08.03.2000 (R) Житомир

Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
Beer
* * *
Стать:чол
08.03.2000 (R) Житомир

Повідомлення Beer » 5.3.08 16:25

08.03.2000

Маршрут: Киев житомиир киев

Сбор: 07:00
Старт: 07:00
Время финиша: 23:00
Место финиша: Киев
Километраж: 300
Грунт/асфальт: асфальт 100%
Темп: как всегда по последнему (27) ждем каждые 50км
Брать с собой: все в курсе
Связь: 80672711530
Хочеться по тренероваться по ровному асвальту
Регистрация обязательна по телефону.

Участники: Beer      05.03.2008 16:25

TIGOR

Re: 08.03.2000 (R) Житомир

Повідомлення TIGOR » 5.3.08 21:39

Поверьте мне как бывшему спортсмену:
250 км в начале сезона не есть хорошо, правда если потом хотите не смотреть в сторону велосипеда и "жаловаться на боль в коленях, потому что наколенников не хватает...", это ваше право. 8)

P.S. Правда Beer зимородок и катает в 17 градусные морозы, но таких единицы. ;-)
Секрет наверное в том, что вместо воды ему постоянно приходится пить пиво. :D
Нельзя дважды войти в одну и ту же воду,
но можно многократно лететь по одной и той же дороге...

Sergio
* * * * *

Повідомлення Sergio » 5.3.08 22:55

250 км в начале сезона не есть хорошо
Вот-вот.
Поэтому я в Молдове послезавтра собираюсь намотато чуть больше 200, но обязательно меньше 250. Ибо Тигор истину глаголит! :)

ЗЫ: Если не обламаюсь и не сокращу маршрут. А то сегодня, блин, выехал потренироваться перед открытием сезона и здорово сложился перед хотовским тягуном. Теперь сижу и надеюсь, что до Молдовы бедро хоть немного отпустит...
матрасничество как ступень эволюции (stage 3)

Beer
* * *

Повідомлення Beer » 7.3.08 16:02

250 км в начале сезона не есть хорошо, правда если потом хотите не смотреть в сторону велосипеда и "жаловаться на боль в коленях, потому что наколенников не хватает...", это ваше право. 8)

P.S. Правда Beer зимородок и катает в 17 градусные морозы, но таких единицы. ;-)
Секрет наверное в том, что вместо воды ему постоянно приходится пить пиво. :D
Та ні, дядю, річ в тім що це дуже легка троьхсотка, там нема підйомів і спусків,але, є євроасвальт, і саме на цій дисципліні в мене проблеми , отож буду тренуватись.(Слухайте , просто цікаво невже ви , Ігорю, не знаєте з ким я їхатиму? Це старенький дідусь їздить на спеші , кожну другу суботу, і його трек київ-хмільник-київ? він англомовний тому мушу брати словника ,а розмовляємо ми руками.(це не смішно))Переконаний що ви знайомі.

Про коліна: є така річ як каденсометер,( що я що дідусь їздимо з 100 і вище(а ще він мені .... ставить як я йому склваду компанію в... )))) тоді будеш жалітись на високий пульс і то не довго, а на коліна ні !
(хоча вам ,Ігорю це невідомо(Каденс) , а переучувати кого я не планував нашо вам це? :) )

Моя мрія отримувати від байка тільки позитив, так і виходить, і то є дуже гарно.

Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей