За квитками їдемо в п'ятницю 6.07.2012. Зустрічаємось на південному вокзалі в 19.15 -19.30 біля фонтану.Андрію, квитки кожен окремо купує?
Кто не зможе підїхати і кому потрібно купувати квитки повідомте.
За квитками їдемо в п'ятницю 6.07.2012. Зустрічаємось на південному вокзалі в 19.15 -19.30 біля фонтану.Андрію, квитки кожен окремо купує?
Добре, з палатками и розміщенням визначимося трошкі пізніше.Є спальник, каремат та двох-місна палатка. якщо треба можу взяти з собою бензиновий пальникЯкщо є усе необхідне для ночівлі в наметах, то можна реєструватися
Я також це бачив. Тоді потрібно буде купувати квитки на 298 потяг з Сімферополя на нього ще достатньо квитків.Планую бути.
ПС Тілки еквиток на дні повернення видає, що плацкартних квитків з евпаторії вже немає зовсім
це нижнє в 3-му купе, там де наші 10 і 1215 вагон, 9 місце, так розумію що бокове.![]()
Кожен собі обов'язково бере спальник, каремат, миску, ложку, кружку.Що з Палатками, горілками, провіантом та ін ?
Очікується централізована закупівля ?
можеш "заселятись" в мою (якщо не хропишПривіт всім.
Палатки не маю, якщо можливо прошу взяти до себе.
Також можливо порадьте де можна придбати спальник.
На заправках бензин у пляшки не наливають((Vitox домовились, буду ночувати в твому наметі.
До речі, мабуть вести бензин в потязі не зовсім слушна ідея, краще вже придбати на одній
із заправок Перекопська.
До звязку.
У києві є магазин Бізон там великий вибір спорядження, на форумі Харьковський турист також великий вибір та нормальні ціни на спорядженняТакож можливо порадьте де можна придбати спальник
Я свою брав тут http://www.expert-centre.com.ua/bivak/spalnikiПривіт всім.
Палатки не маю, якщо можливо прошу взяти до себе.
Також можливо порадьте де можна придбати спальник.
Декілька разів возили, проблем не було. Якщо завернути пляшку в покет, то взагалі не пахне навіть.Vitox домовились, буду ночувати в твому наметі.
До речі, мабуть вести бензин в потязі не зовсім слушна ідея, краще вже придбати на одній
із заправок Перекопська.
До звязку.
Це головна незручність бензинового пальника.На заправках бензин у пляшки не наливають((
Я візьму з собою 1 л. бензину.
Присоединяйтесь.Доброго времени суток!
Красивейший маршрут! Очень хочется поехать с вами.
Есть большая палатка, весь турнабор
+ cyberalex))
???
Билеты еще есть в наличии, жду "добро" и бегу утром покупать
Итак нас уже 10Здорово! Завтра постараемся купить билеты, отпишемся. Будем покупать 2 комплекта, так чтоб вместе:)
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей