Ще Аня і Влад їдуть ( Apple і zebra_79). вони можливо і цивільно поїдутьвы по цивильности скажите - да или нет)
У нас частина може цивільно, частина в наметах. ми вже так практитували не один раз. Намет трохи завелекийЯ за палатки, у меня кстати есть (3+1)
Це погано, можливі суперечки з провідникамина Киев-Хмельницкий (до Винницы) осталось 51 место в 4м вагоне - в разные вагоны не получится
как велы ставить будем в одном тамбуре?
Назад, та ж ситуація, але назад може пощастити що буде плацкартний вагон )))ну будем с собой забирать в вагон)))а Шо поделать))ГГЫЫЫ.....не мы такие жизнь такая)))всем надо ехать)![]()
![]()
![]()
это им будет компенсация за сокращенные вагоны
ты возьмешь себе отдельно билет?Отже туди, 16 червня 175 ( Подільський експрес) Київ - Хмельницький о 6:27 з Києва у Вінниці 9:17 (квитки брати бажано в різні вагони) . Назад 18 червня 158 потяг Могилів- Под - Київ о 2:07 в Києві о 8:24... теж експрес .. Є надія, що можемо втрапити на плацкартні вагони в експресах. але нажаль, то на вдачу..
Да, я буду брать себе и FoxteR-у. У касс планирую быть между 19 и 20.вот эти:ты возьмешь себе отдельно билет?Отже туди, 16 червня 175 ( Подільський експрес) Київ - Хмельницький о 6:27 з Києва у Вінниці 9:17 (квитки брати бажано в різні вагони) . Назад 18 червня 158 потяг Могилів- Под - Київ о 2:07 в Києві о 8:24... теж експрес .. Є надія, що можемо втрапити на плацкартні вагони в експресах. але нажаль, то на вдачу..
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей