Cironelli CrMo

Правила форуму
Продаж нових комплектуючих (тобто, в упаковці, або знятих з нового велосипеду) на цьому форумі заборонено.
Якщо ваша об'ява зникла, прочитайте Правила.
Дії адміністрації не обговорюються
alokimic
*
Стать: чол

Cironelli CrMo

Повідомлення alokimic » 18.12.15 18:37

2299грн висота 59, довжина 58, підсиділ 26.0
Велосипед Cironelli CrMo:
Велик зібраний на замовлення мною в веломайстерні для використання в будь-яких погодніх умовах.
Про механіку:
Коли він збирався, пріоритетом для мене були надійність, невибагливість в обслуговуванні і головне: комфорт і накат.Тому я вибрав планетарну втулку sram t3 з ножним гальмом на 3 швидкості, і манетку до неї sturmey archer.В процесі експлуатації оригінальний натягувач (дуже слабенький, тріснув) троса був замінений на кастомний з примусовими регулюваннями натягу і відразу перемикатися стало плавніше.Каретка неко 127 і шатуни Shimano fc m-500 c кастомним рокрингом і 38-ю зіркою разом зі старим xt ланцюгом стали на планетарку до задньої зірки на 20 зубів по чейнлайну дуже чітко без перекосів і злітань.
Про комфорт:
26-ті колеса на 28-му раму!
Думав не влізуть .. Влізло! Навіть є зазор! Завдяки широкій гумі, старому сідлі Selle Italia alpine c амортизацією і барану з новою обмоткою пересування по місту, бруківці і в селі дуже тішило, і накат для такого бюджетного велика був просто чудовий!
Висновок: Вел для тих, хто їздить завжди, скрізь і багато, при тому комфортом, невибагливістю, і хоче виділятись в юрбі наворочених гірських великів залишаючи їхніх їздунів далеко позаду навіть при складному Апхілі ...
А я зберу що небудь ще ....
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення

063-275-42-38 Микола

Повернутись до “Продам велосипед”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей