Крила та Болотники Topeak, Zefal, Simpla, KLS

Купити велосипед в інтернет - магазині недорого і з гарантією Вам допоможе Velosiped.com
Компоненти, аксесуари, велосипедний одяг - найширший вибір і самі гуманні ціни. Можлива покупка в кредит.
Аватар користувача
ВелоКиїв
*********
Повідомлень: 2985
З нами з: 9.11.06 21:51

Крила та Болотники Topeak, Zefal, Simpla, KLS

Повідомлення ВелоКиїв » 14.11.17 18:57

Стара Тема
KLS FUSE Й ОСІННІ КАЛЮЖІ НЕ СТРАШНІ
Зображення

Ми не боялися потрапити під дощ. У нас були радянські велосипеди з емальованими болотниками, які іноді гнулися від ударів. Одного посадив на раму, іншого — на багажник, сам заліз на сідло і руш! Їдеш собі, слухаєш анекдоти у компанії і іноді чуєш, як твої пасажири під шелестіння дощу ногами чиркають по крилах. Чи то є проблема? Узяв у руці викрутку чи гілку з дуба, встромив у проміжок — смикнув за важіль і поїхав далі. Тре о покришку? Немає суму! Нічого не траплялося, чого б не можна було відремонтувати енергійним ударом цеглини.

Потім настав час гірських велосипедів. Зубаті покришки, пряме кермо, 21 передача, амортизація! Для 9-річного пацана то як для папуаса побачити Спейс Шатл. Хто з нас чув про амортизацію? Які після цього, вбіса, радянські велосипеди? Мамо, купи! І ось ти вже бороздиш шипастою гумою сігнлтрек, байдуже озираючись на грозові хмари і навіть не думаєш вертатись додому...

О, цей досвід дурниць, що ми витворяли! Крила відпали. Їм не стало місця. Вони псували вигляд велосипеда, адже він гірський! Крила — то для "України" і байдуже, що до найближчої гори їхати добу у плацкартному вагоні. Той вечір, коли брудний від п'ят до голови я доплив додому, я запам'ятав назавжди. Пісок у трусах, на голові, на зубах. На спині чорніло ціле панно, написане водою, глиною та чорноземом. Краще урока не вивчиш: користь крил очевидна, коли їздиш без них.
Зображення

У кожного знайдеться в запасі пара подібних історій. Про висновки й годі казати: з захистом краще, адже ніколи не знаєш, коли настане перше вересня.

Крила KLS Fuse підходять до більшості типів роверів з діаметром коліс від 26 до 28 дюймів. На оту радянську "Україну" теж залюбки стануть. Принаймні 9 із 10 велосипедів, на які ми спробували їх причепити, не відмовились від перспективи захистити лакофарбове покриття та свого вершника від бруду та хімічних реагентів, якими посипають асфальт дорожні служби у зимовий період. Ровер скаже "дякую!". Крила не заважають роботі вібрейків або кантілеверів. Майте на увазі, що Fuse — це середньорозмірні крила з бічними бортами, які найкраще працюють з напівсліковими покришками цивільної ширини. З П-подібного профілю крила витікає наступний нюанс: крила тим краще працюють, чим ближче ви розташуєте їх до покришки. Тут багато залежить від умов використання. Якщо певний відсоток доріг на ваших маршрутах складають ґрунтівки, залиште проміжок для грязьового кліренсу. Вушко верхнього кріплення дозволяє налаштувати відстань від покришки до внутрішньої поверхні крила у широкому діапазоні.
Зображення
Крила Fuse зроблені з легкої гнучкої пластмаси. Зовнішня сторона шорстка, а внутрішня — полірована. До гладкої пластмаси бруд налипає неохоче і значно легше видаляється. На відміну від повнорозмірних болотників на спицях, монтаж яких перетворюється на справжній ритуал, універсальне кріплення на KLS Fuse дозволяє встановити їх за п'ять хвилин, озброївшись лише хрестовою викруткою Ph2. Переднє крило кріпиться до горили вилки одним болтиком та гайкою. Заднє крило має дві точки кріплення: місток між верхніми пір'ями та підсідельна труба, де універсальний хомут зі слайдером охоплює її трішки вище переднього перемикача.

Тепер про приємне. KLS Fuse — найдоступніші крила універсального типу не тільки у модельному ряді аксесуарів KLS, а й одна з найпривабливіших пропозицій на ринку взагалі. У зимовий період вони окупляться буквально за 2 тижні порівняно з витратами на муніципальний транспорт. А здоров'я, позитивні емоції, досвід катання взимку та можливість рухатись, коли інші стоять у корковах — безцінні.

Жовтень цьогоріч радує сонцем, але попереду похмурий брудний листопад. Спортсмени крутитимуть станка вдома й писатимуть меланхолічні пости про закриття сезону. До наступного року, велосипеде! Дійсно, ком'ютинг восени та взимку важко назвати приємною справою, але використання болотників у погану погоду допомагає схилитися до вибору велосипеда як щоденного засобу транспортування. Той самий випадок, коли сісти на маршрутку — не вибір. У ком'ютера сезон не закінчується ніколи, тож не бійтеся бруду.

текст Блудов, публікація Коваль
Зображення

Аватар користувача
ВелоКиїв
*********
Повідомлень: 2985
З нами з: 9.11.06 21:51

Re: Крила та Болотники Topeak, Zefal, Simpla, KLS

Повідомлення ВелоКиїв » 14.11.17 19:00

Восени, як ніколи, стають актуальними велосипедні крила :duma:

Серед райдерів зараз набирають популярність легкі, швидкоз'ємні щитки. Деякі моделі універсальні, можна встановити зпереду або ззаду - вирішувати вам)


Крило Zefal DEFLECTOR LITE M та XL універсальне
ЗображенняЗображення


Крило заднє Zefal Shield Lite M монтування на рамку сідла
Зображення


Крило KLS Impact Hill

Зображення

Крило KLS Shield переднє / заднє для коліс 26"-27.5" та 27.5"-29"

Зображення

Завітай до магазину ВелоКиїв за адресою вул. Комбайнерів, 3А :yes або замовляй крила в інтернет-магазині Velosiped.com
Зображення

Аватар користувача
ВелоКиїв
*********
Повідомлень: 2985
З нами з: 9.11.06 21:51

Re: Крила та Болотники Topeak, Zefal, Simpla, KLS

Повідомлення ВелоКиїв » 23.11.17 16:32

Крила KLS Knight 26"

Переднє та заднє велосипедні крила. Сумісні з велосипедами MTB (гірські велосипеди), з колесами 26" дюймів. Підходять на всі типи рам і під всі види гальм. Призначені для захисту велосипедиста від дорожнього бруду та вологи, що зриваються з коліс велосипеда, під час руху. Виготовлені з міцного та гнучкого пластику, для більшої довговічності. Мають поліровану нижню частину, для кращого самоочищення. Універсальне кріплення дозволить швидко встановити та демонтувати крила з велосипеда, а також регулювати проміжок між крилом і колесом.
Переднє крило кріпиться в шток вилки, за допомогою кріплення Turner (двоступенева система швидкого кріплення) з фіксацією, що йде в комплекті. Кріплення переднього крила займає менше хвилини – для цього знадобиться лише компактний шестигранний ключ, який теж йде в комплекті.
Заднє крило монтується на підседільний штир велосипеда, за допомогою кріплення з системою SQR (smart quick release system - універсальне кріплення заднього крила для всіх діаметрів підседільних штирів). Має два шарніри, для регулювання крила по висоті і кута нахилу.
Особливості:
Show
• Комплект з переднього і заднього крил для МТБ;
• Переднє крило з Turner системою - двухпозиційна система швидкого зняття;
• Фіксація заднього крила з регульованим кутом нахилу;
• SQR (smart quick release system) - універсальне кріплення заднього крила для всіх діаметрів підседільних штирів.

Зображення Зображення
________________________Зображення

Придбати можна в інтернет-магазині "Velosiped.com" або у магазині "ВелоКиїв" на вул. Комбайнерів 3А.
Коваль Іван
Зображення

Аватар користувача
ВелоКиїв
*********
Повідомлень: 2985
З нами з: 9.11.06 21:51

Re: Крила та Болотники Topeak, Zefal, Simpla, KLS

Повідомлення ВелоКиїв » 29.11.17 15:10

У магазині ВелоКиїв та на сайті Velosiped.com можете придбати швидкоз'ємні крила польського виробника SIMPLA.
Модель HAMMER представлена у 4-х кольорових комбінаціях (сірий/білий, сірий/жовтий, чорний/білий, білий) та з різним типом кріплення (заднє на підсідельний штир системою SPEEDclick або болтовим хомутом (24.0 - 32.8 мм), переднє - в шток вилки).
Виготовлені з ударостійкого пластика, який має високі показники міцності, та, на ряду з цим, пружністю. Надійні, захистять вас від бруду та вологи. Присутня дуже корисна функція регулювання заднього крила у двох точках для максимального пристосування його якомога ближче до гуми. Виконані в стильному дизайні. Зручне кріплення дозволить бистро встановити крила на велосипед.

Чекаємо на Вас у магазині ВелоКиїв за адресою Київ, Комбайнерів, 3А


Зображення

ДЛ
Зображення

Аватар користувача
ВелоКиїв
*********
Повідомлень: 2985
З нами з: 9.11.06 21:51

Re: Крила та Болотники Topeak, Zefal, Simpla, KLS

Повідомлення ВелоКиїв » 31.1.18 11:36

Погода взимку буває різна, дощь або сніг, мряка та калюжі. Магазин ВелоКиїв та на сайт Velosiped.com запропонує вам рішення питання з забрудненням.

Якісні та функціональні крила від американського виробника Topeak

Швидкоз`ємна модель для 26" коліс. Кріплення та крила виконані з високоякісного пластику. Захист з кріпленням у шток вилки та на підсідельну трубу за допомогою ексцентрику.

Topeak DeFender M1/M2
Зображення


Аналогічний віріант для 29" колес

Topeak DeFender M1/XC11 29`er
Зображення


А також є функціональна 26" модіфікація для монтажу на "штани" вилки.

Topeak DeFender XC1/XC11
Зображення


Залишайтись сухими та насолоджуйтесь зимовими прогулянками



БАА
Зображення

Аватар користувача
ВелоКиїв
*********
Повідомлень: 2985
З нами з: 9.11.06 21:51

Re: Крила та Болотники Topeak, Zefal, Simpla, KLS

Повідомлення ВелоКиїв » 20.6.18 09:15

Асортимент якісних велосипедних аксесуарів від словацької фірми KLS доповнився широкими крилами для велосипедів з великими колесами 28 та 29"

Масивне консольне переднє крило для MTB
Крило переднє KLS Drizzle MTB 27.5-29˝
Зображення


Крило заднє KLS Drizzle MTB 27.5-29˝
Зображення


Довгоочікувана новинка - повнорозмірна версія з "вусами" для 29" колес
Крила KLS Wet 28-29˝
Зображення


БАА
Зображення

Аватар користувача
ВелоКиїв
*********
Повідомлень: 2985
З нами з: 9.11.06 21:51

Re: Крила та Болотники Topeak, Zefal, Simpla, KLS

Повідомлення ВелоКиїв » 25.2.19 11:41

Досвідчений виробник велосипедних аксесуарів - Zefal, у цьому році поповнив асортимент функіональних бризковиків та болотників.

Велосипедистам стане ще легше підібрати корисний компонент для захисту від води та бруду.

Широкий болотник, котрий встановлюється на нижню трубу рами
Крило переднє Zefal DEFLECTOR FC50 GREEN´Z 26˝/28˝
Зображення


Show
Це універсальне крило для міських та гібридних велосипедів забезпечить Вам відмінний захист від бризок.
Характеризується неперевершеною стабільністю, навіть на бездоріжжі. Крило дуже легко встановлюється на велосипед без допомоги інструментів.


Швидкоз'ємні крила, котрі підходять на міські та гібрідні велосипеди з 28" колесами
Крила Zefal TRAIL 28˝
Зображення


Show
Набір з переднього і заднього крил для міських і треккінгових велосипедів.
Характеризуються неперевершеною стабільністю, навіть на бездоріжжі. Завдяки швидкій системі установки, що не потребує спеціальних інструментів, переднє крило ідеально підходить майже під кожну амортизаційну вилку. Обидва крила дуже легко кріпляться до велосипеду без інструментів.


Широкий, легкий та надійний болотник, котрий добре захищає пильовики вилки та вас, від бризок та бруду

Крило переднє Zefal Deflector FM30
Зображення


Show
Рекомендоване для коліс діаметром 27.5-29" та шириною покришки до 3.0".


Консольний бризковик, котрий гарно підійде на велосипеди з 29" колесом, підвіси або хардтейли
Крило заднє Zefal Deflector RM29
Зображення


Show
Розроблене для велосипедів MTB з великими колесами Deflector RM29 надійний захист у Ваших покатеньках. Міцна конструкція зі стильним виглядом. Deflector RM29 може бути встановлене на задні пера двопідвісних велосипедів.


Повнорозмірні бризковики з "вусами", надійно захистять ваш велосипед з 26-28" колесами, від води та бруду
Крила Zefal Paragon C50 Set 26˝-28˝
Зображення


Show

Крила зі стойками повністю задовольнять Вашу потребу в захисті від бруду при високоякісному виконанні щитків та їх системи кріплень.


Всі ці аксесуари Zefal, та навіть більше, вже доступні в магазинах Велокиїв та Велодом


БАА
Зображення

Аватар користувача
ВелоКиїв
*********
Повідомлень: 2985
З нами з: 9.11.06 21:51

Re: Крила та Болотники Topeak, Zefal, Simpla, KLS

Повідомлення ВелоКиїв » 27.3.20 12:07

Магазин ВелоКиїв поповнився дуже крутими крилами. А тепер зможете і ви насолодитись якістю SKS :good:

Зображення

Крила можна вже придбати у магазині Велокиїв, а також на сайті Зображення

Коваль Іван
Зображення


Повернутись до “iнтернет - магазин *Velosiped.com*”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість