Я проедусь с вами пока не скучно будет) Еду со старым знакомым повидатьсяНе впевнена, що ми на старті стоятимемо годину
Думаю це буда проблема зі "стравою' . у мене теж не записалосянавіть не знаю з яким результатом проїхав одну зі Стравовських ділянок (де якраз намагався викластись по повній)).
Відповів у приват.До речі, питання до стравоманів - скажіть будь ласка чи можна завантажувати Аніни треки у страву?
А! Ще забув додати: Зато ми бачили мiсця, де нiхто ще не бував! Ви багато втратили))Ще я склав іспит на сертифікованого оленя - кілька разів з різним набором учасників ми відривались вперед (і звичайно, повернувши при цьому не туди, куди треба)).
а ми з XLPI вийшли на трек через чийсь двір і наїлися ожини (треба було не оленити на поліЗато ми бачили мiсця, де нiхто ще не бував! Ви багато втратили))
Олені в той час чекали группу під смачною грушою-дичкою (та, що кислинку даєа ми з XLPI вийшли на трек через чийсь двір і наїлися ожини (треба було не оленити на поліЗато ми бачили мiсця, де нiхто ще не бував! Ви багато втратили))).
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей