06.09.2008 (R) Стежками Гайдамаків

Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
Winnie
* * * * *
Стать:чол
Re: 06.09.2008 (R) Стежками Гайдамаків

Повідомлення Winnie » 8.9.08 07:23

Автору спасибо за маршрут - местность и вправду замечательная - все вверх да вниз а какой там песочек! Какая глина! :-))
Туда хочется поехать без груза на консоли, чтобы опускать сиденье перед ДХ по размытой ручьем и засохшей до бетона глиняной дорожке:-)

У меня разлезлась резина (CONTINENTAL TOWN & CONTRY, пробег меньше 1 тыс) и потрескался обод (RodiRIMS DH, пробег больше 10 тыс), и эта конструкция начала жевать камеры. После "зажевывания" третей замены я эвакуировался. Пол-страны проехал на собаках: из Шевчнко 3.5 часа в Гребенку на дизель-поезде, оттуда уже до Киева на электричке:)) Мызыки наслушался, Баша начитался, в тетрис на телефоне наигрался надолго:-)))

По звонку вчера вечером группа была уже на вокзале в Знаменке. Жду ваших сообщений:-)
Обещаю в следующий раз
скористатися рідкісною нагодою і поспілкуватися таки рідною-державною :)))
Engineering

Сергій
* *

Повідомлення Сергій » 8.9.08 09:50

Автору спасибо за маршрут - местность и вправду замечательная - все вверх да вниз а какой там песочек! Какая глина! :-))
:)))

То ти ще не все бачив. В Гайдамацькому яру взагалі супер спуски і в нас чомусь складалось враження, що спусків було більше ніж підйомів.

Сергій
* *

Повідомлення Сергій » 8.9.08 09:56

Коротка статистика:
кількість учасників 4. Дійшло до фінішу - 3.
загальна протяжність маршруту - 158 км
середня швидкість - 15 км/год

Трохи розберусь з роботою, напишу більш детально.

Annettt
* * * * *
Стать:жін

Повідомлення Annettt » 8.9.08 10:08

Відпишуся і я. Маршрут чудовий, щоправда, я не знаю, чи буде він таким за мокрої погоди :gerl: Але то було б цікаво спробувати там поїхати під дощем чи після нього. :smt101
Спусків справді було наче більше. Особливо гарно було летіти вниз по лісу (особливо по тій дорозі, яка червоними тряпочками була розмічена), та й по асфальту назустріч камазам і гарним краєвидам теж сподобалось :anti:
Окремий залік "нічийним" яблунькам :)
Дякую всім за компанію, з вами було цікаво і затишно! ;)
Лінк на фотки
Если бы человек мог быть скрещен с котом, это улучшило бы человека, но ухудшило бы кота. (с) Марк Твeн

projdusvit
* * *

Повідомлення projdusvit » 23.9.08 16:28

Кльові фотки!
Минулої зими їздив за подібним маршрутом, хотілось побувати там влітку.. Красиві місця.
- Як підемо, брате? - спитав другий.
- Найнадійніше йти за зорями та небесними світилами, спускатись уздовж перестуджених річищ та прямувати за пташиними тінями, що летять крізь туманні перевали.
Але на всяк випадок я купив атлас автомобільних доріг.

Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей