Подскажите, какой краской лучше красить велик?

(все, що стосується велосипедів, рам, підсідельних штирів, сідел)
Evgeniy
* *
Стать:жін
Подскажите, какой краской лучше красить велик?

Повідомлення Evgeniy » 28.7.04 14:28

Я хочу покрасить свой велик "Украина" и незнаю какой краской будет лучше его красить и каким образом :duma: . Что-бы она не стиралась ногами :) . Реально красить его балончиком ? и сколько примерно это будет стоить ?

jk
* * * *
Стать:чол

Повідомлення jk » 28.7.04 14:29

Jack
*матраснiк*

Повідомлення Jack » 28.7.04 14:30

если хочешь чтобы было красиво купи балончик краски Садолин с блеском, если попроще то любую другую на авторынке :)
стоят 10-20 грн от обьема и качества
...аллах акбар...

Evgeniy
* *
Стать:жін

Повідомлення Evgeniy » 28.7.04 14:50

А какой смысл, гнуть переднюю вилку на "Украине" ? Я видел у типа такую вилку, и читал в форуме...

Санек
* * *

Повідомлення Санек » 28.7.04 14:51

Ты полностью велик красить будеш?

Покупай краску как можно дороже, я сначала покрасил балоном SPRAY, но это краска очень плохо твердеет. Сейчас купил себе автомобильный лак и скоро куплю балончик автомобильной краски, чтоб подкрашивать.

Мне порекомендавали покупать на Авторынке (бул. Перова, 19).
Велик работает на тебя, а не ты на велик! =)
-----
Ventura 20 cityline :)

jk
* * * *

Повідомлення jk » 28.7.04 15:25

Санек, коли ти тільки пофарбував свою раму з балончика було ясно, що вона дуже швидко почне облазити.
Якісне пофарбування може бути лише на заводі або в спецмайстернях. І аж ніяк не в домашніх умовах.

Тобі буде дуже приємно знову розбирати повністю велосипед, щоб його перефарбувати? І в кайф кожен тижденгь підфарбовувати всі ті місця, які облізли уже тепер якісним балончиком з автобазару?

Чому ж ти хочеш, щоб люди наступали на ті ж самі граблі?!! x(

jk
* * * *

Re: Подскажите, какой краской лучше красить велик?

Повідомлення jk » 28.7.04 15:33

Я хочу покрасить свой велик "Украина" и незнаю какой краской будет лучше его красить и каким образом :duma: . Что-бы она не стиралась ногами :) . Реально красить его балончиком ? и сколько примерно это будет стоить ?
Evgeniy, апгрейд України і перефарбування її рами.
Це найгірший варіант, який можна собі уявити.
Довго розписувати не буду але можу сказати точно:
Ти витратиш масу часу, нервів і грошей.
І в решті решт отримаєш за велику ціну все ту ж страшну, але трохи вдосконалену Україну, коли можна було б за ті ж гроші їздити на нормальному, недорогому кросовому велосипеді.

Санек
* * *

Повідомлення Санек » 28.7.04 15:51

Да, если надо кататься - лучше купи новый) А если ....ся то ты нашел то, что нужно для мазахизма)
-----

China White
*

Повідомлення China White » 29.7.04 09:56

Санек, коли ти тільки пофарбував свою раму з балончика було ясно, що вона дуже швидко почне облазити.
Якісне пофарбування може бути лише на заводі або в спецмайстернях. І аж ніяк не в домашніх умовах.x(
Абсолютно слушна думка. Я бачив на власні очі, що відбувається за 2 місяці після фарбування балончиком. Перед тим як фарбувати, треба обов"язково грунтувати раму спец. грунтовкою для алюмінію. Щодо вибору фарби- будь-яка автомобільна... Але лак має бути добрим з певним часом кристалізації - мінімум євролак. Якщо ти хочеш пристойний результат - тільки майстерня. Це тобі обійдеться від 40 до 60 уо.

kva
* * * *

Повідомлення kva » 29.7.04 10:33

Перед тим як фарбувати, треба обов"язково грунтувати раму спец. грунтовкою для алюмінію.
Наконец! Наконец наши научились делать из алюминия "Украины"!!! Я давно ждал этого момента. :kolobok:

China White
*

Повідомлення China White » 29.7.04 14:13

Перед тим як фарбувати, треба обов"язково грунтувати раму спец. грунтовкою для алюмінію.
Наконец! Наконец наши научились делать из алюминия "Украины"!!! Я давно ждал этого момента. :kolobok:
Трохи не зрозуміло :duma: Може конкретніше до чого тут "Україна"?

Санек
* * *

Повідомлення Санек » 29.7.04 19:33

*oops*
Грунтовать нужно обязательно! У меня краска не облазит! Я красил по грунтовке!
НО из-за того, что она специально не сушилась (как в мастерской) она не настолько твердая, как этого хотелось бы.

По поводу покраски на СТО - это лучший вариант, но у меня на 3-х СТО'шках отказались брать, сказали мол "И так куча работы".
-----

Повернутись до “Велосипеди та Рами”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість