какую снарягу?Еще не знаю, в каком количестве приеду, на ночевку вряд ли останусь, так как свою туристическую снарягу уже привезти не успею.
А вот об этом стоит оповещать всех в личку!Андрей, а gps координаты места, где будем матрасить можно будет зафиксировать?
Оперативно ставим палатки, распределяемся по жилым площадям и травим анекдоты по рациям! Огонь можно неспешно и нежарко жечь под тентом/велочехлом.Який план на випадок дощу в суботу?
Я с 90% вероятностью еду без ночёвки. Сделайте еще раз перекличку по палаткам, чтоб лишние не везти. Слишком много пустых мест, Гудвин может оставить свою палатку дома.с палатками пока так:
1 палатка 2 местная - я со своей +1
2 палатка 2+1 (и 4 в тамбуре) – места бронировали vitox, Lamina и не определилась до конца Palyanizza. Если на тамбур претендентов не наберется, то туда можно загнать велосипеды, штук 5-8 влезет
3 палатка 3 местная - goodwin1982 и два пустых места
4 палатка(4 человека легко ложится), с тамбуром - Duncan McLaud со своей +1 и два пустых места с тамбуром
Гудвин будет спать в обнимку с велосипедом!Гудвин может оставить свою палатку дома.
здутий=пробитий, чи здутий=просто здутий?В мене дома є здутий м'яч, підійде?
без голки важкувато буде. ти можеш в когось спробувати пару раз качнути?Його напевно його можна насосом накачати?
Віка, а моя тарілка в тебе залишилась? (не та, що їсти, а та, що кидати - фрізбі). Не забуть прихопити.
М"яча ні в кого немає?
Чого солов'ям не спиться!!! Пора то яка!!!Знову в чотирьох стінах вдома. Маловато будет...
Хоча офіційна частина Велодня нічим особливим не порадувала, завдяки Андрію неофіційну ми провели досить цікаво, весело і смачно. Чудове місце в ПДН вдалось вчасно зайняти, облаштувати, скоренько змотатись в Ашан, завантажити цілий возик продуктів в рюкзаки та баули і оперативно все це приготувати на багатті - що ще потрібно для відзначення Велодня. Для мене це взагалі була перша веловилазка в туристичному форматі (що поробиш - жертва урбанізації
), тому поекспериментувати було цікавіше вдвічі. Порадували численні групки байкерів, які заполонили парк, повеселив чувак, який посеред ночі викликав Одіна, задовбали солов'ї (нехай пробачать мене зелені і щирі патріоти) - і чого їм не спиться вночі?
Ще раз дякую Андрію за гарну ідею, а всій чесній компанії за активну участь в її реалізації.
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей