11.10.2008 (R) завершающая часть трилогии *Ч*

Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
Takiyyaktreba
* * *
Стать:чол
Re: 11.10.2008 (R) завершающая часть трилогии *Ч*

Повідомлення Takiyyaktreba » 13.10.08 17:57

Позитива действительно очень много особенно самая стрёмная была первая машина когда Русик летел в кювет зделав пару оборотов в воздухе :anti: самое яркое впечетление
Коли ми побачили першу машину після того, як виїхали на трасу, я на швидкості виїхав на узбіччя і вилетів у кювет. Женя каже, що летів дуже ефектно,гарно і професійно (велосипед в один бік, а я в інший, перекручуючись :anti: ). Найголовніше, що не було жодного хоча б найменшого пошкодження ні мене, ні сталевого друга. Каже, що було дуже смішно, а я йому позаздрив, що це він мав можливість насолоджуватись польотом, а не я :^:
Востаннє редагувалось 1.5.09 00:07 користувачем Takiyyaktreba, всього редагувалось 1 раз.
Having a chance to ride some longer,
Just get it done and you'll be stronger!

Takiyyaktreba
* * *
Стать:чол

Re: 11.10.2008 (R) завершающая часть трилогии *Ч*

Повідомлення Takiyyaktreba » 17.10.08 22:43

хе хе продолжэние будет обезательно,если погода не подкачает то на этой неделе :)
Продовжуємо тут: http://www.velokiev.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=55617" onclick="window.open(this.href);return false; #volna2
Having a chance to ride some longer,
Just get it done and you'll be stronger!

Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість