У тебя вообще не фото а прямо открытки :-) Так что взаимный комплимент.Отличные фото! Спасибо!
Я знаю этот прикол, я старался :-)Редко когда меня много на фотографиях, как часто бывает "сапожник без сапог"![]()
У тебя вообще не фото а прямо открытки :-) Так что взаимный комплимент.Отличные фото! Спасибо!
Я знаю этот прикол, я старался :-)Редко когда меня много на фотографиях, как часто бывает "сапожник без сапог"![]()
Комари в тому районі рідкістьтам комарики рідкість. Дуже дивно, але їх майже не було. (може час року вибрав Фанат вдало). Порівняти наприклад з Ірпенем, так це небо і земля. Тут ввечері зїдають навіть біля дому. А там серед ночі виходиш на вулицю, тепло-тепло, і зорі просто поруч. Супер відчуття. Раджу поїхати всім хто не був там.
підтверджую, як не дивно... був там кілька разів в різних місцях +/- 10-15 км, комарів не було.Комари в тому районі рідкістьтам комарики рідкість. Дуже дивно, але їх майже не було. (може час року вибрав Фанат вдало). Порівняти наприклад з Ірпенем, так це небо і земля. Тут ввечері зїдають навіть біля дому. А там серед ночі виходиш на вулицю, тепло-тепло, і зорі просто поруч. Супер відчуття. Раджу поїхати всім хто не був там.
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей