22.08.2009 (R) Київ - Ковель - Київ 22-24.08.09

Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
Fint
* * * * *
Стать:чол
22.08.2009 (R) Київ - Ковель - Київ 22-24.08.09

Повідомлення Fint » 15.8.09 20:00

22.08.2009

Маршрут: Київ - Коростень - Сарни - Ковель - Сарни - Коростень - Київ (у приватних справах). Запрошую на 1-у частину (Київ - Ковель з недоїздом 60 км)

Сбор: 00:00
Старт: 04:00
Время финиша: 20:00
Место финиша: під Ковелем ...
Километраж: 400
Грунт/асфальт: 0/400
Темп: Прогулянковий (с) Тігор, ДК
Брать с собой: Вода, світло, гроші і все необхідне для самостійної евакуації в разі потреби
Связь: в приваті
Буду радий якщо комусь буде по дорозі, бодай на початковій ділянці маршруту. Залізниця - поряд. Тримати темп на МТБ - майже неможливо.
Запрошуються люди що мають досвід ДК,
Одеса - Київ :) і тому подібне.

Участники: Fint      15.08.2009 21:00
Нехай щастить! (читати правильно)

Fint
* * * * *

Re: 22.08.2009 (R) Київ - Ковель - Київ 22-24.08.09

Повідомлення Fint » 15.8.09 20:11

Оголосив без особливих сподівань, але раптом комусь буде потреба :)
Їхати соло трішки нудно, а вдвох веселіше.
(На більше і не сподіваюсь, але чого не буває :) )
P.S. Поїздка відбудеться незалежно від погоди, а от фініш 1-ї частини маршруту може переїхати за Ковель - тоді дистанція доросте до 480 км :)

TIGOR

Повідомлення TIGOR » 23.8.09 19:20

Уж вечор близится, а Fint(ika) всё нет... :V:
Нельзя дважды войти в одну и ту же воду,
но можно многократно лететь по одной и той же дороге...

Winnie
* * * * *

Повідомлення Winnie » 24.8.09 09:42

Там после Коростеня такое на дороге - танк нужен :) А кое-где не хватает метра в ширину и в глубину в идеально гладком бетоне, причем поперек всей дороги.
Engineering

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 25.8.09 14:38

2 Winnie: Свята правда - справжній танковий полігон. :)
У Вы не боитесь ездить по шоссе? :)
Особое удовольствие от шоссе, когда оно только после ремонта и закрыто для проезда транспорта :D

У нас получилось по такому прокатиться ;-)
А я якраз їхав частину їх маршруту (Київ - Маневичі) тільки у зворотньому напрямку.
Тож
От Рокитного до Олевска - танкодром. Растрясло по полной. Этот участок еще не ремонтировали
:D -
в моєму випадку - від Олєвська до Рокитного :(
Тепер стисло і послідовно (спідометр показував тільки час і швидкість, тому відстань - по стовбам (кілометровим).
Старт у мене затримався, замість 4-х ночі виїхав о 8.22, наївно сподівався підтягнути час (.
Вмордувинд був доволі сильним, здавалось більше ніж 5 м/с :) , тому усі темпи полетіли псу під хвіст.
О 13.30 був на 99 км дороги Київ - Коростень, бачив неподалік від дороги журавля з підбитим крилом, коли під'їхав до нього, він різко сахнувся. Усе що зміг зробити - зателефонував Тігору
з проханням викласти об'яву на форум, що він і зробив - спасибі Тігор. :)
Кілометрів через 20 після Коростеня (перехрестя Станційне - Лугини) почалась нова дорога з 0-м трафіком.
Їхав і душа співала, навколо тільки свистів вітер та сюрчали коники - спеціально весь час підкручував, щоб тріскачка не розлякувала коників. Вони так гарно наспівували - симфонія.
Невеликі розриви в дорозі (земляні насипи) долав пішки, з велом в руці (новий шосер таки легенький :) ).
А так він у мене котив усюди, і по грунту, і по шпалам :) довелось таки, і по польській бруківці (ще з тих часів).
Обідав майже зразу після непроїздного шляхопроводу над залізницею - район Нових Білокорович, симпатична харчевня зліва від дороги. Борщ дуже смачний, поки обідав здалось що попав у велокафе.
У них перед тим якійсь захід був, святкування, на стінах залишились побажання наклеєні.
Отож обідаю, і читаю "Шлем ..." (ой думаю як гарно, нагадують нам про шоломи - саме те, молодці),
"... хорошие слова..." (ну думаю порядок слів не дуже, типу "шолом гарні слова викликає" із-за завбачливості велосипедиста),
"... - это два!" (хай ти згориш, такий конфуз, послав-би я когось за таку наколку, але борщ такий смачний, і головне - недорогий). А так усе супер - як хто буде їхати - не минайте. :)

Запам'яталась історія з собакою (нова ділянка дороки - їздять лише будівельники, край дороги вагончик, і сторож з собакою).
Собака, відчуваючи відповідальність за доручену територію, люто обгавкує здоровенний МАЗ,
обганяє його, та з почуттям виконаного обов'язку повертається на "базу".
І тут я лечу їй назустіч і радісно кричу "Здрастуй собачко! Яка ти хороша!" - усі емоції щирі, непідробні. Собачка заклякла, ні пари з вуст. Мабуть вона розмірковувала під впливом моїх слів
про сенс життя :).
З усіма сторожами та будівельниками на трасі я саме так і розходився - найщиріші вітання - найкраща перепустка.
Коли доїхав до краю (таки край, така сходинка висотою десь 40 см - не зістрибував :) ) нової дороги уже почало сутеніти,
а від перехрестя з Олєвсь - Ємільчине почався "танкодром" при світлі фари. Коли перестрибує одну яму треба зорієнтуватись, щоб не вскочити у іншу, отак і скакав гопки до самого кордону (Житомирської області, не подумайте про державний кордон :) ).
У Рівненській області почався хороший асфальт і нова біда - як тільки набирав швидкість понад 25 - із-за холодного вітру
не можна було їхати (а у мене ще й плече на роботі кондишин трохи продув :( ).
На заправці біля Рокитного зрозумів, що далі так їхати не можна, вирішив евакуюватись до Маневич поїздом Київ - Львів. Звернув з траси до Рокитного (сказали 9 км), поскакав гопки в темряві по
сільським дорогам та й вискакав на станцію Рокитне-Волинське. А поїзд уже пройшов :(. Заночував у місцевому готелі. Вранці вискочив на станцію і поїхав дизелем на Сарни - не хотів уже скакати на шосері гопки, думав у Сарнах встигну на дизель Сарни - Ковель :) - не встиг :(. Дизель їхав так швидко, що я його б і польовою стежиною обігнав (тільки не через переоране поле :(( ).
Отож, зі станції Сарни погнав (спочатку стежкою між коліями, потім польською бруківкою - супер, Червоноармійська відпочиває, потім трасою) у ковельському напрямку. Дорога була місцями.
Були великі відрізки хвилястої дороги (14 км/год - нормально їдеться, накрутив до 20 - починає кидати) можливо на 35 можна було нормально гнати, тільки от вийти "на редан" не вистачало
сил - боліли руки від ямок, боліли ноги - не хотілось вставати для ривка, 5-а точка була більш-менш. Доводилось тупо вкручувати на малій швидкості, та й вмордувинд був, такий середненький.
Як тільки пішов більш-менш нормальний асфальт почав набирати 30+ поїхалось веселіше. О 14-й заїхав у Маневичі, для мене уже узяли квиток на Львів-Київ. 24-го ледве не втримався від спокуси зійти
з поїзда у Бучі та їхати своїм ходом - було незручно діставати й збирати велосипед (провідник і так мене накручував що я порушник, велосипед без чохла, то й виходив у Києві останнім, щоб не
привертати увагу).
З вокзалу поїхав на Троєщину через Труханів, а отже через Хрещатик. А там якраз парад, трішки подивився, та й поїхав. На Трухановому острові асфальт здався м'яким та рівненьким,
на радощах підімною затанцював мій кінь і я почав на швидкості писати синусоїду :).
Мимохіть пригадалась чиясь оповідка нібито хтось на форумі обізвав свій шосер "хрень" та ще й у назві теми. Я навіть не повірив :) - це ж яким долбодятлом треба бути, щоб свого вірного коня так обзивати???
Такі речі дарма не проходять, і карма псується, і здоров'я.
Навіть за цю поїздку зайвий раз переконався що на дорозі між життям і смертю буває всього-навсього 10-15 см між кермом шосера та гарною машиною, що летить майже у лоб, обганяючи по зустрічній смузі. В таких випадках головне - рівненько сидіти та гнати вперед не зменшуючи швидкості.
(швидше проїдеш "мажористу" ділянку дороги - менше таких гарних зустрічей.
На виїзді з Труханова побачив попереду військову колону вантажівок з солдатами у парадній формі, що рухалась у 2-у ряду у напрямку Троєщини. Привстав на педальки, вийшов на 40+ та й почав обходити колону вітаючи зі святом кожну машину :). Отак і обігнав усю колону разом з ДАІшним супроводом, та й
погнав собі додому. От і вся моя подорож.
Не усі поставлені мною задачі виконані, але байдуже :)
Найголовніше:
1) в Маневичі з'їздив (приватні справи);
2) на роботу встиг;
3) ходові випробовування нового коня пройшли з успіхом (Вау! Покришки Мішелін витримали усе без жодного проколу, а дороги ж були, і стежки, і скло!!! Колеса також витримали усі скачки гопки - тренувальні вилсети у два крести, ніякої радіалки).
4) ходові випробовування себе-коханого, як для Севастополь-Київ (бодай в наступному році), так і
для можливого Париж - Брест - Париж у 2011-му також закінчились успіхом.
(є ще похер у похеровницях, потягнути багатоденку зможу, буде важкувато але я буду тужитись-тужитись :) )
P.S. А в цілому, маршрут був суперовий, виключно багатий на позитивні емоції.
Багато про що й не згадав - ВК не ЖЖ, врешті-решт :gerl:

Yorik
* * * * *

Повідомлення Yorik » 25.8.09 15:13

На Трухановому острові асфальт здався м'яким та рівненьким,
на радощах підімною затанцював мій кінь і я почав на швидкості писати синусоїду :).

Мимохіть пригадалась чиясь оповідка нібито хтось на форумі обізвав свій шосер "хрень" та ще й у назві теми. Я навіть не повірив :) - це ж яким долбодятлом треба бути, щоб свого вірного коня так обзивати???
Такі речі дарма не проходять, і карма псується, і здоров'я.

Навіть за цю поїздку зайвий раз переконався що на дорозі між життям і смертю буває всього-навсього 10-15 см між кермом шосера та гарною машиною, що летить майже у лоб, обганяючи по зустрічній смузі.
де зв'язок, чи він тут і не планувався?
Все фигня, кроме пчел. Пчелы тоже фигня, но их много и они кусаются.

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 25.8.09 15:24

де зв'язок, чи він тут і не планувався?
Зв'язок є, дорога це така штука, на якій завжди є місце для ризиків, особливо в режимі соло!
А усі ризики (чому - дуже тонка матерія, місця тут не вистачить - багато букаф), значно знижуються
для людей доброзичливих та привітних - таке є.
Саме тому, для тих хто рветься опльовувати інших - кажуть що такі особи бувають, і навіть на ВК,
дуже корисно працювати над собою і нікого не опльовувати, навіть велосипеди.
Хоч чужі, хоч свої. Це я так підказав для очистки совісті, а так кожен вибирає сам. :)

Yorik
* * * * *

Повідомлення Yorik » 25.8.09 16:14

зрозуміло.
просто подумав,що "писати синусоїду " = втратити керування і не міг зрозуміти яким боком тут "хрень" винна.
а синусоїда від задоволення,виявляеться :)
Все фигня, кроме пчел. Пчелы тоже фигня, но их много и они кусаются.

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 25.8.09 16:52

Саме так :)
Це радість від того що ми проїхали,
Що по дорозі нас ніхто не збив,
Що ми не склалися на ямах,
І я і шосер мій - єдиний в нас порив.

І полетіли ми по синусоїді,
Перелітали ями і горби :)
Та не скакалось, не літалося б,
Якби щось трапилось, якби...

Нам нічогісінько не сталося,
Мені і шосеру - обом,
Велосипед - це друг господаря
І він не може буть рабом :)

Його образити зневажливо
Не повернеться хай язик,
Ніколи щастя не отримає
Хто зневажати інших звик. :angel:

TIGOR

Повідомлення TIGOR » 30.8.09 20:26

...а синусоїда від задоволення,виявляеться :)
Поэтому он и Финт!
По синусоиде катается, и никак его не отучишь... :D
Т.е. кайфует всё время. :anti: :anti: :anti:
Или как по синусоиде поехал, так значит уже под кайфом. :help:
Нельзя дважды войти в одну и ту же воду,
но можно многократно лететь по одной и той же дороге...

Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей