Класичне мистецтво однак не настільки читабельне

Хто не догнав - спробуйте прочитати слово за асоціаціями.

Собственно об этом и не идёт речь. Не нравится - пожалуйста.І цими квадратними формами сучасних багатоповерхівок мене не купиш, мені ніколи не імпонував стиль індастрі,
Мазня.А ось квінтесенція класичного мистецтва.
Враньё твоё.А ось квінтесенція вашого супрематизму. Це максимум, на що він здатен.
Опять большевизмом попахивает?Дехто дивується, чому мені так подобаються постапокаліптичні картинки при мойому внутрішньому позитивізмі. А все просто - в таких пейзажах можна досягнути досить приємного поєднання кольорів і текстур. Якщо, звісно, не вдаватися в темні деструктивні і недолугі тональності, які означають кінець всього. А можна зобразити це не як кінець надій і прагнень, а як початок нової епохи, нових ідей і нових вражень.
Смотрю я на эту красоту и вижу там в горах настоящий супрематизм в натуральном виде!!!
Ну, Вітик, ти спалився зі своєю бездумною писаниною, типу неважно що, головне, щоб поспоритиМазня.А ось квінтесенція класичного мистецтва.
...
Смысл смотреть на неё? Что, знакомая? Воспоминания?Тогда можно понять.
Мені не потрібні їхні послуги. Я й сам можу визначитися, де талановита робота, а де відверта хня. А твої крупні заказчики створюють класику для хом'ячків. Мені це не підходить. В мене тяга до перфекціонізму і я не згоден задовольнятися тим, що вибрав замовник без художнього смаку, зате з грошима. І взагалі, що це ти пропагуєш? Ширпотреб для тих, хто платить? Я про твої смаки був кращої думки... "Маэстро, Мурку, пожалуйста"Я говорил, что есть многие и многие и среди них крупные заказчики, которые смотрят вперед и они все вместе создают новую классику для таких как ты, но еже которые будут жить далеко впереди.
Бачу. Тільки то не супрематизм, а просто композиція твору. Ну, якщо тобі подобається, як комахам, при візуалізації усе розкладувати на складові, я нічого не маю проти. Правда, у комах для цього є фасеточні очі. У них все зображення виключно супрематичне. Така вже їхня доля. Вони інакше не бачать...
Ніякого большевизму, я його терпіти не можуОпять большевизмом попахивает?Дехто дивується, чому мені так подобаються постапокаліптичні картинки при мойому внутрішньому позитивізмі. А все просто - в таких пейзажах можна досягнути досить приємного поєднання кольорів і текстур. Якщо, звісно, не вдаватися в темні деструктивні і недолугі тональності, які означають кінець всього. А можна зобразити це не як кінець надій і прагнень, а як початок нової епохи, нових ідей і нових вражень.
Разрушить всё до основания, что бы построить новое? Практика показывает, что мир стар и ничего нового...
Незвідані відчуття завжди більше будоражать уяву і стимулюють психіку, ніж старі і звичні предмети і явища. Тому що втрачається рівновага, а на губах відчутний присмак страху і ризику. Організм встає з дивана і починає думати і працювати. Тому що ніколи не знаєш, де тебе буде чекати більша напасть - чи якщо будеш сидіти на місці, чи коли кудись підеш... Стрес. Очікування небезпеки... Це відчуття, схожі з тими, які отримуєш, попавши в дорозі під грозу чи стикнувшись з бурею на морі. А ці речі завжди викликали захоплення і здивування в людей... Та й взагалі, посапокаліпсис - це єдина тематика, де пастораль має змогу перемогти індастрі. А мені пастораль завжди була симпатичніша за ці скучні однотипні мурашники для людей.
Музыка более материальная субстанция. Я её потребляю в большей степени нежели нарисованную женщину.Музичні твори ти набагато краще аналізуєш
Ладно, хорошо, поверю.Ніякого большевизму, я його терпіти не можу.
Ну, так то ж я з Вітиком мирюся, а не з тобоюЧета не впечатляет ни в качестве искусства, ни в качестве прона
Ты и здесь либо не понимаешь, либо притворяешься. А в целом, занимаешься подменой понятий. А это конкретно как пример.Вітик, давай миритися.
А вот не надо искать оправдание, там, где его не найдёшь. См.выше.Ну, так то ж я з Вітиком мирюся, а не з тобою.
НЕ МОЯ, а великих: Лазаря Хидекеля, Казимира Малевича и др. прогрессивных людей.Супрематизм це ж його фєнєчка.
З приїздомИ не фенечка, а достояние прогрессивного человечества, которое уже вчера материализовалось и приносит пользу.
От давай не будем на себя брать!Не матеріалізувалося, а матеріалізували. Штучним чином, а не еволюційним,
Вот скажи как специалист, а то я запутался. Porsche Carrera GT это материализация в результате развития или искусственно созданный объект?чи матеріалізувалося в результаті розвитку, чи його штучно винайшли.
Не опускай це до такого рівня, ми ж не біологічні об'єкти обговорюємо. Бо я тобі задам зустрічне питання на засипку в тому ж стилі - ти свою дитину сам створив, чи ти на тій картині тільки свій підпис поставив?Порше на видео - это искусственно созданный объект или она (машина) выросла на дереве?
Моё дитя - НЕ искусственно созданное.ти свою дитину сам створив,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 237 гостей