Що ж звучить заманливо чим більше пригод тим краще. Тільки за умови, що у запалі покатеньки не забудем подивитися на ті славнозвісні конвалії і півники про які йшла мова:D ) бо без них покатенька не покатенька)))Так, можна, тільки з урахуванням того, що завдяки погоді змінюється формат покатушки![]()
Замість учбового на пісках ми отримаємо або учбовий по багнюці, або будемо займатись спортивним орієнтуванням на місцевості в пошуках об'їзду цієї самої багнюки
.
Об'їзд самого багнючного місця мені відомий
І де фото хлопців в конваліях?
Нічого страшного, ми усі з цього починалиДякую хлопцям за чудову покатушку, чудову природу і засмагу в стилі участників гурту KISS))) Хоч я і теліпався здебільшого в кінці, та це для мене дуже важливий досвід на майбутні покатушки)
Не бачу перешкод, слідкуйте за нашими АНОНСАМИДякую оргу і компанії. Вперше був в тих краях. Вже хочеться повернутись)
Та нормально ти виглядав...П.с. Окрема подяка за викладені фото. Адже на них я виглядаю дійсно круто![]()
Враховуючи, що катати я почав з минулого року наприкінці осені і це були мох десь 500-ті кілометри, то взагалі нормНічого страшного, ми усі з цього починализгодом все прийде
До речі, як коліно?
Всі люблять обнімашкиТрішечки покружляли по полю, повз бруд та калюжі, виїхали в Новосілки майже не забруднив гуми, хоча іноді на весні ця ділянка - справжній треш)))На жаль, холодна весна не дозволила цього разу подивитись на польових півників, навіть не було видно якихось натяків на них. Але це не завадило наприкінці поїздки пообійматись з віковічним Дубом
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей