По Героев Сталинграда через Рыбальский полуостров, Подол, Саксаганского и Майдан...А как Оболонские поедут? Через труханов или нет?
Помоему, минимальное расстояние...
По Героев Сталинграда через Рыбальский полуостров, Подол, Саксаганского и Майдан...А как Оболонские поедут? Через труханов или нет?
То что интереснее это неоспоримо....Так же не интересно. Через Труханов веселее и не надо на остатки Вантового моста по ступенькам топать.
Велкам ту реалітіТрадиционно находятся мастера бесфонарной езды на красный по темным перекресткам, обгона слева без предупреждения и "рассекания" в третьей полосе...
Ви їх чи вони вас ?! А хто з СГ був?Далі то ми з Мамонтом і з байкерми не погано справилися, коли СГ нас покинули.
Напрявляючий - ShilikВи їх чи вони вас ?! А хто з СГ був?Далі то ми з Мамонтом і з байкерми не погано справилися, коли СГ нас покинули.
Напрявляючий - ShilikВи їх чи вони вас ?! А хто з СГ був?Далі то ми з Мамонтом і з байкерми не погано справилися, коли СГ нас покинули.
Замикаючий - сорі, нік не знаю, здається звати Андрій.
Ці хлопці відкололися від нас о третій ночі - біля Індустріального мосту, по причині від'їзду (квитки на потяг). Планувалося, що до 3 ми завершимо, але по причині збільшення маршруту та кількох довготривалих піт-стопів, через проколи, ми відставали від раніш запланованого "графіку".
Та це не проблема, всі люди, всяке може бути. Далі роллери, я і Мамонт в якості напрявляючих і замикаючого (також нам допомагав ще один байкер, був замикаючим до Оболоні) норм справилися.
ти багато пропустив, наступного разу залишайся!жаль небыло возможности остаться на матрас.
Єдине в чому ми обмежені, то це в асфальті.. Хоча пів сотні метрів грунтовки також переживемо)Роллерам отделый респектище!!!
Я и не знал, что они так могут ездить!!!![]()
О! какие люди,если будет погодка, поедем вместе?? На самом деле очень хочетьса:)присоединюсь, если погодка улыбнетси )
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей