Так звісно приєднуйтесь, я так розумію все для ночівлі на природі є.Можно ли присоединиться с +1?
Приєднуйся, надіємся, що ще найдемо тобі хлопця з наметомСергію, якщо дозволите, хотіла б проіхатися з вами - маршрут дуже цікавий. Усе, крім палатки, для ночівлі маю.
Нажаль наразі вже группа набрана, якщо з'являться вільні місця повідомлю.Хотілось би разом зі своєю дружиною до Вас приєднатися. Можна![]()
Усе необхідне для ночівлі в наметах є.
Маріна, якщо вирішиш питання з наметом +1, то приєднуйся.Ох быстро вы набрали группу( Тоже хочу..
Ну нічого, тоді наступного разу прокатаємося.Я пролетаю, в командировку надо ехать в этих числах(
Супер по казанам розібралися. Беремо ми і Льоня з Людою.Привiт! Ми маємо казан на 6 л з кришкою. Але перти його з собою не посмixaєтся - здоровий, круглий, стирчить в баулi.
Вiзьму туристичний казан з кришкою у знайомого. Вiн плоский, компактний. На 5 л, думаю вистачить.
Так що один казан за нами.
а зарегистрированных 9, то хотел бы присоединится 10-м (если никто не против) ...Максимальна кількість учасників - 10 чоловік.
Пальник точно не потрібно, а от газу скільки в вас є? Якщо можна в грамах.Кофе мы любим!
Горелка у нас кажется такая, под резьбу:
+ есть баллон с газом, немного правда, но на кофе на 2 дня точно хватит.
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей