Если б у меня был шоссер и я был бы таким же маньяком,как и ты...Я б поехал
Километраж: Приблизно якихось нещасних 400 км
Темп: Середня швидкість планується близько 30 км/год
А ти 300 км. по шосе їздив? З якою середньою швидкістю ?А чё, я б поехалзнаю что умру после 300 км
, но в этом весь кайф :smt026 . Хотя меня врятли возьмут
300 км не ездил)))) но ездил 200 кмА ти 300 км. по шосе їздив? З якою середньою швидкістю ?А чё, я б поехалзнаю что умру после 300 км
Ми їдемо покататися, а не вичавлювати з себе результат. Сезон треба плавно закінчити. Тягунів не буде. Назад буде зустрічний боковий вітер, але тоді важко буде всім. Приїжджай300 км не ездил)))) но ездил 200 кмА ти 300 км. по шосе їздив? З якою середньою швидкістю ?А чё, я б поехалзнаю что умру после 300 км
по себе чувствовал что 100 км ещё выжму
(наверное
) по равнине достаточно долго могу держать 33-35-37 (это если не лосить
), ну конечно зависит от ветра и наличии тягунов (после которых офигиваешь
). Нет предела человеческим возможностям, главное желание
(ну и голову на плечах
)
Еслиб) Полуслики Швалбовские Комп. Я так понял там все будут на шоссейных?Ми їдемо покататися, а не вичавлювати з себе результат. Сезон треба плавно закінчити. Тягунів не буде. Назад буде зустрічний боковий вітер, але тоді важко буде всім. Приїжджай![]()
У тебе сліки?
На даний момент нас двоє. Він на шосейнику, а я на МТБ
Еслиб) Полуслики Швалбовские Комп. Я так понял там все будут на шоссейных?
Спати будемо вдома під теплою ковдрою, а не в лісі, та ще білоруському. Хоча спати у своєму лісі, накрившись велосипедами, набагато тепліше (за умови, що всі спиці на місці)ОДЯГАТИСЯ ТЕПЛО, БО БУДЕ ХОЛОДНО
Розумію, в лісі,вночи спати зараз холодно, та нічого,коли разом,то трошки тепліше...
Я останнім часом помітив, що без контактів при такій їзді остаточно себе доконаю. Це був останній дзвінок. А ще ліпше купити шосейник - і літати по-людськомуЭто должно было с тобой случиться. Сочувствую. Ну не предназначен МТБ для шоссе! Да еще, насколько я помню, ты на топталках ездишь. Ну нельзя долго держать 40+ правильно педалируя в таких условиях. Результат - налицо, то бишь - на ноге.
Срочно иди к врачу, а потом меняй формат мтб-покатушек.
Причина номер один:Деколи вітер не заважав тримати й 45 км/ год, але на 83-му кілометрі моєї подорожі заболіло коліно - їхати далі вже не міг. А така погода! Як після невеликої перерви вирушив назад, боліло навіть коли нога просто стояла на педалі, не маючи ніякого навантаження. Так і котився додому, кульгаючи на одній нозі. Отак "плавно" закінчується сезон...[/color]
ДякуюПричина номер один:
Отсутствие велотуфлей с жесткой фиксацией.
При неправильном угле ступни на педали, рвется связка, и после этого, на ногу стать не возможно.
Тебя могло подбросить на бугорке или ехал с ускорением
Немедленно купи педали, туфли, жесткие шипы и бахилы...
Причина номер два:
К концу сезона связки утоньшаются и необходимо в межсезонье заниматься общефизической подготовкой и разминать связки и суставы. Ты выехал в холодную погоду, обязательно надо тепло одеваться, чтобы немного потеть даже в мороз. Если не пить во время езды, то влага не будет поступать в суставы и смазывать их...
Делай утреннюю зарядку.
Купи ещё одни рейтузы, питайся правильно, и пей во время езды...![]()
...мож МТБшники зазнавшиеся...
ДякуюК слову: Руслан, молодчина! Пару месяцев назад я панически боялся сидеть у тебя на колесе и всё время старался перестроить тебя назад; сейчас я горжусь твоими результатами, как в технике, так в скорости и выносливости!!! Чего совсем не скажу про себя![]()
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей