Темна конячка 2014 р.н.

Для фотографій і комплектації кастомних роверiв веложителiв, з подальшим обговоренням їх з іншими користувачами ...
Аватар користувача
tosha
* * * * *
Повідомлень: 1632
З нами з: 4.1.07 17:52
Skype: tosha125
Стать: чол
Звідки: город-герой Киев, Южный квартал

Темна конячка 2014 р.н.

Повідомлення tosha » 6.3.14 15:07

Рама - Китай-карбон-найнер 17,5"
Вилка - Rock Shox Reba 29" 2014 black 100 mm / 1.5” tapered / PM / QR15
Колеса - DT240+Crest 29"+CX-ray, 100*15мм, 135*10мм. + речет на 36зубців
Шатуни - Shimano XTR 970+Garboruk Melon chainring 34T
Манетки - Sram gripshift X0 10speed Shimano XTR SL-M980-A, права на 10швидкостей
Передній перемикач - відсутній
Задній перемикач - SRAM X9 type2 medium Shimano XT Shadow Plus RD-M786Shimano XTR Shadow RD-M980 GS 10-sp
Цепок - Campagnolo Record 10speed
Касета - Sram XX 11-36
Гальма - Avid Elixir CR carbon Simano XT-8000
Підсидільна труба - Garboruk 31.6*400
Кермо - Китай-карбон-флет 31,8*680720
Педалі - Exustar E-PM215Ti з титановою віссюShimano XTR-9000
Винос - Uno 110мм*35град, Truvativ 110*10град, Procraft 100мм*17град, це вже мабуть остаточно 8-)
Сідло - Tune Komm-Vor,тимчасово Sella SLR прижилася
Покришки - Schwalbe Racing Ralf Evo 29*2.1+Schwalbe Thunder Burt Evo 29*2.1
Вага - менш ніж 8,7кг(зважено, мабуть відпилений шток та обрізаний ланцюг багато заважили, та й гума трохи стерлася :) ) , вага гірського сетапу (кассета Shimano XT 11-36 + розширювач OneUp 42T + гума з захистом Snakeskin + педалі Shimano 540) - приблизно 9,4кг
Гріпси - Easy grips Chanki
[spoilerЛІРИКА]Скажу відверто, цікавого в цьому байку нічого немає , всі компоненти підбиралися за принципом надійно та недорого. Кому лірика не цікава - вкладки не відкривати . Сам не люблю багато тексту , але хочу спробувати обгрунтувати вибір кожного компонента.

Передмова :
Довго опирався придбанню найнера , хоч і розумів його переваги , але був впевнений що для гладких трас його недоліки таки переважать. На прикінці сезону 2013 вдалося протестувати два найнери на знайомих та прикатаних трасах . Один з примірників підходив мені всім - посадкою , шириною керма , розкладом зірок ... Другий же був з вузьким високопосталенним кермом , наявністю тільки 32Т зірки спереду , сідло опустити до мого рівня не виходило, було трошки зависоко ... Незважаючи на все вищеописане в тестах вони себе вели практично однаково , час відрізнялося на величину статистичної похибки , і час був краще ніж на моєму притертому і підігнаному під мене сікстері ... Протягом наступного тижня на сікстері намагався побити час найнерів , але марно , хоча середній пульс і, отже , енерговитрати на сікстері були менше, але ключовий параметр - час був на боці найнерів ... Загалом в моєму випадку найнер катить , причому неважливо на якій рамі , далі з цим сперечатися було нерозумно , потрібно було збирати найнер . Причому саме збирати , а не купувати готовий .
Покатавшись на найнерах відразу зрозумів їхні недоліки , основним з яких є неминучі проблеми з посадкою. Високопоставлене кермо дуже напружувало, боліли руки в області плечей . Складаючи комплектацію найнера , згадав шкільну геометрію , дійшов висновку , що потрібен найнер з низьким кермовим стаканом, " дибільним " виносом круто вниз і, можливо , з ходом вилки 80мм. Маневреність найнера помітно гірше , навіть я це відчув , тому рама повинна бути з короткою базою . Загалом за цими критеріями і підшукував раму.

рама:
Поки з'явилися гроші на раму , пролетів з парочкою гарних варіантів на барахолці , думав замовити раму у Гарборуков , але відлякували неясні терміни виготовлення і цінник . Торгуватися я не вмію і не люблю , в той самий час манили дешеві китайські рами , які відлякували вагою і сумнівною якістю ... загалом гортав простори інтернету , поки не знайшов ЦЮ раму , вага була заявлена 1100 , що як би дуже непогано, геометрія повністю під мене і практично повторювала геометрію кадейловского флеша 29 , крім висоти стакана, ціна була трохи вище звичайних китайців , але тут ніби як використаний більш якісний карбон ( Т700 ) , ніж у звичайних китайців ... Знайшовши цю раму в декількох місцях , побачив тільки позитивні відгуки , знайшов де дешевше , обумовив заниження інвойсу і через два з половиною тижні після оплати у мене була нова карбонова рама.
- Успіх ?
- Не зовсім , вага від заявленої відрізнялася на 100грам , сумно . І це був перший неприємний сюрприз від рами .
Дуже приємно мати внутрішню проводку в рамі , але в даній моделі шлейфи вклеєні в раму і через неї йдуть не сорочки, а тільки троси , які через якийсь час неодмінно вб'ють ці самі шлейфи і раму доведеться свердлити і проводити всередині вже сорочки , поки що все красиво .
З рамою приїхала і рульова , встановити її відразу не вийшло , так як нижня чашка була злегка прим'ята при транспортуванні або зберіганні - другий фейл .
Пофіксив трабл , поставив рульову і вилку. При повороті вилки щодо рами відбувався якийсь шорст , ніяк не міг зрозуміти його природу і грішив на китай - рульову , хоча проми нові у крутилися добре. Повторив процедуру знову - звук не йшов. Виймаючи вилку , побачив на штоку сліди - виявилося що це клей в місці вклеювання шлейфу під гідру тре по штоку вилки. Напилком проблема була усунена за 5хвилин , але осад залишився .
Гайка осі накладалася на болт кріплення крюка заднього перемикача, який трохи виступав - це мені теж не сподобалося , капелюшок болта необхідно трохи сточити .
Дивно, але досвідчений механік при зборці байка не знайшов більше ніяких явних казусів. Що є добре.

вилка :
Побачивши Сід 2014года з чорними ногами , регулярно на нього пересмикував . Крім ніг , вилка манила наявністю платформи , але при ціні Сіда до весни я фінансово би не зібрав ровер . Тому забивши на пафосність , вирішив звернутися до практичності , вирішено було брати ребу РЛТ (з порогом пробою локауту ) , з виносною манеткою, конусним штоком і віссю, і щоб за дешево :) Саме через останній пункт довго не вдавалося знайти те що треба. На одному французькому сайті розпродавали реби рл , все добре, але немає порогу пробою ... і якщо тросик манетки розсатається, то ви отримаєте заблоковану вилку ... на Крим-трофі у товарища була така проблема з сідом солоайр , весело йому було. Відкрутивши поріг пробою на мінімум , отримуємо працюючу вилку , а коли регулювання немає , то така маленька проблема завдає неприємностей , тому хотілося щоб регулювання це було ... У зв'язку з цим я довго пручався покупці реби рл . Вранці одного дня , коли французи ще трохи знизили ціну , я здався і вирішено було брати шо є, ціна дуже гуд , але грошей на той момент не було , врятували перекупники з харків- туриста :) Не знаю на чому вони заробляють , але я заплатив рівно стільки , скільки б заплатив купуючи вилку сам + пересилка новою поштою . До вечора вилки закінчилися , але моя вже їхала до Дніпропетровска ... через день я знайшов бабоси , а ще через три дні у мене була вилка. Успіх . З вилкою прийшла манетка старого зразку, яку німці описують як невідповідну до даної вилки - попандос ? А ось хєр , манетка прекрасно працює і виконує свої функції , хід троса у неї такий же як у нової , тільки індикація навпаки , зате вона на 40грамм легша. Перевіривши все і розвіявши усі сумніви , залишився щасливий. Вилкою задоволений , головне щоб тросик не підвів :))

колеса:
Погравшись з новатековскімі втулками , дійшов висновку , що задня втулка повинна бути якісною , а не Новатек або шимано ХТ , які регулярно сипляться в самий невідповідний момент . Вирішив що колеса будуть хоуп Хопс на крестах . Альтернативи цим ободам я не бачу. Втулки хоп начебто хороші, хоч і нелегкі ... Ціна на хоповскій вілсет була вельми прийнятна, але до зими (моменту купівлі), замість зниження, поповзла вгору ... і при тому , що на вілсеті не ті штрихи, які я хочу , почав коситися в сторону ДТ240 + крест + сх- рей... А постійні ігри з виставленням каліперів підказували , що треба брати колеса на вісях , за чутками це допомагає вирішити проблему з каліперами, на ділі - перевіримо . Замовлені колеса ДТ240 + сх- рей + Крети 29 " , 15мм вісь спереду і 10мм ззаду. Дорого , але зате " маємо весчь " .

Гума :
Ну тут без варіантів - Швальба. Ральф + рон для всього , в гори 2,25 " і з захистом снейкскін , для кантрі 2,1 " . Захотілося спробувати що за нова покришка Thunder Burt , моя важить 411грамм в розмірі 29 * 2,1 " . " Легка і швидка " комплектація , вона ж " для зважування " - Thunder Burt 29 * 2.1" / Racing Ralf 29 * 2.1 " .

Траснмісія :
Захотілося спробувати овал спереду , а також обійтися без переднього перемикача , який іноді напружував затиранням по краях. Перестановлення зірок на шатуни - просто , але самі шатуни переставити куди швидше, тому задумався про ще один комплект шатунів із зіркою 34Т овальної форми від Гарборуків (34 - це мінімум для серійних овалів ) . Під цю ідею були куплені на барахолці шатуни ХТР 970 .
Сингл добре , але дабл дає запас по передачах, тому для гір і крутого кантрі тільки дабл . Дабл зібраний на шатунах SLX і розкладом 36 / 22 на алю.зірках від шимано .
Касета - тепер це ніжний 10-рик з розкладом 11-36 . Пощастило купити за дешево SRAM XX , вагою 208грамм , інакше була б Shimano XT . З покупкою ХТ особливо не поспішав , хоча на 9швидкісній трансмісії їй немає альтернативи , при переході на 10-рик вони змінили розклади по зірках. Замість того , щоб до 11-32 просто додати 36т , зробили трохи інший розклад 11-13-15-17-19-21-24-28-32-36 проти срамовского 11-12-14-16-18-21-24 -28-32-36 , що в кінцевому результаті і переважило на користь сраму . Стрибок з 11Т відразу на 13Т мені знайомий по 9ск . касеті 11-34 , і він мені дуже не подобався - великий перепад .
Твістера тепер 2 * 10 . Задній перемикач Sram X9 type 2 - тому що Шімана не робить твістерів , тип2 - стопор , що запобігає теліпання перемикача і удари ланцюга по перу , вселив надію , що він буде працювати так , як задумали конструктора , програш у вазі - не біда , в вагодрочерів вже награвся . Передавальним відношенням 1:1 , яким срам завойовував ринок, вони пожертвували в десятирікових перемикачах , значить все таки це був маркетинговий хід , хоч і вельми вдалий .

палки :
Кермо поставив 680мм, здається зашироке, спробую звикнути. Сезон 2013 відкатав на китайському небрендованому флеті 640мм , кермо радувало всім , особливо відсутністю всіяких логотипів і циганської розмальовки . Взяв такий же , але вже 680 . Який з двох китайців в підсумку займе місце на байку подивимося з часом.
Подседел - Гарборук , хоча довго сумнівався , але таки взяв Гарборуковскій 31,6*400мм вагою 128грамів.
Винос - поки з дИбільним кутом , USE 110мм * 35град і вагою в 175грамм . Покатаємо , спробуємо підняти , можливо , замінимо на більш гуманний нахил. Головне що бентежить - як на ньому буде видно жопс і на скільки цей самий жопс буде більш вразливий порівняно із звичайним виносом.

сідло:
Tune Comm - vor - легке , зручне і , на відміну від китайських гострих сідел , безпечне . Сидіти на карбоні набагато приємніше ніж на шкірі , фішка карбонового сідла в тому , що воно ковзає і не натирає . Випробувавши китайські сідла , знайшов у них тільки один недолік - гострі кромки , що в кантрі неприпустимо. Для шосе використовую китайське диво за 46баксов і щасливий , але в кантрі Tune , тюнінгований Гарборукамі :).

педалі:
Два з половиною роки катав на Exustar P - 525 вагою 280грамм , купленими за ціною шипів і горя не знав. Здавалося я знайшов еталон. Тому минулої зими були куплені майже такі ж 515-ті але вже з титанової віссю вагою 230грамм , сезон гонок - чудово, але втулка ковзання в них померла куди швидше ніж на дешевших, і до кінця сезону був вже відчутний люфт. Шімана 540 і кілька моделей кренків захвату в мене не викликали, скоріше навпаки. Дивився в бік ХТР , але за відгуками 980-ті люфтят прямо з коробки , а стоять і важать більше Exustar -ів. Шукав спд педалі без втулок ковзання і з приємним вагою , але якось не знайшов , мож хто підкаже ? Сподівався що врятує заміна втулки ковзання , поки стоять Exustar P - 515Ti з втулками ковзання з капролона від Акваріус . Але я в пошуку ідеалу.

гальма:
Досить дорогий компонент , на який поки не вистачило бюджету . Тому просто переставлені Авіди зі старого вела , якими я категорично не задоволений. Дивлюся в сторону Формули або безвідмовного Shimano XT , хотілося б відгуків і порад.
Що стосується роторів , два сезони відкатав на різних авідовскіх роторах , як оригінальних так і китайських , різниці в них не було ніякої , тобто абсолютно ніякої - гнуться легко , при моїй манері їзди стираються настільки швидко , що купувати орігінальні досить затратно , але як гальмують мене цілком влаштовувало , тому куплені пара HS1 на китайському ресурсі за ціною 10баксов за 2шт. З такою ціною їх міняти дешевше ніж колодки :) Можливо поставлю хоповскі на павуках - еталон жорсткості.

Щось ще :
Гріпси - ізі гріпс ( чанкі або версія рейс) .[/spoiler]
Перші піратські фото
Вага компонент
Зображення
Востаннє редагувалось 1.12.16 11:28 користувачем tosha, всього редагувалось 24 разів.
Злые собаки нyжны, чтобы отгонять добрых людей..

Аватар користувача
pitlord
* * * * *
Повідомлень: 1022
З нами з: 28.8.07 16:35
Стать: чол
Звідки: Киев, Виноградарь

Re: Темна конячка 2014 г.н.

Повідомлення pitlord » 6.3.14 16:30

уже катал на нем? как он?

Аватар користувача
tosha
* * * * *
Повідомлень: 1632
З нами з: 4.1.07 17:52
Skype: tosha125
Стать: чол
Звідки: город-герой Киев, Южный квартал

Re: Темна конячка 2014 г.н.

Повідомлення tosha » 6.3.14 16:35

Поки що тільки ацвальт 15км. Посадка зручна, вгадав з виносом, але його вигляд мене засмучує, мабуть під заміну на щось не таке радикальне. На свята грунти його чекають, от тоді можна буде щось коментувати.
Злые собаки нyжны, чтобы отгонять добрых людей..

VooDoo
*********
Повідомлень: 3571
З нами з: 22.3.04 20:36

Re: Темна конячка 2014 г.н.

Повідомлення VooDoo » 6.3.14 18:39

С такой конячкой в забегах этого сезона на тебя можно будет делать ставки! :good:

И таки надо позвать в палату редактора с корректором :p

Аватар користувача
ЯКУТ
* * * *
Повідомлень: 549
З нами з: 26.1.10 10:20
Стать: чол

Re: Темна конячка 2014 г.н.

Повідомлення ЯКУТ » 6.3.14 19:00

Тоша а що це ти українською став писати? Байк прикольный, мои поздравления :good:
- Kellys MAGNUS White 2010 ПРОДАН -
- KTM STRADA 1000-
- UT4UQV -

Аватар користувача
tosha
* * * * *
Повідомлень: 1632
З нами з: 4.1.07 17:52
Skype: tosha125
Стать: чол
Звідки: город-герой Киев, Южный квартал

Re: Темна конячка 2014 г.н.

Повідомлення tosha » 6.3.14 20:24

Тоша а що це ти українською став писати? Байк прикольный, мои поздравления :good:
Час вивчати рiдну мову. Добрий байк, але ж не келлiс :lol:
Злые собаки нyжны, чтобы отгонять добрых людей..

Аватар користувача
ЯКУТ
* * * *
Повідомлень: 549
З нами з: 26.1.10 10:20
Стать: чол

Re: Темна конячка 2014 г.н.

Повідомлення ЯКУТ » 6.3.14 23:15

Тоша а що це ти українською став писати? Байк прикольный, мои поздравления :good:
Час вивчати рiдну мову. Добрий байк, але ж не келлiс :lol:
Типа как в фильме...
phpBB [video]


Та краще Kellys чим китай... :dash2:
- Kellys MAGNUS White 2010 ПРОДАН -
- KTM STRADA 1000-
- UT4UQV -

VooDoo
*********
Повідомлень: 3571
З нами з: 22.3.04 20:36

Re: Темна конячка 2014 г.н.

Повідомлення VooDoo » 7.3.14 00:01

геометрія повністю під мене і практично повторювала геометрію кадейловского флеша 29 , крім висоти стакана, ціна була трохи вище звичайних китайців , але тут ніби як використаний більш якісний карбон ( Т700 ) , ніж у звичайних китайців ... Знайшовши цю раму в декількох місцях , побачив тільки позитивні відгуки
1220 гр с петухом, чашками, болтами, внутренней проводкой
Та краще Kellys чим китай... :dash2:
Чем лучше? Неужели TNT?

Аватар користувача
OLEG&
* * * *
Повідомлень: 551
З нами з: 3.5.09 13:18
Skype: olegyukon
Стать: чол
Звідки: Киев.Академгородок\Осокорки village

Re: Темна конячка 2014 г.н.

Повідомлення OLEG& » 7.3.14 00:25

непогано) цікаво буде подивитися на трасі.
винос дуже так "вниз" незвично...але таке, мабуть якщо не заважає, то тільки естетичне.
а чому гальмами незадоволений ?
Востаннє редагувалось 7.3.14 21:17 користувачем OLEG&, всього редагувалось 1 раз.
Акваланг....

Аватар користувача
8RydeR
*********
Повідомлень: 2591
З нами з: 2.5.09 20:43
Skype: eight.ryder
Стать: чол
Звідки: м. Харківська

Re: Темна конячка 2014 г.н.

Повідомлення 8RydeR » 7.3.14 01:31

винос крутющий)
http://www.endomondo.com/profile/9638657
любой велосипедист вам скажет, что шея - это вынос мозга

Аватар користувача
I+S
* * *
Повідомлень: 477
З нами з: 20.6.12 23:59
Стать: чол
Звідки: Kyiv. AkademStadt

Re: Темна конячка 2014 р.н.

Повідомлення I+S » 7.3.14 17:45

пол зимы провел в поисках отрицательного выноса нормального производителя (и по чейнам в том числе) и понял, что с этим проблема. О карбоне можно забыть, из алю есть или чугун или если вменяемая контора, то не круче 17 градусов. Остановился на 25 градусов Рейс Лайт от Бонтрагер, у них там еще бывает 40 - но то уже для меня оказалось слишком.

VooDoo
*********
Повідомлень: 3571
З нами з: 22.3.04 20:36

Re: Темна конячка 2014 р.н.

Повідомлення VooDoo » 7.3.14 18:39

пол зимы провел в поисках отрицательного выноса нормального производителя (и по чейнам в том числе) и понял, что с этим проблема. О карбоне можно забыть, из алю есть или чугун или если вменяемая контора, то не круче 17 градусов.
Есть 25 градусов "Ritchey WCS C260 Vorbau OS" - тоже чугун или с конторой что-то не так?

Аватар користувача
Obi-Wan
* * *
Повідомлень: 300
З нами з: 13.11.08 11:36
Звідки: Голосієво

Re: Темна конячка 2014 р.н.

Повідомлення Obi-Wan » 7.3.14 20:36

34/36 місцями обіцяє незабутні враження. В голосієво коли плануєш? Завтра на 10 не вийде?

Аватар користувача
tosha
* * * * *
Повідомлень: 1632
З нами з: 4.1.07 17:52
Skype: tosha125
Стать: чол
Звідки: город-герой Киев, Южный квартал

Re: Темна конячка 2014 р.н.

Повідомлення tosha » 7.3.14 21:18

34/36 місцями обіцяє незабутні враження. В голосієво коли плануєш? Завтра на 10 не вийде?
34/36 головним чином для Лисогору, для більш крутого кантрі - дабл. Винос поки змінив на 110 * 10 градусів, в пошуку 17 або 25 градусів. Мій графік - або до сніданку, або після обіду: (
Востаннє редагувалось 8.3.14 08:57 користувачем tosha, всього редагувалось 1 раз.
Злые собаки нyжны, чтобы отгонять добрых людей..

Аватар користувача
I+S
* * *
Повідомлень: 477
З нами з: 20.6.12 23:59
Стать: чол
Звідки: Kyiv. AkademStadt

Re: Темна конячка 2014 р.н.

Повідомлення I+S » 8.3.14 02:15

пол зимы провел в поисках отрицательного выноса нормального производителя (и по чейнам в том числе) и понял, что с этим проблема. О карбоне можно забыть, из алю есть или чугун или если вменяемая контора, то не круче 17 градусов.
Есть 25 градусов "Ritchey WCS C260 Vorbau OS" - тоже чугун или с конторой что-то не так?
Ооо - кашеный вынос :molba:
не натыкался на него в поисках.

Аватар користувача
Yaros
*********
Повідомлень: 2512
З нами з: 21.4.05 12:55
Стать: чол
Звідки: Киёв, Теремки_One

Re: Темна конячка 2014 р.н.

Повідомлення Yaros » 9.3.14 23:21

Іще раз - вітаннячка!

Стосовно навігатору - чому б не спробувати розмістити його на рамі? Там і безпечніше, і огляд пристойний.

Стосовно гальмівних дисків - хтя з павуком мені дуже сподобались (хоча під 6 болтів вони виглядають химерно).

Якщо не складно, виклади геометрію рами - цікаво ж ))
Як в неї задні пір'я - пласкі та гнучкі?

З гумою. На мою думку, снейк скін треба лише на заднє колесо - переднє ти контролюєш краще (+вилка рятує), тому ймовірність порізати його суттєво менша, аніж заднє.
От улыбки станет всем светлей и лосю и даже маленькой улитке.
Поделись запаскою своей и она к тебе не раз еще вернется!

sanya_k
вiртуал, який пішов у бан
Повідомлень: 61
З нами з: 21.11.13 07:38
Стать: жін

Re: Темна конячка 2014 р.н.

Повідомлення sanya_k » 10.3.14 16:18

хтя есть под 6 болтов?

вес хорош, а на тормоза ты зря бочку катишь 8)

Аватар користувача
Yaros
*********
Повідомлень: 2512
З нами з: 21.4.05 12:55
Стать: чол
Звідки: Киёв, Теремки_One

Re: Темна конячка 2014 р.н.

Повідомлення Yaros » 10.3.14 20:20

Я був щіро здивований тим, що шимано випускає хтя тільки під центр-лок, для покручів, тих що надають перевагу 6 болтам замість однієї гайки, доступний лише хт.

Також мене збентежило таке достеменне знання лінійки роторів, шановною Александрою, аж доки я допетрав, що то наш товариш - шанувальник гетто карбону та Саші Грей ))
От улыбки станет всем светлей и лосю и даже маленькой улитке.
Поделись запаскою своей и она к тебе не раз еще вернется!

sanya_k
вiртуал, який пішов у бан
Повідомлень: 61
З нами з: 21.11.13 07:38
Стать: жін

Re: Темна конячка 2014 р.н.

Повідомлення sanya_k » 10.3.14 20:38

аж доки я допетрав, що то наш товариш - шанувальник гетто карбону та Саші Грей ))
ошибаетесь, шановный

можно еще добавить, что там еще шанують 26, было бы в точку

но это - другой аккаунт

Аватар користувача
Lexusic
* *
Повідомлень: 193
З нами з: 16.7.12 08:55
Стать: чол

Re: Темна конячка 2014 р.н.

Повідомлення Lexusic » 10.3.14 22:13

чем цепь смазываете?, все в гавне, а цепь чистая.
мой GT Sensor PRO 29-er
http://www.velokiev.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=126514

Аватар користувача
Yaros
*********
Повідомлень: 2512
З нами з: 21.4.05 12:55
Стать: чол
Звідки: Киёв, Теремки_One

Re: Темна конячка 2014 р.н.

Повідомлення Yaros » 10.3.14 23:01

2sanya_k Перепрошую )

Стосовно гальм - на тому самому сайті (що пропонував реби) іноді можна відхопити хтя за привабливою ціною. В протилежному випадку - перевірені часом та народом хт або слх (не збрешу щодо ваги, але оснвний функціонал ідентичний).

ЗІ Якщо влаштувати качелі вибору - то можна до списку іще магуру додати.
От улыбки станет всем светлей и лосю и даже маленькой улитке.
Поделись запаскою своей и она к тебе не раз еще вернется!

Аватар користувача
tosha
* * * * *
Повідомлень: 1632
З нами з: 4.1.07 17:52
Skype: tosha125
Стать: чол
Звідки: город-герой Киев, Южный квартал

Re: Темна конячка 2014 р.н.

Повідомлення tosha » 11.3.14 11:00

Геометрія, моя у першому рядку
Зображення
Востаннє редагувалось 15.5.14 15:29 користувачем tosha, всього редагувалось 1 раз.
Злые собаки нyжны, чтобы отгонять добрых людей..

Аватар користувача
Kenny Pick
* * * * *
Повідомлень: 1793
З нами з: 2.9.07 22:36
Стать: чол
Звідки: Київ

Re: Темна конячка 2014 г.н.

Повідомлення Kenny Pick » 11.3.14 11:10

Та краще Kellys чим китай... :dash2:
Припускаючи, що Келіс - не китай..

Аватар користувача
Toutacoup
*********
Повідомлень: 2373
З нами з: 24.7.10 13:16
Стать: чол
Звідки: Киев

Re: Темна конячка 2014 р.н.

Повідомлення Toutacoup » 11.3.14 13:08

Геометрия, моя в первой строке
Знакомые цифры.
в вагодрочерів вже награвся
А так и не скажешь. ;) Ну ладно, взвешивался-то, я надеюсь, не только по табличкам?

Табуретка ок (хотя лично у меня несколько иное видение китайкарбона), но посмотрим, в каком виде доедет до осени. Так а чего вилка не 80? Проблема с посадкой в значительной мере была бы решена. Да, и выбирая тормоза рекомендую обратить внимание на длину ручек: шимановские, например, одни из самых коротких и в комбинации с грипшифтами будут труднодоступны, если пальцы не длинные.

Аватар користувача
tosha
* * * * *
Повідомлень: 1632
З нами з: 4.1.07 17:52
Skype: tosha125
Стать: чол
Звідки: город-герой Киев, Южный квартал

Re: Темна конячка 2014 р.н.

Повідомлення tosha » 11.3.14 13:47

Геометрия, моя в первой строке
Знакомые цифры.
в вагодрочерів вже награвся
А так и не скажешь. ;) Ну ладно, взвешивался-то, я надеюсь, не только по табличкам?

Табуретка ок (хотя лично у меня несколько иное видение китайкарбона), но посмотрим, в каком виде доедет до осени. Так а чего вилка не 80? Проблема с посадкой в значительной мере была бы решена. Да, и выбирая тормоза рекомендую обратить внимание на длину ручек: шимановские, например, одни из самых коротких и в комбинации с грипшифтами будут труднодоступны, если пальцы не длинные.
Цифр лише 10, тому їх комбінації дуже схожі одна на одну. Дійсно, передній трикутник майже як у Стампа, але у китайця довші пір'я, взагалі, мені здалося що геометрія як у флеша, крім стакану.
Зображення
Солоайр(нові вилки від рокшокс) на 80мм найти нереально важко. Геометрічні креслення та підрахунки дали позитивний розклад з виносом 35градусів донизу, в дійсності саме так і вийшло, але вигляд цього одоробла мене засмутив, тому підшукую винос с кутом 17градусів.
Гальма мене не влаштовують своєю роботою, перші дні працювали ідеально, але вже зараз кулдикають та смикають, немає рівномірності в роботі, люфтить права ручка. Добре хоч великі зазори, в багнюці не затирає. Хомути гальмівних ручок в мене майже на 2см віддалені від грипшифта та гріпси, тобто є можливість наблизити ручку, навряд чи будуть якісь проблеми з шиманою, крім матеріальних :yes
Злые собаки нyжны, чтобы отгонять добрых людей..


Повернутись до “Мiй велосипед”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей