Маршрут на стадии доработки. По рекомендации Tiborа.28.06.2008
Маршрут: Каменец-Подольский;-Слободка-Кульчиевецкая;-Кульчиевцы;-Выхватневцы;-Крушановка;-Грушка;-Каштановка;-Бакота
Километраж: 45+45
Грунт/асфальт: 15/85
Темп: 15-20ср. 25-30 по прямой
Я думаю рукзаки у нас будут забиты только едой :yahoo:думаю шашлычки обязателно взять =))))
так 28 - 30,06 - оффициальные выходные)))Готовий до вас приєднатись. хоч ще не певен що там у мене з роботою
Якщо квитки встигнемо вчасно придбати то їдемо потягом №623К Київ; - Кам'янець-подільський. В Хмельницькому він буде о 4.36, а в Кам'янець-подільському о 8.15. Якщо ж ні, то їдемо до Хмельницького потягом Київ - Чоп, який прибуває до Хмельницького в 5.19 Далі електричкою Гречани; - Кам'янець-подільський, відправлення о 9.10 прибуття в 11.50. Якщо є більш детальна інформація про розклад руху електропотягів з Хмельницького до Кам'янець-подільського були б дуже вдячні.ну. так у кого вихідні, а в кого ні, хоч певно згоден, ось тільки я не зрозумів, чим Ви до Кам"янця добираєтесь, яким потягом ?
це лиш один в 14:43 прибуває в КАм-Под 18:00Якщо є більш детальна інформація про розклад руху електропотягів з Хмельницького до Кам'янець-подільського були б дуже вдячні..ну. так у кого вихідні, а в кого ні, хоч певно згоден, ось тільки я не зрозумів, чим Ви до Кам"янця добираєтесь, яким потягом ?
мммдаа...не густо.це лиш один в 14:43 прибуває в КАм-Под 18:00Якщо є більш детальна інформація про розклад руху електропотягів з Хмельницького до Кам'янець-подільського були б дуже вдячні..ну. так у кого вихідні, а в кого ні, хоч певно згоден, ось тільки я не зрозумів, чим Ви до Кам"янця добираєтесь, яким потягом ?
Ну тоді наприкінці наступного тижня все вирішимо і домовимося остаточно. А варіант з переносом покатушки на 4-6.07.08, або на 11-13.07.08 не підходить?В принципі, всеодно ))
на 4-6 ще так, а там ж я на "Шешори"А варіант з переносом покатушки на 4-6.07.08, або на 11-13.07.08 не підходить?В принципі, всеодно ))
так ты если что, сможешь отпроситься 4-ого числа с работы???....ну если конечно работаешь)))на 4-6 ще так, а там ж я на "Шешори"
Гадаю що все буде гараздтак ты если что, сможешь отпроситься 4-ого числа с работы???....ну если конечно работаешь)))
Бажання є, а от сил чогось малуватоУ зв`язку з низькою активністю бажаючих покатушка переноситься на 4-6 липня. Всі бажаючі можуть приєднатися.
Я думаю маршрут простенький, сил вистачить. Можливо 85км розіб`ємо на 2 дні. Часу вистачає, сподіваюсь. Є запасні варіанти на випадок нестачі квитків на Кам`янець. Якщо ще будуть сили після 2-х тисячників, то приєднуйся. ;-)Бажання є, а от сил чогось малуватоУ зв`язку з низькою активністю бажаючих покатушка переноситься на 4-6 липня. Всі бажаючі можуть приєднатися.........час ще є,.... подумати,...сподіваюся ;-)
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей