Передивилась правила - тьотя права.Итак, на вокзале в Киеве случился первый форс - билеты на себя взяли, на велы нет, пришлось буквально умолять толпу в очереди пропусть и взять у них на глазах аж... 12 билетов. ....
Боюсь, що я б не погодиласьЭх, думаю я сейчас, как бы хорошо было, если бы этой машиной мы забрали Аню, Рада, Костю и Сашу.
Хє, як мені досі шкода, що я байк не сфоткала. Я ж болото з колес і рами знімала переднім крилом, як лопатою!!Звоню Олегу, и точно: Ани в числе уехавшей семерки нет. Кто бы мог подумать - я за Аню был уверен на сто процентов, ведь она в Пархомовку стойко проехала 200 км, и тут на тебе....
Оказалась, Аннушка решила срезать отставание и забурилась в грунты. Жалко не сфоткал ее байк - как будто его глиной обмазали перед отправкой в печь. В общем она тоже потеряла время. Но больше всех пришлось огорчиться Косте - он заскочив на перрон, буквально видел, как желанная тяга уходит на Мироновку.
До вас я вже чистенька приїхала майже
Стосовно встигання на електричку - може я і переоцінюю себе, але мені здається, що якби я не поперлась на грунти, то догнала б Костю і ми б разом встигли - я ж бо знала, о котрій тяга. Але тоді б я не побачила Корсуня!
Що не робиться - все на краще!
Ідею покатушки підтримаю і допоможу чим зможу в організації в будь-якому разі, але вже після відпустки - в серпні!Как насчет в воскресенье организовать покатушку?
Моя думка:
1) якщо на електричку є ризик не встигнути - то це краще робити в суботу;
2) якщо на електричку встигаємо 100% - то можна і в неділю.
Я так розумію, що з отим гарним богуславським напрямком є проблема з електричками в пізню годину
Взагалі, я б хотіла покатушку з ночівкою - поки ночі теплі, можна ігнорувати намети і брати тільки легкі спальники і килимки. Може таку б і сама взялась зорганізувати, але невідомо, що в серпні буде з погодою і з моїм велом і мною після двох тижнів безперервної їзди