Ухтиніфігажежсобі покатали

.
Стартували з 10-хвилинним запізненням. Їхалося добре, до Варшавки дісталися швидко.
Варшавку ремонтують (не зовсім зрозуміло навіщо, асфальт там кращий, ніж на половині доріг Києва

).
Але перекривають досить грамотно, з регулювальниками і світлофорчиками, їхалося без проблем.
Середню тримали 30,0 км/год

. Потім трохи скинули, аби групу не розгубити.
VitaminX звернув у Тетерів, оскільки мав потребу повернутися раніше. А ми рушили на озеро. Прибули об 11:30.
Водойма - вище всіх похвал

, чиста прозора вода, каміння і пісок. Від купання отримали масу задоволення.
Вистачило нас на години на 1.5 матрасу, далі знудилися і вирішили їхати додому.
Я і MIG точно своїм ходом, а Dimax і MAXHO більше схилялися до електрички (з Тетерева).
Але не так сталося, як гадалося

...
Закупилися водою в Українці, і вже рушили, як з-за повороту показався невелика гірка.
Трохи забарившись на початку гірки, я вирішила піднятися "на ногах" .
Встаю на ноги, роблю ривок - і вуаля! Відчуття невагомості детектед

.
В переводі на людську мову: рветься ланцюг - починаю сповільнюватися - лягаю на бочок. Іншого вибору не було.
Дякувати Богу, не було камазів з камінням, ні по ходу, ні на зустрічці, куди я і прилягла.
Загалом, був час загальмувати, але я не зрозуміла відразу, що сталося

.
Думала, ланцюг просто зіскочив на сусідню зірку. Вирішила доїхати до верху і там вже розібратися, що і як.
Результат: 2 садна, 2 гематоми і дяка шолому за цілу голову

.
Довести ланцюг до робочого стану не вдалося, і ми покрокували до з/пл Щебзавод ловити електричку.
Крокувалося весело і видовищно, якщо врахувати, що всі учасники були в контактах

.
Залізнодорожники порадували відсутністю електрички в обід, і нам довелося 4 години сидіти у Гранітному, доки приїхала вечірня.
Дуже вдячна трійку
справжніх мужчин

, які підтримали мене і довезли додому.
Фото трохи згодом, піду рани ремонтувати

.
Краще зноситися, аніж заіржавіти.