...
 ... за лосями: https://photos.app.goo.gl/BX8pTaBuu1HzjZWQ6
 за лосями: https://photos.app.goo.gl/BX8pTaBuu1HzjZWQ6

Я дохав! І не останній
 Я дохав! І не останній   20" колеса рулять.
  20" колеса рулять. 

Маршрут в чудовому стані після дощів, тож можно було й трохи швидше, надолужимо з роками.
  Маршрут в чудовому стані після дощів, тож можно було й трохи швидше, надолужимо з роками.Я тебя, признаться, не узнал в сумерках на старте, только отметил, что у кого-то немногоСталося диво!Я дохав! І не останній
20" колеса рулять.
 странный велосипед. Неудобно вышло.
 странный велосипед. Неудобно вышло.  І оскільки ці 200 я зробив ще на прикатці, до Мети-2018 були оперативно внесені зміни - вкластися у 13 годин. Незважаючи на судоми під час проходження останньої третини маршруту, Мета-2018 v.2 була досягнута  і 14 місце, яке підпадає під антидопінгове розслідування
  І оскільки ці 200 я зробив ще на прикатці, до Мети-2018 були оперативно внесені зміни - вкластися у 13 годин. Незважаючи на судоми під час проходження останньої третини маршруту, Мета-2018 v.2 була досягнута  і 14 місце, яке підпадає під антидопінгове розслідування  , вважаю прийнятним результатом для себе (враховуючи, що катаю трохи більше року).
 , вважаю прийнятним результатом для себе (враховуючи, що катаю трохи більше року). !
 !

Треба мені частіше катати, бо й сам себе не впізнаюЯ тебя, признаться, не узнал в сумерках на старте...

(під дощем не рахується
 (під дощем не рахується  )
 )

Супер! Незважаючи на те, що 100% задоволення отримав саме від самого марафону, цікавого треку ... та смачної вечеріОпа-опа ...
Від завтра можна розбирати медальки.
Пишіть в приват.
 : перша веломедалька у житті, да ще й у такому заході... саме те, що можна показати підростаючому "лосенятку"
  : перша веломедалька у житті, да ще й у такому заході... саме те, що можна показати підростаючому "лосенятку"  ... Тож питання, чи не буде суботньої покатеньки 15.09.18,  (100+км), на початку, чи по завершенні якої, можна буде отримати медальку?
 ... Тож питання, чи не буде суботньої покатеньки 15.09.18,  (100+км), на початку, чи по завершенні якої, можна буде отримати медальку?
 .
 .
 .
 . .
 .
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей