27.06.2015 (R) Древня Львівщина + Дністер (3 дні)

Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
Vani4
* * * *
Стать:чол
Re: 27.06.2015 (R) Древня Львівщина + Дністер (3 дні)

Повідомлення Vani4 » 24.6.15 22:35

На царство призначається Ваніч . :friends:
ну раз така п"янка, то є орг моменти:
1) з єкіпажами\спорядженням всі розібрались? ніхто не залишився "нічийним"
2) [spoilerяк харчуємось]1-йдень
сніданок - кава в центрі Львова
обід - десь по дорозі, супчик на пальнику(1,5 години часу)
вечеря - місце стоянки
2-й день
сніданок- місце стоянки
обід - десь подорозі, супчик на пальнику(1,5 години часу)
вечеря - місце стоянки
3-й день
сніданок- місце стоянки
обід - Івано-Франківськ, перед потягом (до 16:00 потрібно бути вже місті).[/spoiler]прошу планувати
3) Фінальні треки будуть викладені до 12:00 пятниці.
4) Оголошено відкриті вакансії - штурман, фотограф

Lili
* * * *
Стать:жін

Повідомлення Lili » 25.6.15 09:56

У нас все в силе, полностью экипированы и ждем распития львовского кофе.... даже место знаю шикарное! И уж очень хочется на Днестр..... Запал он в душу, еще бы и сплавиться по нему, но в следующий раз... :roll:
Жизнь коротка.Прощай быстро.Целуй медленно.Люби искренно.Смейся неудержимо.
Love Is Life. If You Miss Love, You Miss Life...

Vani4
* * * *

Повідомлення Vani4 » 25.6.15 11:14

підкореговані треки, прошу завантажити на девайси:
Spoiler
Show
1) 1-й день -

2) 2-й день -

3) 3-й день -
для тих, хто прибуває 49м (04:30) і 141м(04:48) потягами - зустрічаемся в Львові, в сквері, зліва від головного входу на Зал.вокзал, під хрестиков
20-30 хв на прикручування переднього колеса має вистачити.

Thirstter
*

Повідомлення Thirstter » 25.6.15 14:46

Thirstter у меня есть место
я могу взять свою палатку у меня 2+1, а с вас котелок

Al La
*

Повідомлення Al La » 25.6.15 16:46

А чи не знайдеться хтось з добродіїв, що затримається на вокзалі ще хвилин на 30-40, щоб допомогти мені? :gerl: Бо потяг прибува о 6, а компаньони знялися з реістрації. Питання спокійно скласти вел і тим часом простежити за речами. А далі разом знайдемося з групою в центрі. Де філіжанка львівської кави з мене :drinks:

Lili
* * * *

Повідомлення Lili » 25.6.15 19:30

Ребята, организационное предложение на раннее прибытие во Львов. Так как недавно столкнулись с проблемой, где во Львове ОЧЕНЬ рано попить кофе, это же просто аж как ритуал расценивается, то нашли шикарное место, оно круглосуточное, и, к нашему счастью, лежит на нашем треке по Львову: ул. Городоцкая, 107, Львов, 79016, Украина, отель Райкартц. Кофе отменнейший, есть и как внутренний павильон, так и дворик на улице со столиками для удобства парковки велов. Поэтому, чтобы всем собраться и не мерзнуть до 6-30 минимум, предлагаю там и ожидать прибывающих позже. К кафетерию могу провести, на веле это 5 минут от вокзала- удобно встречать позже приезжающих. Как вам идея? Или есть еще на примете место для попить кофе в 5 утра? :duma:

Klic
* * *

Повідомлення Klic » 25.6.15 21:21

Thirstter у меня есть место
я могу взять свою палатку у меня 2+1, а с вас котелок
Договорились я вылаживаю палатку, беру зеркалку.
котелок не проблема... добалю круп только. К еде я не прихотливый так что выготавливать не буду )))
Если в детстве у тебя не было велосипеда, а сейчас ты ездишь на Bentley...
то все равно в детстве у тебя не было велосипеда.

Vani4
* * * *

Повідомлення Vani4 » 25.6.15 22:21

Lili, предложение принимается, раз там отменнеший кофе. Если не против, покажешь группе место кофепития.
рядом будет собор Юры - и сам хочу заехать и Вам советую.
Трек по Львову - приблизительный, маршрут может быть расширен\корректирован по желанию группы.
похоже, раз не нашлось доброй души, Al la буду с поезда встречать я, потому будете нас ожидать в кофейне, потом поедем в центр. Эгоистам могу обьявить точку на выезде из Львова и время - у Вас будет "свободное время" - это FLASH!

Al La
*

Повідомлення Al La » 25.6.15 22:50

Тепер знаю кому дістанеться горнятко кави :friends: Vani4, дякую!

Klic
* * *

Повідомлення Klic » 26.6.15 15:29

Зайдука я в Караван, коньячёк куплю.

Lili
* * * *

Повідомлення Lili » 26.6.15 15:40

Ну, с такой погодой, к....к само собой разумеющееся.... Кстати, знаю супер энергетичный рецепт для поездок с ним.... будем пробовать.
Вопрос: а Бакоту затопленную мы будем проезжать?

Vani4
* * * *

Повідомлення Vani4 » 26.6.15 15:46

ем... боюсь тебе розчарувати, але це трішки не там, кілометрів так на 200.
і Дністра в каньйоні ми не побачимо. там трішки інші пейзажі.

Lili
* * * *

Повідомлення Lili » 26.6.15 17:26

Ну Днестр хоть увидим? А Бакоту на след раз оставим! Мы готовы! До встречи на перроне! :good:

anti2610
*

Повідомлення anti2610 » 26.6.15 19:39

все ми сiли 9 вагон

rosso
*

Повідомлення rosso » 29.6.15 17:55

Klic
* * *

Повідомлення Klic » 30.6.15 12:41

Немного фото, чуть позже будет архив.
Зображення
http://klic.io.ua/album736737

Lili
* * * *

Повідомлення Lili » 30.6.15 19:46

Всем привет! :hi 8)
Невероятная услада на душе, приятное чувство удовлетворенности, что опять вновь помытый велосипед не служит предметом интерьера моего коридора, а является ключом к открытию новых красивых мест нашей страны, к новым приятным знакомствам и к невероятным приключениям, которых хватало в этом походе.
Сожалею, что маршрут дошли не все, но с удивлением прозрела сегодня утром на перроне, что у меня открутился болтик крепежа багажника к раме….. :duma: Это заразное…. Все знают, о чем это я… :twisted:
Красота реки Днестр завораживала, а по вечерам ютила и убаюкивала нас пением своих вод… Теперь есть еще сразу две мечты- велопоход вдоль Днестра и сплав на байдарках вдоль того же Днестра. Правда, многие мне говорили, что это скучно, я про сплав, конечно же, но надо бы проверить… Сорри за оффтоп) *oops*
Порадовало количество поинтов на маршруте, спасибо Сергею Фанату за идею и Ване за принятие вахты….. Все было замечательно! Отдельное спасибо за мягкое «колесо»…. Подсматривать больше не буду))) *oops* Кстати, ребята, кто еще до сих пор не знает про это чудо, «сидеть или прокатиться на колесе», советую подчитать….. В походах очень помогает и вы не будете в последних рядах.
И отдельное огромное спасибо нашему народу, нашим простым сельским жителям, для которых мы спортсмены – инопланетяне, а для нас они спасатели, дающие в дар воду, картошку, яйца, лук, чеснок, укроп и еще всего, чего бы мы не попросили, стоит лишь попросить…. Кстати, хороший совет: больше общайтесь с местными – сколько раз ни просила продать их продукты- отказа никогда не было, и никто никогда не взял ни гривны… А только вместо 4 картошек 3 кг, вместо 3 яиц… десяток и так далее…. При попытке оставить деньги обижаются и всегда на дорожку благословляют… Ну какой же добрый народ!
Ребята, было очень приятно со всеми познакомиться! Добавляйтесь в друзья и до новых встреч! :friends:

Klic
* * *

Повідомлення Klic » 30.6.15 22:39

http://www.ex.ua/715906038150 архив
Самое яркое что запомнилось, поиски грота(сейчас очень жалею что не взял фотоаппарат его сфоткать) , кони на ночевке ))), и лесная дорога 3 -го дня.
Рад был новым знакомствам.

teflon
* *

Повідомлення teflon » 1.7.15 17:23

http://ns2.os.kiev.ua/Grotto.rar
в архиве фотки грота
--
Pings <1 ms, Unlimited Transfer, Lowest Price: http://localhost/

Thirstter
*

Повідомлення Thirstter » 2.7.15 07:09

Vani4
* * * *

Повідомлення Vani4 » 2.7.15 22:19

Пригоду можна сміливо назвати "об"їдь яму через яму, глибна якої менша" :x

Загалом, все склалося вдало. як я не намагався звернути "не туди", мене повертали на трек. Сам трек пролягав мальовничими місцями, і часто ловили себе на думці, що не розумієш в якій частині нашої Батьківщини ти знаходишся. Зараз спробую пояснити чому...

Місто Лева нас зустріло свіжим сонячним ранком, туристи починали наповнювати вузенькі вулички, місцяни кудись чемчикували по своїм справам. Місто прокидається.
Зображення
Запашна кава в отелі Райкартц, знайомство групи. Особисто я, з групи, знав тільки Віталіка, і у Максима 3 роки тому купив багажник.
Готовність до пригод - 100%
Готовність до виїзду - 100%
Поїхали #crazy_pilot

Скажу Вам, що переміщення по львівській бруківці з баулом - ще те задовлення, яке ми не захотіли розтягувати. Оглядово центр, поповнення водою і на виїзд з міста. По Стрийській здаеться "спімали" кожний світлофор. На траса була завантажена, тому дуже хотілось на грунтовку\щебінь\грейдер - куди-небудь, аби від фур подалі.
Підягнули "хвоста" після чергового міні-тягуна і в Липниках чкурнули на щебінь через ліс. Їхалось легко, свіже повітря заповнювало легені, крутилось добре. Дорога проходила через села, де нас вітали місцеві жителі, бажали здоров"я і щасливої дороги.
Перша зупинка була біля цілющого джерела.
Зображення
Місце тихе, в затінку дерев. Вода холодна, смачна. Люди приїздять поповнити запаси води, помолитися, подумати... Намагались вести себе тихо, щоб нікому не заважати.
Зображення
Далі дорога, села, люди, краевиди - все як завжди. Але якесь не звичне. Це відчуття мене не покидало всі 3 дні. Ось ти їдеш вздовж стіни очерету, тут вже дорога через ліс, ось збоку виріс пагорб з дірками, як в шматку сиру,
Зображення
тут шепоче річка, там співають пташки. Ідеальні умови для режиму "мозок restart".
Обідню сіесту влаштувили на березі ставка, на узліссі. Ніхто навіть не уявляв, що чекало нас попереду, вся увага була прикута до поповлення сил.
Відновлені і задоволені, доїхали до краю лісу і побачии, що далі - пішки, без варіантів. По тим ярам, які залишила вода, можна біло тільки здогадуватись який шалений потік йшов по дорозі вниз підчас останнього дощу. Караваном здолали пішкодрал, та наша радість була не довга - дорога через ліс була з глибокою колією, заповненою водою, часто траплялись калюжі.
Зображення
Збоку від дороги йти не варіант - жалюча кропива і колюча ожина чекали там на нас. Тільки через кілька км, перевіривши стежку, яка виявилась промаркованою, і йшла паралельно нашому треку. Стежка місцями нагадувала наш рідний Голосіївський ліс. Сильно не розтягуючи, доъхали до хутора Прийма, напівзакинутого, кілька садиб. Пропозицію шукати грот Прийма без трека не підтримали, як виявлось пізніше - може й дарма. Там де трек повертав до нього - були чагарники, відсутність дороги і різка втрата висоти - що піщло не так. Але дуже вже хотілось його(грот) побачити, це вже стало викликом. Заїхали з іншого боку, кілька разів питали дорогу у людей на городах. Дорога пішла між горбами і дуже скоро перетворилась в стежку по кропиві, та нам було вже байдуже. Знайти грот! Стежка багато раз роздоювалась, ми їхали не туди, повертались. Піша розвідка дала свій результат - ми зрозуміли, що пішли не туди. Первірка останнього повороту і :Yahoo!: , знайдено. Чесно кажучи, очікував щогось більшого, а так - на висоті пагорба піщано-гранітний вихід породи з дірками різної форми.
Група вже була достатньо виснажена, до місця ночівлі 10км не найкращого асфальту.
Місце ночівлі, так сталось, на свій ризик, обрали на пасовищі коней. Огороджена частина берегу Дністра, з воротами, добрим підходом до води, дровами. Коні звернули увагу на табір і прийшли знайомитись(або тирити все підряд).
Зображення
Як виявилось, вони дуже бояться шуму,якщо бити пустими пласт. пляшками - забігли під дальню огорожу і миїх більше не бачили.
Купання, вечеря, вечірні посиденьки біля вогнища і "надобраніч".

Ранок другого дня видався похмурим і вологим. Пркидалось важко. Всі ледь ворушилось, тому мій план "виїхати в 10" розбився, як скло.
Проїхались вуличками Роздолу, з одного боку свято першого причастя у дітей(всі гарно вбрані, сімейне свято, спів в місцеві церкві), з іншог боку - Дитячий будинок-інтернат...
Зображення
покинуті діти...деякі сиділи на підвіконні і просто нам махали... Важко...
Відідвли закинутий палац, оточенй такм само закинутим парком...
Зображення
розруха... Важко...
Якби їхав соло, то ця важкість певно не скоро б мене покинула. В компанії простше. З часом відволікся на балачки. Поїхали далі.
Похмуре небо змінилось сонечком, тому при в"їзді в Жидачів - 30 хв, на купання(за бажанням).
Містечко в центрі виявлось досить чистим і приємним. Церква, фонтан, костьол, батьки з дітьми і гарні панянки.
Зображення
До наступної точки "підвісного мосту" - нічого крім поганої дороги не можу згадати.
Зображення
Підвісний міст і далі дорога вздовж Дністра - спочатку колія, потім рілля, потім стежка, яка перетворилась в коров"ячу стежку через кущі. Трек йшов десь трішки вище, а ми взовдж Дністра)
Зображення
Заїхали в село, поповнили запаси води - час пити каву обіду. Домовились, що будемо шукати місце за доступом води. Саме в цьому місці і з цього боку річки це було проблематично - крутий берег, до води 1,5-2 м висоти. Стежка вздовж Дністра знову занурилась в ліс, рятуючи нас від спеки. В животах бурчить, народ нервує. Чергова перевірка берега показала видовбані сходи до води, що стало агрументом для зупинки. Тут обід.
Зображення
До Журавино - кілька км, відвідини палацу, де зараз Дитячий табір з вицвшою табличкою "дитячий протитуберкульозний санаторій".
Зображення
Склалось враження, що палац планують відновлювати\ремонтувати, але ж навіщо ставити мет\пласт вікна :duma:
Моя чергова спроба повернути "не туди", розворот, поверння на трек. Тут по рації чую, що Діма "вже накатався і дуже хочу до Львова" - зламались стійки багажника. Вмовляння розпакувати речі по іншим баулам і продовжити подорож - Діма не захотів. Відпустити до Львова своїм ходом - цього не можна було дозволити самому. Вирішили впакувати в маршрутку і євакуація - єдиний прийнятний варіант.
Далі поїхало нас десятеро.
Сонце вже зависло над горизонтом, дуже хотілось на берег Дністра, змити пилюку і всітстися біля вогнища.
Дорога до місця ночівлі пролягала через ліс, ще й був спуск. Приемний нахил, свист вітру в вухах, кілька підступних поворотів і ми біля магазину запасами на вечерю. Закупка, вода, км через луки в с.Лука - і ми вже на березі Дністра. Чуть з дуру не вляглися на камінцях. Я не знаю, про що ми тоді думали, але як тільки я приміряв свою *опу на каремат на камінці - відразу відмовся від цієї ідеї. Табір був на траві, серед коровячих кізяків, все як має бути.
Зображення

Ранок третього дня - сонячно, але досить бадьоро! Сьогодні всі молодці, спакувалися вчасно. Це при тому, що памятаючи "про вчора", я переніс виїзд на годину раніше, на всякий випадок.
Трошки розім"явшись по рівному, нас чекав подьйом. не дуже крутий, але затяжний "як собача пісня". повільно набираючи висоту,
Зображення
думки були тілки про те, що після кожного підьому має бути спуск вниз. Цей раз не став виключенням. Спуск був чудовий! Я, по-доброму, заздрив Максу, який мчався без баулу і ловив просто кайф. Одному з учасників, Олексію, кайф цей зіпсував "прокол-поріз", причина не відома. Група пила каву півгодини. Льошу в "Формулу 1" не візьмуть - надто довгий піт-стоп.
м.Галич - охайний центр, рештки фортеці.
Зображення
Музей етнографії(міні-Пирогов) - затишно, тихо, в лісі +2 магніта на холодильник.
Все, у нас вже всі думки про Франківьк, про "10-ку", про смаколики.
По дорозі - нічого цікавого - асфальт, фури, Lili на колесі... так і домчалися.
Спроба деяких учасників поміняти квитик "на пізніше" не вдалась - надто багато бажаючих виїхати з, безперебільшення, туристичного центру Прикарпаття.
"10-ка" - тут можна довго хвалити наїдки і пиво, випадково=заплановані зустрічі з знайомими.
Зображення

Всім хочу подякувати за компанію і ці чудові 3 дні.
fanatt'у хочу подякувати за маршрут і довіру. це був черговий досвід для мене, перший автоном в ролі орга :gerl:

:friends: До зустрічі на маршрутах. :friends:

fanatt
* * * * *

Повідомлення fanatt » 3.7.15 12:06

Ваня ти просто молодець. Маршрут і дійсно цікавий, практично ніким не обкатаний. а Ви змогли всі нюанси подолати. дякую усім і прошу пробачення що не було. Вані велике дякую
Нічого немає випадкового в житті, усе пов'язане і переплетене єдиним світлом Неба, і кожна дрібничка має свою доцільність. Коли я постану із праху, то поведу за собою світ.

anti2610
*

Повідомлення anti2610 » 3.7.15 20:16

Всім дякуємо це було супер))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0

Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей