Расскажи секрет. 2 вопроса.Бліііііііін
я Нетішинський
Живу в м. Рівне, до Оженина рукою подати. Якщо організатор не проти, дуже б хотілося приєднатися. Місця доволі знайомі, можу стати в пригоді![]()
Поїздка на один день.Если будет однодневка-я поеду с удовольствием(если организатор не против)... А если двухдневка...Буду решать...
Власне, більше цікавлять грунтові дороги. Хотів би по-можливості більше їхати грунтовими дорогами.Є, також, цікаві дороги через ліс, зразу з Святого Озера, але ~30 км по ґрунту, чи не забагато?!
Та без питаньСхиляюсь до варіанту, від ХАЕС до Святого Озера і далі до Ізяслава їхати грунтом, через ліс.
Ми в такому разі молимосьТа без питаньСхиляюсь до варіанту, від ХАЕС до Святого Озера і далі до Ізяслава їхати грунтом, через ліс.Головне, щоб не постала проблема навігації, а то потім будемо молитися атомному богу
Той відрізок я ще не перевіряв, тому теж подобається більш такий варіант
З технікою і життя веселішеМи в такому разі молимось![]()
![]()
на GPS.
![]()
Як би то сказати, місця є, але до них добиратися трохи далеко буде.Хочу спитати - "Що ще по ходу є цікаве, куди ще можна заїхати?"
Трасса там пряма і не цікава для каталки по грунтам. Ви таким чином проїдете по трассі, потім вздовж села і заїдете в сам нетішин - груунтів точно не буде.А там виїхати з міста та звернути на ХАЕС також по трассі.З Острога до Нетішина - 8 км по трассі. ХАЕС там не далеко - ~5 км. Звідти вже на водосховище та Святе Озеро по ґрунтовій.
Нічого дивного - я на початку казав що квитки як правило беруться за півтори-дві неділі. Студентсво на вихідні додому їздить - так завжди було (наівть коли квитки продавалися на документ)- спекулянти тут не причому.Все зовсім погано - немає квитків. Дивно, квитків немає навіть із Шепетівки.
Касири радять купувати квитки за добу. Складається враження, що хтось навмисно бронює заздалегідь квитки, а потім їх перепродує![]()
а ти не хоч покататься? ;-)Здається, на цей
http://wap.uz.gov.ua/index.php?m=servic ... 070&lng=uk" onclick="window.open(this.href);return false;
поїзд квитки продають лише за добу до відправлення ( за добу до відправлення з Києва чи Москви)
А що стосується повернення, то в суботу ввечері повинні бути пусті поїзди.. Знову ж таки, може бути так, що квиток, наприклад, на Луцьк-Київ: з Луцька до Києва можна взяти за 10 днів, з Рівного за 3 дні, а з Шепетівки до Києва за добу (якщо залишаться)..
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей