платформою з максимальним прискоренням на найвищий пульс
(я перемогла Стаса, показала 203 удари проти його 200

).
Дуже рекомендую спробувати побігати у контактах з пластиковою підошвою і шипами по розбитому асфальту

.
Мало того, що зігріває, то ще змушує оточуючих триматися на відстані

.
Не дивлячись на велику кількість людей, завантажилися у електричку нормально, і трохи відігрілися.
Загадка
Олексій вранці взягнув білі шкарпетки. А Аня - чорні. На фініші вони були однакові.
Питання - навіщо платити більше?

Вже вдома, коли відмила кінцівки від різного роду бруду, знайшла синці і подряпини після падінь. Досвііііід

.
Отже, основні цілі досягнуто: мости знайдено, ліс розвідано, і тепер стовідсотково зрозуміло, що грунтами проїхати маршрут відселених територій шансів немає

. Тож їхатимемо асфальтний варіант, а грунтовий доведеться відкладати на рік

.
Також поїздка була дуже інформативною з точки зору правильного підбору екіпу на випадок нестабільної погоди.
Думаю, всі відчули, чого сьогодні не вистачало, тож наступного разу одягнемося вірно

.
День провели весело. Всім дуже дякую

.
Краще зноситися, аніж заіржавіти.