Это речь о крейсерской или средней?Оскільки кілометраж пристойний, темп буде помірним, 25-28, до 30 км/год (я на мтб їду).
Якщо буде лити - чекатимемо льотної погоди.
Ибо 28-30 средняя для меня немного неуютно на таких дистанциях.
Это речь о крейсерской или средней?Оскільки кілометраж пристойний, темп буде помірним, 25-28, до 30 км/год (я на мтб їду).
Якщо буде лити - чекатимемо льотної погоди.
Меня возьмёте? В понеделник 50/50 что смогу. Но понятно будет в субботу.Середню загадувати наперед не буду.
25-28 - це швидкість, в рамках якої я планую триматися протягом маршруту.
Лосизм не вітається, аби не вкататися завчасно.
Без довгих зупинок, лише на фото-перекус за потреби.
так какого числа едете?Середню загадувати наперед не буду.
25-28 - це швидкість, в рамках якої я планую триматися протягом маршруту.
Лосизм не вітається, аби не вкататися завчасно.
Без довгих зупинок, лише на фото-перекус за потреби.
якщо на 11-те збереться компанія і не дощитиме - поїдемо 11-го.так какого числа едете?
16го я точно не смогу (в Сумах буду).Візьмемо звичайно(аби шолом був). Цікаво буде обговорити нічні поїздки.
Тоді на вихідних точно вирішимо, коли їхатимемо.
Финалгон или Фастум гель. На выбор. или быстрее приедешь либо безболезненееНа такой дистанции важно, чтобы попа не подвеламой максимум вот не давно был 116 км. Потяну ли 250.....
- Куме, а чи можна через ваш город пробігти, бо дорогою вже не встигаю на електричку в сім-сорок?А краще пєрцовиє свєчі
Спасибо!Десь так виходить: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=sevqfatkvibicuzh
Совершенно не принципиально, согласен.Минулого разу поверталися через Димер. Особисто мені не сподобалося. Машин більше, покриття гірше.
Думаю, це не буде таким принциповим питанням. Вирішимо на місці.
Ну звиняйте, іноді обставини сильніші за насДва дня готовился "морально -психологически", а тут "бац" и перенос.
Серпень-вересень - це найбільш сприятливий час для 600ки ;-)300-ка буде. Однозначно. Якщо все буде добре - серпень-вересень. Залишилося визначитися з маршрутом.
Это я не к тому, попробую пояснить..."Я не волшебник, я только учусь... (с)"
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей