Це мав бути соло велопохід.
Фото карти , а Страва-посилання тут: https://www.strava.com/activities/1109870522/overview
Похід відбувся 29-30 липня 2017 року, перший день - велосипедом до Козьмещика, другий день - сходження та повернення додому.
Перший день 260 км, висота над рівнем моря 887 м, другий день та ніч - 300 км, висота над рівнем моря до 2061 м
Бюджет 200 грн: 100 грн харчування (вода, кава, печенька, пиріжки), 100 грн - магнітики.
До походу спеціально не готувався, але при нагоді переглядав поради бувалих подорожників як загального плану, так і про Говерлу зокрема. Особлива подяка харківським роверистам, які з велосипедами вибралися на Говерлу, це мене остаточно переконало, що велосипедом можливо туди дістатися..

Художня частина.
гора Петрос. Намір на неї виник ще скоріше від бажання піднятись на Говерлу.. бо це ПЕТРОС! Хоча на неї і авто виїзжають. Я намірився видряпатися з велосипедом, оскільки це вже перевірено, до мене на неї піднімались з велосипедом, а друге - я отримаю деякий досвід у подоланні 2000-ків і підготуюсь до здобуття Говерли). Ще і в неті натрапив на маршрут через Лазещину з схвальним відгуком..
Отже мета - Лазещина, потім Петрос. Якщо залишиться ще сили - тоді на Говерлу..)
підкорити Говерлу..