Да это ты маме расскажешьВозьмите меня с собой! Я буду хорошо себя вести,
Ну как же? Там в начале написано.А кому писать заявку и как??? Проститя, я сам ни месный![]()
Що для цього потрібно?
- надіслати заявку на реєстрацію: ПІБ, вік, вказати: вел свій /на прокат, намет свій / на прокат, спальник свій / на прокат, чи потрібна буде вам машина супроводу, щоби залишити в ній свої речі
- реєстрація 11 липня о 11:00 у Вінниці (вартість реєстрації – 50 грн)
- якщо заявка групова, вкажіть фінальну килькість наметів у групі
- залиште свій телефон та електронну адресу для зв*язку
- якщо буде бажання, прикрасити етно-набутками себе та металевого коня
Попередні дані та деталі для реєстрації надсилати за адресою NZhmak@aiti.com.ua
Маршрут, наскільки я знаю, вже є, і він є у вітціНаписал аж бегом. Я тормоз :fool:
Теперь такое дело, может кто-то как и я не может в пятницу выехать так давайте скучкуемся на субботу. ЖПС есть, маршрутец проложим... От немировской трасы с прошлого года харитСкажені фури йдуть у лобову :-o
Для мене це взагалі певно буде вперше. щось подібне, звісно, краєвиди у нас чудові. будем насолоджуватись2 fanatt
Просто минулого року мені здавалося що трасою швидше, а в цьому мене більше цікавлять краєвиди
Бач, зміма вела змінює й світогляд
Да, да, да. Я неоднократно говорил. На перврй странице есть инфа про время.в Вінниці в 10:00, Ви мене почекаєте ?
я и Woody взяли билеты на 12.07 на Подольский экспресс (175 поезд, 6:40-11:05). С работой проблемы - раньше никак не можем.Написал аж бегом. Я тормоз :fool:
Теперь такое дело, может кто-то как и я не может в пятницу выехать так давайте скучкуемся на субботу. ЖПС есть, маршрутец проложим... От немировской трасы с прошлого года харитСкажені фури йдуть у лобову :-o
Ага, иду в кассы! А какой вагон?я и Woody взяли билеты на 12.07 на Подольский экспресс (175 поезд, 6:40-11:05).
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей