Поверьте мне как бывшему спортсмену:
250 км в начале сезона не есть хорошо, правда если потом хотите не смотреть в сторону велосипеда и "жаловаться на боль в коленях, потому что наколенников не хватает...", это ваше право.
P.S. Правда Beer зимородок и катает в 17 градусные морозы, но таких единицы. ;-)
Секрет наверное в том, что вместо воды ему постоянно приходится пить пиво.
Та ні, дядю, річ в тім що це дуже легка троьхсотка, там нема підйомів і спусків,але, є євроасвальт, і саме на цій дисципліні в мене проблеми , отож буду тренуватись.(Слухайте , просто цікаво невже ви , Ігорю, не знаєте з ким я їхатиму? Це старенький дідусь їздить на спеші , кожну другу суботу, і його трек київ-хмільник-київ? він англомовний тому мушу брати словника ,а розмовляємо ми руками.(це не смішно))Переконаний що ви знайомі.
Про коліна: є така річ як каденсометер,( що я що дідусь їздимо з 100 і вище(а ще він мені .... ставить як я йому склваду компанію в... )))) тоді будеш жалітись на високий пульс і то не довго, а на коліна ні !
(хоча вам ,Ігорю це невідомо(Каденс) , а переучувати кого я не планував нашо вам це?

)
Моя мрія отримувати від байка тільки позитив, так і виходить, і то є дуже гарно.