.
. . Так и не понял, по какому принципу оно работает
. Так и не понял, по какому принципу оно работает  . Кроме Бернулли там ничего не приходит в голову. Но девайс довольно интересный!
. Кроме Бернулли там ничего не приходит в голову. Но девайс довольно интересный!Всё гениальное - простоВоздушный инжектор, работающий по принципу "пылесосного" пульверизатора.
 . Надо только посильнее дуть, чтоб скорость воздушной струи была побыстрее - я правильно понял?
. Надо только посильнее дуть, чтоб скорость воздушной струи была побыстрее - я правильно понял? . Когда они его до ума доведут... И ежели оно для своего движения действительно не потребует ни капли горючего - это будет круче велосипеда даже
. Когда они его до ума доведут... И ежели оно для своего движения действительно не потребует ни капли горючего - это будет круче велосипеда даже  .
.

.
. . Оно уже, оказывается, по настоящему летает
. Оно уже, оказывается, по настоящему летает  :
:With the 9 litre tank you can stay in the air for 2.5 to 4 hours, with the 20 litre tank you can stay airborn for 5 to 8 hours depending on your weight. Cruise speed is 35 - 37 mph (56 to 60 kph)
 , а полет мотыльков - вообще разделами "электрика" и  "конденсаторы"
, а полет мотыльков - вообще разделами "электрика" и  "конденсаторы"  .
. :
: . Да и кривошип для смещения фазы цилиндров еще должен куда-то влезть... Умельцы, однако
. Да и кривошип для смещения фазы цилиндров еще должен куда-то влезть... Умельцы, однако  . Думаю, оно бы имело спрос среди туристов... Никто не хочет вникнуть, да поставками заняться? Я первый на очереди за покупкой
. Думаю, оно бы имело спрос среди туристов... Никто не хочет вникнуть, да поставками заняться? Я первый на очереди за покупкой  .
. ! Особенно пролеты через ущелья... Боги
! Особенно пролеты через ущелья... Боги   !
!Да интересно... сначала думал на Пельтье и обосрать хотел, что не будет там и близко даже пол ампера на 5В от стакана. В очереди говоришь... цена в 180 баксов устроит? Ибо дешевле не получится никак. Не для нашего рынка вобщем, пока китайцы не скопируют за копейки.Никто не хочет вникнуть, да поставками заняться? Я первый на очереди за покупкой.
 Вези, если есть возможность, такая цена устроит
 Вези, если есть возможность, такая цена устроит   . Интересно взглянуть не столько на сам девайс, сколько на его конструкцию. Хотя... если про ТТХ не брешут - его вполне можно использовать и по назначению. Непонятен, впрочем, ихний маркетинг - нафига такой девайс в офисе, если там на каждом углу розетка. А вот в походе... Конкурент портативной солнечной батареи.
. Интересно взглянуть не столько на сам девайс, сколько на его конструкцию. Хотя... если про ТТХ не брешут - его вполне можно использовать и по назначению. Непонятен, впрочем, ихний маркетинг - нафига такой девайс в офисе, если там на каждом углу розетка. А вот в походе... Конкурент портативной солнечной батареи. . Но самое прикольное - такой двигатель вполне можно собрать из металлолома в гараже на коленке, допуски там менее критичные, чем в ДВС. Стимпанк форева!
. Но самое прикольное - такой двигатель вполне можно собрать из металлолома в гараже на коленке, допуски там менее критичные, чем в ДВС. Стимпанк форева! 

. И даже слегка мыслящим, способным ощутить себя этой самой... фекалией.
. И даже слегка мыслящим, способным ощутить себя этой самой... фекалией. 
 Торопиться не надо, свои временные масштабы мы так и так покинемДа ну вас ... со своими симптомами.
Я о высокой материи, о пространстве...
о том, что у всего свои временные масштабы.

У меня одного мышка на зум не работает?

. Не маючи ні грама ІТ-шної освіти, але маючи логіку та уяву, можна, користуючись візуальним програмним кодом, наваяти таку собі примітивну (чи не дуже примітивну) геймуліну. Дехто навіть браузери та медіа-плеєри в цій програмі умудряється писати
. Не маючи ні грама ІТ-шної освіти, але маючи логіку та уяву, можна, користуючись візуальним програмним кодом, наваяти таку собі примітивну (чи не дуже примітивну) геймуліну. Дехто навіть браузери та медіа-плеєри в цій програмі умудряється писати   .
. ). На якомусь етапі прийшлось уже і програмний код ручками пописати і згадати, що вчили в школі/інституті по інформатиці. Потім гірше - прийшлось залазити в шкільні підручники і згадувати, що мене колись вчили з алгебри, геометрії, фізики та інших предметів, з якими я, як гуманітарій, в своїй роботі майже не стикаюсь. Та й англійську прийшлось підтягнути попутно - прога не розуміє назв об'єктів кирилицею, а давати їм назви транслітом якось нефеншуй, ну і код, само собою, базується на англійській. Ну і уроки малювання вкупі зі знаннями фотошопа пригодились... Чесно кажучи, я би Game Maker ввів, як один з предметів шкільної програми, дуже стимулююча прога, по крайній мірі, на практиці починаєш розуміти, навіщо ті всі алгебраїчні функції і синуси/косинуси потрібні, на відміну від тупуватих шкільних задач, які є абсолютно неприкладними, повністю відірваними від життя абстракціями, і які аж ніяк не викликають бажання їх розв'язувати із-за своєї безмозглості і недоцільності (хоча всередині вони несуть один з якихось важливих математичних принципів, але от їхній сеттінг і їхня подача -
). На якомусь етапі прийшлось уже і програмний код ручками пописати і згадати, що вчили в школі/інституті по інформатиці. Потім гірше - прийшлось залазити в шкільні підручники і згадувати, що мене колись вчили з алгебри, геометрії, фізики та інших предметів, з якими я, як гуманітарій, в своїй роботі майже не стикаюсь. Та й англійську прийшлось підтягнути попутно - прога не розуміє назв об'єктів кирилицею, а давати їм назви транслітом якось нефеншуй, ну і код, само собою, базується на англійській. Ну і уроки малювання вкупі зі знаннями фотошопа пригодились... Чесно кажучи, я би Game Maker ввів, як один з предметів шкільної програми, дуже стимулююча прога, по крайній мірі, на практиці починаєш розуміти, навіщо ті всі алгебраїчні функції і синуси/косинуси потрібні, на відміну від тупуватих шкільних задач, які є абсолютно неприкладними, повністю відірваними від життя абстракціями, і які аж ніяк не викликають бажання їх розв'язувати із-за своєї безмозглості і недоцільності (хоча всередині вони несуть один з якихось важливих математичних принципів, але от їхній сеттінг і їхня подача -   ). Яскравий приклад - задача про басейн і дві труби різного діметру, в одну з яких вода вливається, в іншу - виливається, за який час наповниться басейн? Ця задача дратувала мене ще в шкільні роки і зараз вона є в підручниках. Принцип задачі там досить толковий і описує багато явищ природи, але подання її в такому форматі - хрень повна. У мене ще в школі при прочитанні умови виникало запитання - що то є за безгосподарність і розбазарювання ресурсів - та закрий ти ту трубу, через яку витікає (ну який дурень буде наливати воду у ванну при відкритій зливній пробці
). Яскравий приклад - задача про басейн і дві труби різного діметру, в одну з яких вода вливається, в іншу - виливається, за який час наповниться басейн? Ця задача дратувала мене ще в шкільні роки і зараз вона є в підручниках. Принцип задачі там досить толковий і описує багато явищ природи, але подання її в такому форматі - хрень повна. У мене ще в школі при прочитанні умови виникало запитання - що то є за безгосподарність і розбазарювання ресурсів - та закрий ти ту трубу, через яку витікає (ну який дурень буде наливати воду у ванну при відкритій зливній пробці  ) і задача не буде мати сенсу!
) і задача не буде мати сенсу! 
 Двадцять способів вирішення однієї задачі
 Двадцять способів вирішення однієї задачі  ! І то самостійно, без будь-якого впливу вчителя з нагайкою. А послідовність і акуратність яка вимагається! Одну буковку/цифірку не туди вставив - і все, зовсім друге кіно! Або його відсутність
! І то самостійно, без будь-якого впливу вчителя з нагайкою. А послідовність і акуратність яка вимагається! Одну буковку/цифірку не туди вставив - і все, зовсім друге кіно! Або його відсутність  . Тестування і оптимізація коду - взагалі окрема задача, уловити всі взаємозв'язки, протікання і ієрархію процесів - шикарно тренує логіку, уяву і формує недюжинне терпіння
. Тестування і оптимізація коду - взагалі окрема задача, уловити всі взаємозв'язки, протікання і ієрархію процесів - шикарно тренує логіку, уяву і формує недюжинне терпіння  .
. , кому цікаво - можна глянути й спробувати. Сусідські дітлахи дали добро, але сказали - мало рівнів...
, кому цікаво - можна глянути й спробувати. Сусідські дітлахи дали добро, але сказали - мало рівнів...  Власне там рівні тільки для розвитку апгрейдів, а далі - грай, скільки хочеш... Якщо вороги не прикінчать
 Власне там рівні тільки для розвитку апгрейдів, а далі - грай, скільки хочеш... Якщо вороги не прикінчать  .
. .
.

[/spoiler]
[/spoiler]Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей