от Ulasenko
(до завтрашнього ранку не маю змоги писати на форумі)
Всім вдячна за чудовий день. Особливо Руслану за екскурсію по парку і чудову кантрійну трасу на шляху до кар`єру (навесні я обов`язково ще приїду, траса дуже сподобалася), а також pamp і Kelebra, які знімали відео.
Неідеально все вийшло, але ж я поки не валшебнік, я тільки вчуся (с).
Ця поїздка мені, як оргу, додала немало досвіду.
До того ж, це була обкатка нового велосипеду, яким я залишилася дуже задоволена.
…Ранкова гімнастика нервово ридає у стороні в порівнянні з суботньою електричкою на Фастів. Добре нас там потискали, думала, що і вилку погнуть, але ми з Superbow таки вистояли і о 10:20 на рівних ногах вийшли з вагону.
Погода сьогодні невимовно радувала. Трохи завадив їхати швидше вітер (після Вінницьких Ставів).
Сподіваюся, представники компанії, яка після Ставів повернула додому, доїхали нормально.
Особисто для мене сьогодні найяскравішим враженням стала дорога до кар`єру (хоча я і прихильниця асфальту) і сам кар`єр. Шкода, звичайно, що не повернулися до Фастова, але маршрут по лісу, який показав Руслан, був того був вартий. Була можливість зануритися у води славної ріки Рось, зловивши привіт від крота, але таки втримала байк.
Приємно було зустріти DimaRu & Co при посадці саме в наш вагон. Шлях до Києва подолали швидко, за розмовами і враженнями від проїханих кілометрів.
МОЇ ФОТО:
https://picasaweb.google.com/103818764134706572214/2910
Відеоролик зроблю завтра.
Я люблю свиней.
Собаки смотрят на нас снизу вверх.
Кошки смотрят на нас сверху вниз.
Свиньи обращаются с нами как с равными.