Ой не правий. Життя покаже.просто смішно було слухати, про те як люди обговорюють те, що нереально на даний момент.
ПеребільшуєшІ з з точки зору медицини теж не ахті.
Згоден.Щодо реальної ситуацаії - правильно зробили.
Ну це занадто по совковому (зустрічний планЯк на мене, то краще перевершити свої задуми, чим не досягнути їх, навіть при однаковому кінцевому результаті.
Не клас! Який клас??? Фуфло однеТобто: хлопці виїхали з 20 годин до Одеси - клас!
Плювати. Ти не зрозумів.АЛЕ не досягли, те про що писали.
Знову совком запахло.А от написали б, що хочуть виїхати з 20 годин, а рпиїхали за 19 - те саме, але вже інакше звучить.
Суєта суєтТут би й критики та попкорну поменше було,
А це теж тренінг і рейтингі може ще хтось би й поїхав:).
Смотря какая проблема с Ж. Если она передавлена, отбита то возможно, не подходит по форме седло (или нужно ехать на подвесеНу-ка делитесь секретами выносливости Ж!
Тема актуальная.
От бачиш... Могли б в Іллічівську здибатись, обмінятись досвідом і поділитись враженнямиЯ стартовал в этот же день, только в 5 утра. Еле уложился в два дня. Первый день заночевал в Умани, с убитой напрочь ...опой и зажаренными коленями. Второй день стартанул в 6.30 и еле добрался домой в Ильичевск в 22.48. Ехал на МТВ SCOTT SCALE 70 на сликах. Одолел расстояние в 552 км. и чувствовал себя героем. Теперь уже нет. Даже не вериться как вы это смогли сделать. Хорошо, что зашел в ваш форум только сегодня, обязательно бы 9 мая примкнул к вам и тогда бы мне была точна хамба полная.
Дуже дякуємоМои поздравления "Великолепной восьмерке"!
Сожалею только, что в Одессе вы остановились все же не у меня: пустая квартира была полностью готова к приему вас в любое время суток (даже соседи были предупреждены о возможном ночном "веловторжении").
Компанія на 5+ - це точноКак говорит Тигор: "а картинка то, осталась!"
У меня, до сих пор, эта картинка перед глазами.
Опыт - бесценен. Компания на 5+. "Ласвегас" - forever!!!
...Техничку бы, а то столько на себе везли, что аж страшно подумать. У Тигора даже на обратном пути рюкзак был не подъемный.
(Следующий раз поедем - будет, разговаривал с друзьями)
Да, Большое Спасибо!Мои поздравления "Великолепной восьмерке"!
Сожалею только, что в Одессе вы остановились все же не у меня: пустая квартира была полностью готова к приему вас в любое время суток (даже соседи были предупреждены о возможном ночном "веловторжении").
От же ж бухгалтеріяНас было ДЕВЯТЬ (Triz не зарегестрировался).
Андрію, не переймайсяРебята! Я читаю и плачу... Я пропущу здесь свои жалобы на жизнь... Уменя действительно были причины на долгое время напрочь выпасть из седла своего двухколёсного друга... Правильные эти причины или нет - это уже не тема этой темы... Я вами горжусь!!! Как там у меня сложится далее - не знаю. С обещаниями типа "я скоро вернусь" спешить не буду. Просто напишу: удачи вам! И напоследок всё же пообещаю, что в конце-концов я напишу сюда (или в другую тему) вместо этого: удачи нам! Честно-честно!!!
Это из серии:Я вами горжусь!!!
Якби ми зробили це проти вітру - оце був би справжній подвиг без питаньГоржусь, что знаком с некоторыми из Вас! Совершить такое!!!
Хотелось бы общее фото с поименной надписью. Должны знать в лицо. Просьба по поручению группы товарищей. Сожалею, что поздно нашел эту страничку.
Маю три скромні мрії:
1) проїхатись до Одеси з реверсом (як планувалось);
2) проїхатись до Одеси соло;
3) проїхатись Париж - Брест - Париж у 2011 році
Сподіваюсь свої мрії реалізувати
Коли буду їхати соло - підтримка в Одесі не завадить,
(може й вітра в морду не буде, але соло є соло, як співає Робертіно Лоретті "О сОло мОє")
Сподіваюсь, через більш відповідний апарат, та кращі знання по харчуванню та розподілу сил, проїхати і не здохнутиТорік я їхав соло на цьому ж апараті при зустрічному вітрі 1 - 2 м/с. Їхав 26 годин і мало не здох, бо було спекотно і не було ще знань, як правильно харчуватися і розподіляти сили за тих умов.
Буду дуже радийСподіваюсь, через більш відповідний апарат, та кращі знання по харчуванню та розподілу сил, проїхати і не здохнутиТорік я їхав соло на цьому ж апараті при зустрічному вітрі 1 - 2 м/с. Їхав 26 годин і мало не здох, бо було спекотно і не було ще знань, як правильно харчуватися і розподіляти сили за тих умов.
На жаль, маю інші важливі справиА навколо Канівського завтра не хохо???
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей