Відкрию секрет, як Аня тренується і які інженери збирають їй велосипедОсобливе дякую Ані за підтримку з самого початку...Виснажений звичайно але живий
Тепер я знаю що таке покатушка від Ul@senko![]()
![]()
но-но, в мене байк лише на мускульній силі, бєз моторчика.Відкрию секрет, як Аня тренується і які інженери збирають їй велосипед:
Відкрию секрет, як Аня тренується і які інженери збирають їй велосипедОсобливе дякую Ані за підтримку з самого початку...Виснажений звичайно але живий
Тепер я знаю що таке покатушка від Ul@senko![]()
![]()
:
Так от з якого переляку ми стільки по пісках пішкодралили, попереджати ж треба...Саме те, що треба було перед походом на Петрос.
..
Такі так, вони такі...Тепер я знаю що таке покатушка від Ul@senko![]()
...
Не усі, де хто був помічений у читерстві та спішуванні, тому у першому магазині на треку на відріз відмовлявся від кехвиру, бився в істериці і вимагав "продовження бенкету"Было отличненко. Песков наелись все...
Ти ще повільного не бачив...Я теперь понял что такое темп ниже среднего))))...
Аня, сходи до церкви, постав свічку, бо якщо з Сергія проколами ще можна змиритися, то дві покатушки поспіль - два зламаних крюка, то занадто... зламане сідло,... прокол,... зламаний крюк...
сдєлаємАня, сходи до церкви, постав свічку, бо якщо з Сергія проколами ще можна змиритися, то дві покатушки поспіль - два зламаних крюка, то занадто
Ні ні ні, я краще наступного разу з "асфальтниками" поїду, бо по-перше - там асфальт такий асфальт...П.С. доки маю натхнення - вже майже готовий трек на весну 2015.
Катаний на половину. Перші 60 км - цілковитий свіжак. Готуємося!
Группа на то и группа, не покрутишь же педали за остальных)негоже щоб "асфальтники" постійно пізніше "грунтяшників" фінішували
Даешь по три отселенки в год, презентация "Отселенки 7" в октябре, чтоб и вода была, и пески, и еще много тортиковТрек готовий, маса смаколиків - і всього 138 км.
надаподуматьДаешь по три отселенки в год, презентация "Отселенки 7" в октябре, чтоб и вода была, и пески, и еще много тортиков
...Группа на то и группа, не покрутишь же педали за остальных)...
...але раніше відбір був більш щадний...
...і пару-трійку товаришів-матрасників, щоб вже напевно...цікаво, яка температура буде о шостій ранку в середині жовтня... це я так, для себе......Даешь по три отселенки в год, презентация "Отселенки 7" в октябре, чтоб и вода была, и пески, и еще много тортиков..
аятєбєгаваріла(кляті X-King`и продам до бісової матері, вибісили геть!)
Псіхану і візьму Hans Dampfаятєбєгаваріла(кляті X-King`и продам до бісової матері, вибісили геть!)
.
Бери або рейс кінг 2.2 або маунтін кінг 2.2.
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей