Лучше застраховать велы, а люди как-нибудь сами о себе позаботятся...Как вы думаете- нужна ли обязательная страховка того, кто берет велосипед в прокат?
Да неЯ это вижу - челу с вечера моча в голову ударила на след утро покатацо, а у него страховки нема. Йон кабанчиком в Ивано-Франковск и только потом давай катацо.
Скидки- грустное слово8. и самое главное - не забыть сделать скидки самым активным советчикам(скромненько так)
Да, как во всяком порядочном заведенииКстати,о насущном.
Вел,вместе с местом можно будет забронировать?
Массажисты(ки) ?Да, как во всяком порядочном заведении![]()
суто ланцюги "згноїв" сам прокатчик а от товарний вигляд, сідухи та покришки "убили" клієнти. До того я це і запостив. Всім клієнтам треба ВСЕ наголошувати ...а ще самому взяти уроки мінімального догляду. ланцюги ж заржавіли не по вині клієнтів, а по вині власників
Массажистов, собак, котов и велосипеды привозить с собой не запрещается :^:Массажисты(ки) ?![]()
Шарова, як правило, не смачнасподіваюсь що відпустка буде і я встигну напитись шарової кави
а з такою кількістю веложителів в клієнтах не матимете проблем з доглядом техніки
2 Трутень: а кава в філіжанках?Шарова, як правило, не смачнасподіваюсь що відпустка буде і я встигну напитись шарової кави
а з такою кількістю веложителів в клієнтах не матимете проблем з доглядом техніки
За смак кави "від Трутня" - гарантую
2 Трутень: а кава в філіжанках?![]()
Як альтернатива може бути травяний карпатський чай. Це зменшить чергу вдвічі2all: дайте людині спокій - їздити на прокатному велосі за штуку грошей і стояти в черзі пів-дня за шаровою кавою - якось некошерно...
Змазку для моїх видавати будутьP.S. А змазку для ланцюга нахаляву видавати будуть? ;-) Чи хоча б прищіпки для білизни, щоб штанину не намотувало? Нашару...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість