08.07.2006 Шоссе для всех.Посвящается Тур де Франс-2часть

Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
vassai
* *

Повідомлення vassai » 9.7.06 01:57

А мы с товарищем наших SCOTTинок выгуливали.
Попадались осколки вашей колонны по дороге, и другие товарисчи...
В общем денек был что надо может на следующей недельке с вами прокачусь :kolobok:

http://smotri.te.ua/index.php?under=5859
О, а ми бачились, спочатку я тебе обігнав коли ти зупинився біля зупинки, а потім ти мене - біля знаку "місто-герой Київ", у мене там ногу зсудомило.
Ну а я був на шосейнику.

vassai
* *

Повідомлення vassai » 9.7.06 01:58

УРРРААААААААААААААААААА !!!!!

СЕРГЕЙ ГОНЧАР (команда Т-Мobile) ЗАКОСИЛ РАЗДЕЛКУ!!!
52 км. 1 час 1 мин 34 сек.

ВПЕРВЫЕ УКРАИНЕЦ ПОЕДЕТ В ЖЕЛТОЙ МАЙКЕ ЛИДЕРА :D НА СЛЕДУЮЩЕМ ЭТАПЕ ТУР ДЕ ФРАНС!

:smt077 :smt077 :smt077 :smt077 :smt077 :smt077 :smt077 :smt077
Він другого зробив на хвилину!!!
Це ж постійно жарити 52 км/год :inlove:

TIGOR
Стать:чол

Повідомлення TIGOR » 9.7.06 23:18

8 этап Тур де Франс - 181 км.
На 8 этапе убедительная победа Сульвейна Калзати (34) из команды “Ag2R Превоян”. Ехал все 181 км. в группе отрыва из 6 человек. И когда понял, что пелетон их сожрёт, на 18 км ушел от группы в отрыв и увеличил время до 3мин 30сек. И красивая картинка, когда спортивный тренер жмет ему руку за 3 км. до финиша, зная что он уже не досягаем. Это первая победа этой команды на Туре. :^:
Сергей Гочар едет в желтой майке лидера на следующем 9 этапе.
:kolobok: :kolobok: :kolobok: :kolobok: 8)

Crush
* * * * *

Повідомлення Crush » 10.7.06 08:27

http://smotri.te.ua/index.php?under=5873
Господа, как и обещал, фотки здесь. Вставить их в сообщение не сумел :help1: . Извиняйте за неудобства :D
Тем, кто хочет получить оригиналы- звоните, тел в моем профиле :anti:
Устал? Умри!

beaver
* * * *

Повідомлення beaver » 10.7.06 10:34

To Crush:Гарні фотки!

По враженням і коментарям:
Розпочали практично разом із групою шосейників близько 9:45, тому і сонечка схопили більше, ніж планували, і додому повернулись ближче до 18:00. })
А стартувати відчутно допомогла симпатична велосипедистка :gerl1: , яка пронеслась поряд із пелотоном, що перебував у режимі 'Stand by'.
Так от велосипедистка вивела дев'ятнадцятьох учасників заїзду із зазначеного режиму за пару секунд і всі дружно понеслись пропонувати їй їхати з нами. Але поки наздогнали (через декілька кілометрів) так задихались, що велосипедистка не зрозуміла засапаних пропозицій долучатись до групи і отримувати невимовне задоволення від 35-40 км/год по рівнині та від тягунів по 8 %
По дорозі на Українку чи то ми наздогнали, чи то нас дочекався Carver :), там же втратили перших декількох новачків та одного не-новачка завдяки 3 (!) проколам (це ж треба, як деяким таланить, я от за рік стільки не встигаю).
Потім перед Українкою декілька учасників занурювались у Стугну єднаючись із природою і привертаючи увагу місцевого населення жіночої статі :o
В Українці біля магазину організували пункт харчування, обговорювали перспективи вересневого велопробігу і спостерігали, як повз нас проносяться шосейники (нічого! Потім ми повз них проносились (15-18 км/год) на тягунах під час їх піт-стопу:)).
Після перших чотирьох тягунів почались перші збої у роботі "спонсорів" заїзду (ТМ Росинка зі своїм квасом), бо діжку із енергетичним напоєм ще не підвезли. Але коли всі вже затарились соками і водами, на обрії з'явився жовтий видовжений об'єкт із логотипом "спонсора". Довелося влити в себе ще й холодного кваску :D
На тому ж піт-стопі виявили генетичну копію Tigora (правда враховуючи те, що виявлена нами особа була старша за віком, ніж Tigor, я вже почав сумніватись щодо того, хто з них генетична копія :help1: )
Ну, а далі ми вже пелотоном не їхали, почалися відриви, атаки, їзда проти вітру, нові тягуни та інші приємності наших традиційних заїздів.
В Черняхівці магазини підступно зачинили перед нами двері на обідню перерву (от уже ці столичні, позвикали, що люди у супермаркетах без перерви працюють!), тож довелося набирати водичку у доброї бабусі (із недобрими песиками, які аж розривались так гавкали :x).
Потім непогані спуски на 66,5 км/год, ну і звичайно ж класичні підйоми Григорівки!
Взагалі на всіх горах одноособовим лідером виступав хлопака на Merida (сорі, так і не спитав, як звати), який щиро повірив моїм словам про
20 км на годину. Правда в кілометрову гору із градієнтом 8-9%;)
і намагався не відставати від запланованого темпу!
Він же задля додаткового навантаження поїхав іншою дорогою на Обухів разом із Carver-ом (бонусне коло;)).
В Обухові суттєво зменшили запаси квасу в діжці і соків в торгових точках. Поки одні ходили в пошуках ідеальних за pH і консистенцією соків, інші непомітно стартанули далі, тому довелось добряче розганятись, аби наздогнати, але коли наздогнали і обігнали Tirgor сумно сказав у слід: "Ну от, тепер навіть їхати перехотілося:("
Далі пошуки колонки із водою і озеро, яке ненадовго поглинуло розпечені на сонці тіла двох активних учасників заїзду.
Ну, а далі розбившись на дві групи (одна група нормальних людей - рівною дорогою, а люди із суїцидальними схильностями через два додаткових тягуни) рушили на столицю. До речі, ото ті самогубці по Окружній розігнались до 33-35 (точніше, це вітер ніс те, що лишилось від нас)!

Так ми і катаємось!

MISHKO
* *

Повідомлення MISHKO » 10.7.06 12:38

О, а ми бачились, спочатку я тебе обігнав коли ти зупинився біля зупинки, а потім ти мене - біля знаку "місто-герой Київ", у мене там ногу зсудомило.
Ну а я був на шосейнику.
То ты наверное с Максом гонялся. Он на черном скоте, я на синем. Мы в Украинке рарзделились он в Киев я на село...:kolobok:

Интерестно каким маршрутом ездят другие товарисчи на шоссейниках, я их втретил оголо трипольской ТЕС они перли пелотоном в сторону Киева...

Жека
* *

Повідомлення Жека » 10.7.06 13:20

а кто ещо прокололся ? :duma: , а то я карвера встретил когда вас пытался догнать.....

Максим
* * *

Повідомлення Максим » 10.7.06 13:35

vassai
это так и ДА был я...Чесно скажу, что сам я то же нагрузился не слабо. Но не до судорог, как ты... В мае этот же маршрут был пройден за пять часов, в этот раз за 4,5...

Максим
* * *

Повідомлення Максим » 10.7.06 13:36

MISHKO
спасибо за фотки

Rina
* * * * *
Стать:жін

Повідомлення Rina » 10.7.06 17:34

все, если никаких дождей и прочих катаклизмов не будет :-)
я может даже на заднее колесо полуслик поставлю 2.0 :-)) и поеду :anti: :anti:
"...Всё равно, что сливки с чужого молока снять, слизнуть и побежать дальше по своим делам. Типичный кошачий подход. Ну да. А как иначе?"

Vitalka
* * * * *

Повідомлення Vitalka » 10.7.06 21:14

все, если никаких дождей и прочих катаклизмов не будет :-)
Обязательно, а то чего-чего, а не хватает в покатушке некоего шарма присутствия прекраснейших велосипедисточек! ;-) :angel:

TIGOR

Повідомлення TIGOR » 10.7.06 21:23

Катя!
Только 1,0 и абсолютно лысую! 8)
И тогда Григоровка подарит тебе 62,5 км/ч! ;-)

Виталик!
кроме шарма, которого тебе не хватает, прийдется тебе ещё и три метра фалы взять, чтобы Катю на последние тягуны вытаскивать, т.к. у неё плюс 50км к покатухе за счет Броваров получается! :58:

Жека
* *

Повідомлення Жека » 10.7.06 21:37

Катя!
Только 1,0 и абсолютно лысую! 8)
И тогда Григоровка подарит тебе 62,5 км/ч! ;-)

Виталик!
кроме шарма, которого тебе не хватает, прийдется тебе ещё и три метра фалы взять, чтобы Катю на последние тягуны вытаскивать, т.к. у неё плюс 50км к покатухе за счет Броваров получается! :58:
TIGOR
хоть девушку пожалей!!! :58:
а то и так после украинки куча народу полу живые докручивают до киева :fadein:

Котяра
котяра велокиевская
котяра велокиевская

Повідомлення Котяра » 10.7.06 21:42

Пащады нибудит :-)
ВЭЛКАМ :-)
Зображення
"Человек культурен настолько, насколько он способен понять кошку"
Бернард Шоу

Оказываю услуги кота, заходящего первым в новую квартиру. Мяукаю, мечу углы. Телефон в профиле :)

Vitalka
* * * * *

Повідомлення Vitalka » 10.7.06 21:42

Виталик!
Шармом я поделюсь ;-)
Нужно в покатушке немного эдакой пикантности, эдакой восточной пряности ... :angel: Да, мы ловим кайф от скорости, от лучшего результата, от усталости после ..., но мы ж не профи, и наверное хочется чего-то ещё для души. Ну ладно, понесно меня ...*oops* *oops* *oops*
А про 3 метра фала ... ну-ну, Катюшка ещё кому хочешь форы даст!!! Да Катюш??? ;-)

Vitalka
* * * * *

Повідомлення Vitalka » 10.7.06 21:45

Ага, а то распугали всех :gerl: :gerl: :gerl: ;-)
Девченки, а ну все на TIGOR-а!!!! ;-) ;-) ;-) :angel: :anti:
Востаннє редагувалось 11.7.06 22:04 користувачем Vitalka, всього редагувалось 2 разів.

Жека
* *

Повідомлення Жека » 10.7.06 21:47

Пащады нибудит :-)
ВЭЛКАМ :-)
лось ты конечно уважаемый, но всетаки девушек надо жалеть ;-)

Жека
* *

Повідомлення Жека » 10.7.06 21:48

TIGOR
хоть девушку пожалей!!! :58:
а то и так после украинки куча народу полу живые докручивают до киева :fadein:
Ага, а то распугали всех. :gerl: :gerl: :gerl:
Девченки, а ну все на TIGOR-а!!!! ;-) ;-) ;-) :angel: :anti:

ЗЫ:извините за флуд, просто работать не хочется, а надо ... :help1:
я что то должен был понять, вот только что...... :duma:

Vitalka