17.05.2015 (R) Крізь піски до конвалій та півників.

Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
papa-pasya
* * * * *
Стать:чол
17.05.2015 (R) Крізь піски до конвалій та півників.

Повідомлення papa-pasya » 11.5.15 23:05

17.05.2015

Маршрут: Київ - Вишгород - Хотянівка - ліс з пісками, конваліями та півниками - Нижня Дубечня - пляж або острів - полями вздовж Десни - Новосілки - Хотянівка - Вишгород - Київ

Сбор: 08:45 зупинка на з'їзді з Московського мосту в сторону Петрівки
Старт: 09:00
Время финиша: 19:00
Место финиша: Київ
Километраж: 100
Грунт/асфальт: 60/40, піски присутні
Темп: нижче середнього, пісками учбовий
Брать с собой: ШОЛОМ, справний велосипед, гарний настрій та бажання вчитися, запаску, ремкомплект, поїсти-попити, плавки-купальники, гроші на форс-мажор
Связь: приват, тема.
Покатушка для тих, хто вже трішечки розкатався в цьому сезоні і має хоча б пару-трійку ґрунтових вилазок овер 50 км.
Зовсім зовсім початківцям буде важкувато але все можливо, було б бажання.

Участники: papa-pasya      12.05.2015 00:05Ewgenium      12.05.2015 11:52Whiteq      13.05.2015 13:38Joy_Division      13.05.2015 23:48sizif86      15.05.2015 21:03

papa-pasya
* * * * *

Re: 17.05.2015 (R) Крізь піски до конвалій та півників.

Повідомлення papa-pasya » 11.5.15 23:07

Після походу до ботсаду глянув на календар і згадав МИНУЛОРІЧНУ ПОКАТУШКУ, з'явилося бажання подивитись на наші рідні квіти в їх природному середовищі. Трек скоротив і підлаштував під матрасінг :) тож і темп буде відповідний. Між Хотянівкою та Дубечнею очікуються піски, а от саме між пісками очікуються півники та конвалії, як кажуть - через терні до зірок :mosking: Тож щоб побачити красу, треба подолати зло :vik: . Колись мене теж вчили їздити піски, не скажу, що я гуру в цьому, але із задоволенням підкажу і допоможу усім бажаючим засвоїти цю нелегку науку :friends: Тож піски будуть їхати усі )))

В програмі:

Подивитись на лісові
Зображення
Зображення
та польові
Зображення
півники.
Відчути солодкий запах конвалій
Зображення
Подолання містка
Зображення
Можливо брід)))
Зображення
Хороводи навколо дубу княгині Ольги)))
Зображення
Евакуація. Як такої евакуації на маршруті нема, в Нижній Дубечні (37-й км треку), можна звернути на асфальт, маршрутки там ходять, але як воно з ними - хто зна. Також можна зійти на асфальт в Новосілках (67-й км треку). Але після Дубечні ґрунти будуть тверді, якщо напередодні не пройдуть дощі, тоді свінобайкінг нам гарантований :mosking:

Темп. По асфальту та твердому ґрунту - середній і нижче, в залежності від групи. Кому треба цифри, то орієнтуйтесь на 18-22 асфальтом та 16-20 ґрунтами. Пісками темп буде учбовий, тобто чекаємо усіх, збираємося на виїзді з пісків, але по пісках їдуть усі :mosking:

Покриття. Буде і асфальт, куди ж без нього, треба ж з Києва виїхати :D , будуть і піски, їх можна не любити, але навчитись їздити треба, бо майже в кожній покатушці вони в якійсь кількості та присутні :unknown: будуть і наші улюблені тверді ґрунти

Зупинки. Повноцінний відпочинок, десь з годину, буде на пляжі в Вищій Дубечні. При бажанні можна заїхати заматрасити на острів, але там у вихідний день може бути дуже багато рибалок, а місць де можна підійти до води там не так багато, як бажалось би, тож вирішимо галасуванням на місці :D . Або пляж з можливістю скупатися, або острів - красиво, але можна не підійти до води. Також будуть короткі зупинки перевести дихання та з'їсти щось поживне під час усього маршруту.

Харчування. На матрас та перші 2/3 шляху бажано взяти їжу та воду з собою, аби не втрачати час у магазинах. Нормальні магазини будуть в Дубечні та Новосілках.

Трек.

Whiteq
*

Повідомлення Whiteq » 13.5.15 15:19

Привіт. Мене звати Влад. Я на формумі зареєструвався буквально кілька годин тому, тому приватних повідомлень не можу писати, тож відписуюсь тут. Стосовно реєстрації також не знаю, як це тут заведено) Хочу покататись) Рівень... кататись вмію, до цього максимум десь 70 км катав за раз, ось хочу 100 спробувати. Хто за ким ганятись буде не знаю, та сподіваюсь, що не собаки за нами)

papa-pasya
* * * * *

Повідомлення papa-pasya » 13.5.15 23:31

Ну якщо дуже бажаєш, то буде тобі сотня, навіть більше, якщо ти не живеш в першому домі від міста старту ;)
З тим, як тут усе, розберешся згодом. Підготуй шолом, їжу та воду, перечитай умови покатушки, якщо щось незрозуміло - запитуй :friends:

sizif86
* *

Повідомлення sizif86 » 15.5.15 17:05

Можна приєднатися до Вас??? Все вищенаведене у вимогах маю в т.ч. і настрій побачити конвалії) :roll:

papa-pasya
* * * * *

Повідомлення papa-pasya » 15.5.15 17:49

Так, можна, тільки з урахуванням того, що завдяки погоді змінюється формат покатушки :mosking:
Замість учбового на пісках ми отримаємо або учбовий по багнюці #crazy_pilot , або будемо займатись спортивним орієнтуванням на місцевості в пошуках об'їзду цієї самої багнюки :D .
Об'їзд самого багнючного місця мені відомий 8)

sizif86
* *

Повідомлення sizif86 » 15.5.15 20:11

Так, можна, тільки з урахуванням того, що завдяки погоді змінюється формат покатушки :mosking:
Замість учбового на пісках ми отримаємо або учбовий по багнюці #crazy_pilot , або будемо займатись спортивним орієнтуванням на місцевості в пошуках об'їзду цієї самої багнюки :D .
Об'їзд самого багнючного місця мені відомий 8)
Що ж звучить заманливо чим більше пригод тим краще. Тільки за умови, що у запалі покатеньки не забудем подивитися на ті славнозвісні конвалії і півники про які йшла мова:D ) бо без них покатенька не покатенька))) :D :good:

papa-pasya
* * * * *

Повідомлення papa-pasya » 15.5.15 21:00

Та ні, то обов'язкова частина нашої хлопчячої покатеньки :) без них ніяк :mosking:

tonjaknopa
* *
Стать:жін

Повідомлення tonjaknopa » 16.5.15 10:34

Дівчину приймете в ряди? Може таке бути, що ми раніше подолаємо трек?? :gerl: (до 19.00)

papa-pasya
* * * * *

Повідомлення papa-pasya » 16.5.15 12:17

Звісно приймемо :) мусить же в групі бути хоч один справжній поціновувач диких квітів :roll:
Фінішувати ми можемо на багато раніше, усе залежитиме від групи #crazy_pilot час фінішу орієнтовний :)

tonjaknopa
* *

Повідомлення tonjaknopa » 16.5.15 20:12

Вибачте, знімаюсь, за сімейними обставинами. Гарної покатеньки!!

semen
* * * * *
Контактна інформація:

Повідомлення semen » 16.5.15 21:18

Можна долучитися до компанії?
Всі межі в твоїй голові!

papa-pasya
* * * * *

Повідомлення papa-pasya » 16.5.15 21:48

Так, звісно, якщо темп влаштовує :)

Joy_Division
* *

Повідомлення Joy_Division » 17.5.15 17:03

Дякую оргу і компанії. Вперше був в тих краях. Вже хочеться повернутись)

Ляльвер
* * * *

Повідомлення Ляльвер » 18.5.15 07:54

І де фото хлопців в конваліях? :girl_in_love

Ul@senko
Кращий Органiзатор Покатушок Сезонiв 2012 - 2017
Кращий Органiзатор Покатушок Сезонiв 2012 - 2017

Повідомлення Ul@senko » 18.5.15 08:40

Spoiler
Show
І де фото хлопців в конваліях? :girl_in_love
Зображення
Краще зноситися, аніж заіржавіти.

papa-pasya
* * * * *

Повідомлення papa-pasya » 18.5.15 09:43

Зараз вам усе буде, і срамота... і конвалії... :D
Як з'ясувалось, бажаючих залучитись до прекрасного через подолання пісків виявилось не так багато :D Тож стартувало нас 4, а Влада ми підібрали десь метрів через 500, він їхав на зустріч нам.

Зображення
Зображення
Зображення
Зображення

Проїхавши першу асфальтну частину, з'їхали на основну частину треку. Перше враження було, що нещодавні дощі не дуже змочили ґрунт і на пісках дійсно прийдеться потренуватись :mosking:
Фото з сакрального місця на цьому маршруті :D

Зображення

на ньому усі ще веселі та бадьорі)))
Рушили далі. Не більше, а ніж за кілометр, зустрічаємо першу мету нашої поїздки...

Зображення

А ось вам і хлопці у конваліях)))

Зображення

Невеличка галявинка духмяних квітів, сонечко, вітерець, накатисті, прибиті дощем піски. Група радісно і бадьоро котить далі, ще не знаючи, що її очікує попереду :roll: Вже за декілька сотень метрів галявинки квітучих конвалій починають з'являтися то зліва, то справа все частіше, доки повністю не укривають ліс навколо квітучим килимом. Духмяний аромат пронизує усе довкола, їдеш неначе у ароматній ванні...

Аж раптом, в глибині лісу, ми побачили другу мету поїздки - лісових півників.

Зображення
Зображення

І хлопців в них)))

Зображення

Рушили далі, лісовими доріжками, отримали бонус)))

Зображення

Виїхавши з лісу на поля

Зображення
Зображення

Отримали черговий бонус, але вже не приємний, а тренувальний)))

Зображення
Зображення
Зображення

Нарешті закінчилась піщана частина маршруту, яка трішки вимотала групу, тож заїхали в магаз, до-закупились і вирішили відпочинок влаштувати на острові. Рушили далі, трішечки потренувались на дамбі, якою чомусь їздять лише до середини, а потім судячи з усього, по власним слідам їдуть пару кілометрів назад :duma: :crazy:

На з'їзді з дамби черговий, неочикуваний, бонус...

[spoilerсрамота, only 18+!!!]Зображення[/spoiler]

:D :D :D

Рішення заматрасити на острові цілком себе виправдало. Прохолодна весна, вітер зробили власну чорну справу - рибалок на острові майже не було, але й бажання купатися ні в кого не виникло чомусь :unknown: :mosking: Не дивлячись на те, що до найближчих наметів рибалок було метрів 50-70, поки ми сиділи та теревенили, до нас підійшов їх охоронець, перевірити, що ми тут робимо...

Зображення

За що був винагороджений шматочком вело-бутерброда :D

Вітер прохолодний, хмари набігали суворі - довго не матрасили, вирішили спробувати втекти від дощу. Тверді польові доріжки, вітер в спину та небажання мокнути дозволили дуже швидко дістатися броду

Зображення

який цього року, завдяки чиїмось старанням, вкрай проїзний

Зображення

Трішечки покружляли по полю, повз бруд та калюжі, виїхали в Новосілки майже не забруднив гуми, хоча іноді на весні ця ділянка - справжній треш))) %) На жаль, холодна весна не дозволила цього разу подивитись на польових півників, навіть не було видно якихось натяків на них. Але це не завадило наприкінці поїздки пообійматись з віковічним Дубом

Зображення

Загалом, гарно проведений день :good: Влада та Артема вітаю з першими сотнями :friends: катайтеся і буде більше ;)

Фото архівом ТУТ
Фото подивитись ТУТ
Дякую хлопцям за чудову покатушку, чудову природу і засмагу в стилі участників гурту KISS))) Хоч я і теліпався здебільшого в кінці, та це для мене дуже важливий досвід на майбутні покатушки)
Нічого страшного, ми усі з цього починали :friends: згодом все прийде ;) До речі, як коліно?
Востаннє редагувалось 18.5.15 11:55 користувачем papa-pasya, всього редагувалось 1 раз.

Whiteq
*

Повідомлення Whiteq » 18.5.15 10:13

Дякую хлопцям за чудову покатушку, чудову природу і засмагу в стилі участників гурту KISS))) Хоч я і теліпався здебільшого в кінці, та це для мене дуже важливий досвід на майбутні покатушки)

papa-pasya
* * * * *

Повідомлення papa-pasya » 18.5.15 12:02

Дякую оргу і компанії. Вперше був в тих краях. Вже хочеться повернутись)
Не бачу перешкод, слідкуйте за нашими АНОНСАМИ :friends:

Зображення

sizif86
* *

Повідомлення sizif86 » 18.5.15 19:54

Дуже дякую Павлу за чудово спланований маршрут і місця, що мали змогу побачити впродовж нашої хлоп'ячої покатенькі. Я бачу, що уже всі її учасники повідписувались і залишилась черга за мною. Можливо я б також відписався раніше, якби не зміг оговтатись від вчорашнього дня. Що я можу сказати, не дивлячись на те, що додому приповз майже без сил (про дається в знаки моя витривалість), вражень від покатенькі залишилось дуже багато, а окрім того багато нового досвіду засвоєного в ході поїздки, а саме: 1) скільки атмосфер потрібно для їзди по пісках, 2) як швидко переключати передачі, аби не відставати від групи; 3) як тримати високу швидкість при подоланні горбів і схилів; 4) яку їжу і скільки треба брати аби в ході затяжної поїзди не здутися як мильна кулька та багато іншого.
Але що мені насправді запам'яталося так - це запах конвалій коли ти хекаєш від крутіння педалів, а повітря навколо тебе насичене запахами конвалів - така собі арома терапія. Собака Ася, на осторі, і Величезний дуб (хоча не набагато довший за мої руки :D ). І тепер коли, почався робочий тиждень, і в ногах відчувається певна тяжкість - приємно згадувати про те, що вчора таки зміг здолати свої перші 100 км - не просто але можливо (як було правильно сказано "було б бажання"). Звісно маршрут виявився для мене не таким вже простим як для решти хлопців, але принаймні для себе довів, що можу більше.
Отож, нові знайомства, гарна компанія, чисте повітря із ароматом конвалій, гарні краєвиди зеленої природи, колеса велосипеда які мчать вдалечінь - що ще потрібно для того щоб відчути себе щасливою людиною?? :friends: :good: Отож ще раз дякую організатору і хлопцям за чудову компанію і гарно проведений день. П.с. Окрема подяка за викладені фото. Адже на них я виглядаю дійсно круто 8-) :ROFL:

papa-pasya
* * * * *

Повідомлення papa-pasya » 18.5.15 22:21

...П.с. Окрема подяка за викладені фото. Адже на них я виглядаю дійсно круто 8-) :ROFL:
Та нормально ти виглядав :friends: Нам шашечки, чи їхати? :D
Ось, наприклад, я, [spoilerзразка весни 2013 року]Зображення[/spoiler] з ОСЬ ЦІЄЇ покатеньки, і нічого, на електричку встиг)))

Whiteq
*

Повідомлення Whiteq » 19.5.15 09:37

Нічого страшного, ми усі з цього починали :friends: згодом все прийде ;) До речі, як коліно?
Враховуючи, що катати я почав з минулого року наприкінці осені і це були мох десь 500-ті кілометри, то взагалі норм 8-) Коліно трохи позеленіло :bad: в місцях подряпин та ссадин, а в цілому норм) В четвер маю грати в настільний теніс, тож коліно має не аби яку мотивацію одужати до того часу)

Whiteq
*

Повідомлення Whiteq » 19.5.15 10:26

Трішечки покружляли по полю, повз бруд та калюжі, виїхали в Новосілки майже не забруднив гуми, хоча іноді на весні ця ділянка - справжній треш))) %) На жаль, холодна весна не дозволила цього разу подивитись на польових півників, навіть не було видно якихось натяків на них. Але це не завадило наприкінці поїздки пообійматись з віковічним Дубом

Зображення
Всі люблять обнімашки :friends:
Вкладення
qOYWa69iFgk.jpg
Всі люблять обнімашки
qOYWa69iFgk.jpg (70.58Кіб)Переглянуто 3606 разів

Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей