Ніде з перерахованих тобою місць не був( все вперше. В електричці цілком норально, але краще в перший вагон не сідати, там і бабок більше і холодніше)
  Ніде з перерахованих тобою місць не був( все вперше. В електричці цілком норально, але краще в перший вагон не сідати, там і бабок більше і холодніше)  . На сайті укрзалізниці не вірно вказаний розклад руху експресів
 . На сайті укрзалізниці не вірно вказаний розклад руху експресів  , тому буду на вокзалі перепишу і добавлю адекватний розклад ранкових ексресів. Звісно експресом і швидше і тепліше  і, якщо брати квиток на велосипед, то десь на гривню дорожче.
 , тому буду на вокзалі перепишу і добавлю адекватний розклад ранкових ексресів. Звісно експресом і швидше і тепліше  і, якщо брати квиток на велосипед, то десь на гривню дорожче.
 .
 .

без проблем!Я з вами, з дозволу організатора) І 25-е, і 26-е мені взагалі-то підходять, тому готуватимусь.

Поехали, я не против!С разрешения организатора хотел бы поехать?

Если не секрет то к каким?Категорично погоджуюся. Вихідними маю готуватися до змагань.

.
 .Не , не против, но скорее всего поедем либо вконце марта либо начало апреля. пока там не проезжабельно.если на воскресенье, то возможно присоединюсь, если конечно никто не против
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей