проф. ЖК для графики. нужны пару моделей, посоветуйте

Chupakabra
патлатый музыковед
патлатый музыковед
Стать:чол

Повідомлення Chupakabra » 8.11.06 21:03

тролег а для чистоты эксперемента...

Маки были разные или на одном? профиля в системе и в жлобико-илле одинаковые?

Какой был кабель на неке... итд :)

Ну короч ты понял %-)
Никакое гнилое слово да не исходит из уст ваших, а только доброе для назидания в вере, дабы оно доставляло благодать слушающим" (Еф.4:29)

Tarzan
* * *

Повідомлення Tarzan » 8.11.06 21:25

Mosspower
* * * *

Повідомлення Mosspower » 8.11.06 22:23

Tarzan
Respect! Зображення
Путник, если ты будешь в Спарте, возвести лакедемонянам,
Что мы пали здесь, верные своему долгу.

monach
* * *

Повідомлення monach » 9.11.06 10:41

мдя ... почитав огляди і пожалів про вибір свого NEC MultiSync LCD20WGX2(можна було достойніший монітор вибрати) який як виявилось вже не відмінити :( ... сьодні\завтра буде стояти на столі ....

Chupakabra
патлатый музыковед
патлатый музыковед

Повідомлення Chupakabra » 9.11.06 11:03

мдя ... почитав огляди і пожалів про вибір свого NEC MultiSync LCD20WGX2(можна було достойніший монітор вибрати) який як виявилось вже не відмінити :( ... сьодні\завтра буде стояти на столі ....
и какой ?
Никакое гнилое слово да не исходит из уст ваших, а только доброе для назидания в вере, дабы оно доставляло благодать слушающим" (Еф.4:29)

monach
* * *

Повідомлення monach » 9.11.06 11:16

и какой ?
NEC MultiSync LCD20WGX2

Troll
* * *

Повідомлення Troll » 9.11.06 11:24

2 Чупа
Ну ты как маленький ;) Ты ж знаешь где я работаю, у нас с этим строго, да и специ на уровне. У нас у все х машины с одним профелем по умолчанию, иногда только под определенные работы меняем да и то на время.
Конечно все условия ставили одинаковые. Мало того, даже на одной и то й же машине в последствии пробовали, потому что тоже такие сомнения закрадывались.
Смело!!! глупо, но смело!!!

Chupakabra
патлатый музыковед
патлатый музыковед

Повідомлення Chupakabra » 9.11.06 11:29

Как говорил Фома: НЕВЕРЮ ;)

Troll
* * *

Повідомлення Troll » 9.11.06 11:36

Тю, а я шо, заставляю тебя верить?! Попросили совета, я посоветовал. Привел аргументацию с фактами из личного опыта. Я ж ими не торгую, и мне как-то все равно, купят его или нет.
Вот тока для нашего начальства этой аргументации и наглядного примера хватило.
Смело!!! глупо, но смело!!!

has
* * *

Повідомлення has » 9.11.06 11:54

и какой ?
NEC MultiSync LCD20WGX2
ги! справа в тому, шо в мене, якшо начальство мого начальства пропусте, то буде сам 20wgx2 %)
хотів 1990, але він виявився на 500 грн дорожче 20-го, тому погодились на нього.
ну та нічого, все ж краще ніж 1970 :))

а який би ти достойніший обрав?
1990?

monach
* * *

Повідомлення monach » 9.11.06 12:07

и какой ?
NEC MultiSync LCD20WGX2
ги! справа в тому, шо в мене, якшо начальство мого начальства пропусте, то буде сам 20wgx2 %)
хотів 1990, але він виявився на 500 грн дорожче 20-го, тому погодились на нього.
ну та нічого, все ж краще ніж 1970 :))

а який би ти достойніший обрав?
1990?
Apple Cinema Display 20" або NEC MultiSync LCD2190UXi або NEC MultiSync LCD2080UX+ за приорітетністю

has
* * *

Повідомлення has » 9.11.06 12:13

Apple Cinema Display 20" або NEC MultiSync LCD2190UXi або NEC MultiSync LCD2080UX+ за приорітетністю
а, ну якшо так, то зрозумів. :)
а в мене все вперлось у гроші.

P.S.
до речі, сам тому і написав сюди, щоб отримать різні відгуки та зробить усвідомлений вибір кращого із доступного :)
а в тебе вже точно не вийде інший взять? може швиденько зв"язуйся напряму із постачальником, пояснюй ситуацію і проси, шоб вони із "великим сумом" повідомли вам, шо "такої моделі вже нема і коли буде невідомо" ? а потім бери в них рахунок на ту ж Сінему. думаю, вони будуть зацікавлені в такому маневрі ;))

monach
* * *

Повідомлення monach » 9.11.06 12:21

а в мене в то, шо я балбєс .... і в то шо ця тема пізно з"явилась =)

не можу ... велика організація в якої гроші були виділені і тепер нічьо не поміняти :( ... якби хоч тиждеть 1,5 назад то було б можливо

monach
* * *

Повідомлення monach » 10.11.06 17:46

2has
вже працюю на цьому моніторі

в принципі на 4 з невеликим плюсом тягне ....

градієнти часом йдуть сходинками .... але деякі сходинки виправляються зміною режиму ... т.б вцілому заміна нормальна, думаю під Ваші вимоги підійде - в порівнянні з 1970 буде певно краще :)

ЗІ: градієнти мають не дуже великі сходинки - і далеко не всі їх мають

has
* * *

Повідомлення has » 8.12.06 13:55

взяли таки NEC MultiSync LCD20WGX2
пошла третья неделя, как юзаю - полет нормальный :)
первое время, как положено, плевался, но за несколько дней глаза привыкли :)
по особенностям такэ:
да, дорогой. но сравнивая картинку с обычными офисными гнусмасами, стоящими у коллег, так не думаешь :)
да, он растянутый. сразу было непривычно. но оч быстро убедился, шо это суперудобно и сейчас обычные 3:4 теперь кажутся ущербными уродцами %)
да, ЖК все же не труба, но в моих задачах абсолютно не провляются недостатки. цвета, контраст подрегулировал и все ок :)
да, поверхность экрана зеркальная. в принципе, оч спорная фишка (на грани фишка/баг), но ваще то не напрягает. думал, будет хуже.
да, действиельно большая разница в качестве картинки при подключении по ВГА и ДВИ.

ну вроде и все, на шо обратилось внимание :)

типа резюме - в целом, намного лучше чем ожидал!, если есть деньги и нада хороший вещь, покупать можно. но, все же, если б не проблема у меня с транформаторной, то свою Соню не менял бы на него.
вот:)

monach
* * *

Повідомлення monach » 8.12.06 19:02

глянцева поверхня - це ж тільки плюс. .... можна використовувати замість дзеркала .... :anti: :D

ЗІ: стосовно чого саме плювався? ... я всі кольори підстроїв фактично як на звичайному ЕЛТ моніторі (я не поліграфіст - тому сильно звичайно не углублявся) .... занадто різькі риси тексту також прибрав до ЕЛТшного вигляду .... градієнт(відкриваємо фотошоп і клікаємо Color Picket ) нормально показується в рєжімє ОБІЧНИЙ та Тєкст .... але в режимі фото не нєа :(

ЗІЗІ: він не зовсім "розтягнутий" .... а має велику ширину ;) .... а то люди подумають різне, на кшталт того, що іконки розтягуються через такі особливості ))) - доречі справді дуже зручно, можна ставити редактор якийсь на 2\3 а на 1\3 лишати приміром тв-тюнер :)

has
* * *

Повідомлення has » 11.12.06 16:57

плювався не стосовно якоїсь конкретної трабли, а в цілому, поки очі звикли до зображення, то відчувався дискомфорт.
якшо копать, то думаю причини в зерні (формально цифри подібні, але в соньки воно "інше") і в деякій нечіткості лінй на ЖК. все ж помітно (особливо на літерах в тексті), шо є шось подібне до незведення променів у трубок. із настройками грався, але повністю усунути це не зміг.
ну і щодо кольорів теж трохи "не воно" :) - картинка перший час видавалсь занадто насиченою, а відрегулювать шоб зображення було такеж "м'яке", як на трубі, не вдалось.
отаке.
ну та нічого, то тільки зразу було, в цілому нормально, вже звик. якби не було попереднього 2- річного досвіду юзання Тринітрону, то вважав би Нек неперевершеним :)))

P.S.
так, не зображення а площина екрану витягнута.
але можлива ситуація що саме іконки та і все зображення буде "розтягнутим", непропорційним. залежить від того яку розділньну поставити. поки пробував різні режими, настроював то було прикольно - в Автокаді малюю коло а воно еліпсом відображається, одразу не зрозумів, думав не той інструмент вибрав %))))

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей