Про паління

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.

Чи підтримуєте ви тиск з боку влади на курців

Я палю, ПІДТРИМУЮ
11
8%
Я палю, НІ не ПІДТРИИМУЮ
16
11%
Я не палю, ПІДТРИМУЮ
66
46%
Я не палю, НЕ ПІДТРИМУЮ
27
19%
КГ\АМ
24
17%

Всього голосів: 144

Vadim Bus
Re: Про паління

Повідомлення Vadim Bus » 1.12.12 00:20

безпідставно звертався до мало-культурної істоти і без застосування насильства
Ну блін, ну де ти їх знаходиш? Мені якось в основному інтелігентні люди попадаються... :duma: І курці і не курці. Ви шо з Гілкою по якихось притонах лазите?
Капец , таке враження що ти друже з Швейцарії клаву довбеш))), у мене пів парадного таких.
Останній раз в черзі біля віконця аптеки з молодою курвою зчепилися. Їй не сподобався мій жарт про те що якщо не докурити пачку то можна заощадити на аптеці , і мене при тому не труїти. А курва хольона і гонорова не звикла до такого.

Varyat
Стать:чол

Повідомлення Varyat » 1.12.12 00:24

Капец , таке враження що ти друже з Швейцарії клаву довбеш)))
З Голландії. Тут не тільки цигарку в громадському місці можна засмалити :).
Останній раз в черзі біля віконця аптеки з молодою курвою зчепилися. Їй не сподобався мій жарт про те що якщо не докурити пачку то можна заощадити на аптеці
І чого ти до курящих дівчат залицяєшся? Вона ж потім у ліжку буде як попільничка смердіти...
Сім заповідей старого анархіста (і вічно юного вар'ята в одній особі):

Людина народжується втомленою і живе для того, щоб відпочити.
Тільки творча праця достойна поваги.
Живи як хочеш, але іншим не заважай.
Свобода однієї людини закінчується там, де починається свобода іншої людини.
Життя треба прожити так, щоб не хотілося його прожити ще раз.
Яке б рішення ти не прийняв, воно все одно виявиться помилковим - згодом з'ясується, що було ще краще рішення.
Головною причиною смерті є життя.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 1.12.12 00:45

З Голландії.
Ностальгія, чи маєш намір повертатися?
Якщо муки вибору, то не поспішай, краще нюхай там "дим" )))

Dagger
* * * * *

Повідомлення Dagger » 1.12.12 00:49

И я не пойду. Ни в жизни.
"Я буду курить в общественном месте, но так, чтобы тебе не мешать, не бесспокоить и не вызывать негативных эмоций" и "просто пошлю тебя подальше" - улавливаешь разницу?
Это ты, допустим, можешь отойти реально подальше, стать с подветренной стороны и, возможно, даже потушить соску, если очень вежливо попросят. Честь тебе и хвала. Закон пишется не для тебя лично, а для миллионов, которые в такой ситуации "просто пошлют". Другое дело, что ты закон воспринимаешь как личное оскорбление, тем самым равняя себя с ЦА этого закона. Зачем? Закон никак на тебя не влияет, пока ты находишься в его рамках, его как бы и вовсе не существует. Не думаю, что если ты будешь курить где угодно, но при этом действительно никому не будешь мешать, кто-то намеренно будет ходить за тобой и нудеть насчет твоей сигареты. Даже я, убежденный противник курения, не стану докапываться до человека и требовать выполнения этого закона, если дым до меня не долетает.

Ваш с Криксом демон противоречия играет с вами шутки.

gylka

Повідомлення gylka » 1.12.12 00:53

Оно ни разу не вписывается в мою концепцию "делай что хочешь, но другим не мешай", а однозначно предполагает, что кто-то должен идти кому-то на уступки, что для меня неприемлемо. Зачем искать компромис там, где не существует проблемы? "Я буду курить в общественном месте, но так, чтобы тебе не мешать, не бесспокоить и не вызывать негативных эмоций" - "Я не буду курить в общественном месте, потому, что мне запрещает закон (а в моем понимании - общественное насилие над индивидуальностью)" - улавливаешь разницу?
Хто визначатиме чи хтось комусь заважає, чи вже ні? Твоя (або чиясь) оцінка "ось в 5 метрах вже не заважаю" насправді для когось заважає. Але це не має значення, так як курець за визначенням заважає так як отруює повітря. І у когось нюх може бути слабким щоб вловити це, при цьому концентрація може бути все рівно відносно високою. Питання ж не в заважанні, і не в противному запаху від цигарок (є немало людей кому він навіть подобається). Питання в отруйній складовій, проти неї і боряться. А так як ця отруйна складова йде від паління, то і боряться з першопричиною.
Там до речі є теж не зовсім однозначна штука в законі , де "паління" електронної цигарки всюди пишеться через кому і з палінням "аналогової" цигарки, хоча від електронної ніякої шкоди немає, крім шкоди від самого нікотину. Видно логіка така, що від е-цигарки все рівно дим з речовиною, яка формує звикання і тому сусіди надихаються його, захочуть палити, але оберуть вже значно шкідливіші тютюнові цигарки. хз.
Вопрос на засыпку вместо постскриптума: Вадим и Алексей И Витык (имею приятность быть со всеми знакомым :friends:), я вас сильно достал, когда курил в вашем присутствии?
Мене - та ні разу, чесно. :) Я ж писав, що курці навіть в сім"ї, я давно звик і навіть не думаю над цим в побуті. :) Але ж запросто могли когось іншого, та навіть жильців в тому домі якім дим міг задувати в вікна. А те що ніхто не каже "ви заважаєте", так люди часто вважають за краще промовчати ніж сказати що їх щось дратує, особливо коли це десь на вулиці і незнайома людина, яка через 5хв піде кудись у своїх справах.

Varyat

Повідомлення Varyat » 1.12.12 17:39

Я зрозумів. Найкращий метод спілкування людей - по інтернету. Навіть якщо ти накурений, непомитий і з нечищеними зубами - ти нікому не мішаєш :). На жаль, зубки по інтернету я ще не навчився лікувати...

І ви ще турбуєтесь про такі дрібниці, що хтось комусь мішає сигаретним димом? Дивимось відео :).
Притому ніхто нікого не вбив, не покалічив і навіть не образився. Дружний і волелюбний народ :friends:. Не те, що наші засранці-доходяги-підкаблучники суспільства... Зате всі всім заважають :dash2:. І готові ближнього або вбити, або посадити, або на голову насрати, або на форумі дістати. Ех, канібалізьму на вас нема...

phpBB [video]

phpBB [video]

Яке б рішення ти не прийняв, воно все одно виявиться помилковим - згодом з'ясується, що було ще краще рішення.

VooDoo

Повідомлення VooDoo » 2.12.12 19:23

Чи підтримуєте ви тиск з боку влади на курців
Кому шо, а Vadim Bus на ВК курці - срач просо!

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 2.12.12 21:04

Варят, до чого тут це весілля?
Хоча подивився від початку до кінця, з думкою, - хоч там все добре :good: , реально хочеться славити їх Бога, після того як бачиш жінок схожих на жінок, мужчин схожих на мужчин і свято як свято.. і головне молода не схожа на потягану шльондру.. Слався Аллах, і пророк його Мухаммед..

Музичка теж як музичка, зачьот..
От тількі не бачив щоб хтось серед них палив..
далі бажано по темі.

VooDoo

Повідомлення VooDoo » 2.12.12 21:58

... реально хочеться славити їх Бога, після того як бачиш жінок схожих на жінок, мужчин схожих на мужчин і свято як свято.. і головне молода не схожа на потягану шльондру.. Слався Аллах, і пророк його Мухаммед..
От тількі не бачив щоб хтось серед них палив..
Господи, и мусульман к курению приплел. Лови свежак про женщин в мусульманском мире и хвали дальше ;)
Осталось обсудить на ВК отношение к легализации проституции и легкой травы.
23 ноября в 03:17
Саудовская Аравия внедрила электронную систему слежения за женщинами

Женщина в Саудовской Аравии не имеет права путешествовать без разрешения мужа и не имеет права управлять автомобилем (в 2011 году шариатский совет богословов констатировал, что управление машиной приводит к её моральному разложению).

По мнению правозащитников, положение женщин в стране можно сравнить с положением несовершеннолетних. Например, у каждой незамужней взрослой женщины должен быть близкий родственник мужского пола в качестве «опекуна». Его согласие требуется для приёма женщины на работу, поступления в учебное заведение, оказания медицинской помощи. За поведением женщин в обществе следит религиозная полиция (мутава).

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 2.12.12 22:03

Вітя, якщо є бажання про Іслам пліз в приват, поважай правила конференції.
Дякую.

AVVAKUM
новичок
новичок

Повідомлення AVVAKUM » 3.12.12 13:08

Варят, до чого тут це весілля?
Хоча подивився від початку до кінця, з думкою, - хоч там все добре :good: , реально хочеться славити їх Бога, після того як бачиш жінок схожих на жінок, мужчин схожих на мужчин і свято як свято.. і головне молода не схожа на потягану шльондру.. Слався Аллах, і пророк його Мухаммед..
Да причем здесь чечня?
Посмотри на свадьбы наших мажоров. Тоже сплошная радость и благополучие
или вот, тоже радуются, танцуют и стреляют
phpBB [video]
— В резюме вы указали, что вам не нравятся геи...
— Нет, скорее это я им.
— Вы нам не подходите.
— Вот видите? Я так и написал.

Varyat

Повідомлення Varyat » 3.12.12 14:54

(буков много, но оппонентам попрошу мысли из контекста не вырывать)

Воблин. Вы всё неправильно поняли. Очень прямолинейно. Зачем Бог дал человеку ассоциативное мышление? :duma:
Это пример не про Чечню, не про свадьбу и не про мажоров. Я имел ввиду, что никто никому не мешает даже при откровенном отступлении от общественных правил и законов. Я ни разу не увидел озлобленных или хотя бы расстроенных лиц тех, чьи права это ущемило. Я ж говорю - гордый, дружный и свободолюбивый народ! Славянам еще учиться и учиться у этих "дикарей".

А могли бы и помешать... Пофиг на крутые тачки, они не решают, там каждый носит оружие (свободный народ, однако). И очень, кстати, правильное решение: пойди-ка, обидь ближнего - а он тебе пулю в лоб пустит :eek:. Шоб не обижал... Вот и не обижают. И не обижаются. Большинство споров поэтому решается на словах. Ибо все равноправны :uchitel:. Каждый может применить силу, невзирая на свою кондицию и накачанность мускулов. Я всегда был за такой вот "дикий запад". Это рациональнее и бесконфликтнее (уже объяснял, почему, хотя с виду - парадоксально и невозможно), чем мнимая защита общества, которое, кроме себя и своего спокойствия, нихрена больше не защищает. И не надо мне рассказывать сказок, как вы наяву в реале и во сне ощущаете "поддержку" и "защиту" вашего хваленого общества... Кстати, как вы думаете, почему "Брат" и "Брат-2" имели такой успех в прокате? Это та же идея свободы и личной ответственности за происходящее с тобой. Она близка людям. Можно сказать - генетически. Просто в фильме бездарный режиссер и такие же актеры её сильно опошлили и испохабили, хотя на уровне подсознания все восприняли правильно.

Походу, "крутые тачки" в чеченцев - не самоцель, чтобы повыкаблучиваться. У этих народов всегда в почете был хороший и красивый скакун. Просто прогресс сменил их на машины.

зы. и я не верю в идею Вадима, что сбежав из нашего общества, можно найти свободу в другом. Там тоже полно глюков. Просто они не похожи на наши. В обществе свободным быть невозможно. Почему? Потому, что в обществе нету равноправия. Бандиты круче, потому, что у них деньги, пушки, коррупция госструктур и внутренняя организация. Менты круче, потому, что у них закон, оружие, наручники, поддержка государства, расхлябаность управления милицейской системы. Банк круче, потому, что у него финансовое влияние и поддержка государства. Государство круче, потому, что оно само законы создает, какие ему надо, а не те, что нужны людям. А что делать обычному человеку, коих большинство в этом обществе? Только бояться, только бояться... Без вариантов. А еще улыбаться и аплодировать. Кому-кому? Идеальному обществу, конечно, оно безгрешно и о тебе всегда заботится, каждый день придумывая новые говнозаконы... И неважно, что они ущемляет твои права. Зато на тебя никто не пукнет, не дыхнет дымоми не покажет фигу. Если так дальше пойдет, то в той же Америке мужики скоро ухаживать за дамами перестанут, чтоб не нарваться на "сексуальное домогательство".

У нас пока попроще, но тот же рядовой гражданин даже соседу, который его обидел, в глаз дать не может. Ибо посодют. Не говоря о том, чтобы его убить. Чтоб не обижал больше. Посодют надолго... Ну, а с организованными, а тем более, государственными структурами обычный человек вообще тягаться не в состоянии. У него даже оружия нету. Ибо низзя :dash2:. Даже на банальный охотничий нож надо иметь разрешение. А бейсбольной битой против пистолета много не намахаешь. Где тут нахрен свобода? Даже чтобы посрать в туалете на вокзале, надо иметь или деньги или корочку или вышайшее разрешение. Иначе ты - никто и сри, где хочешь. Хотя где-хочешь тоже не получится... Нафига мне такое общество, когда у меня всё процессорное время занято размышлениями "а не вышел я ли за какую-то норму закона, а вдруг что-то новое приняли; а балкон моего дома - это общественное место или нет, я могу там курить? а салон моего автомобиля? а лавочка возле парадного? а парк отдыха?". Вобщем, достали законами, достали нормативами, обществозащитников вместе с их любимым обществом - нафик и подальше, только не в лес, я там катаюсь, хай лучше смердят в своей помойке, гордо называемой - гОродом. Я себя веду так, как мне хочется, при этом ДРУГИМ НЕ МЕШАЯ :hi. Мне в этом общественные распоряжения не нужны! Я всегда так жил. И у меня никогда не было из-за этого конфликтов с людьми. А на общество мне насрать. И на его законы тоже. Я общаюсь с конкрентыми человеками, а не с "виртуальным" обществом.

зызы. в подтверждение к сказанному смотрим видеосюжет со второй минуты - крутые быки почему-то не решились разговаривать с другом Валерой хиленького безобидного пацанчика, смахивающего на наркомана, который корректно попросил их подвинуть свою машину, чтоб проехать во двор. Конечно, это может быть обыгранная инсценировка, но обычно с валерой никто не хочет связываться, независимо от погон, регалий и накачанности мышц. И не надо мне возражений - "это у тебя комплекс неполноценности, боязнь социума, юношеский максимализм и т.д." - это мое понимание личной свободы. Свободы вместе с равноправием, а не "урезанной" свободы, которую мне соблаговолило выделить общество. Я не согласен с тем, что бандит, охранник банка или мент может носить оружие, а я - нет... И не надо этой свободы бояться. Ну, вначале самые нервные, конечно перестреляются. А дальше настанет мир и благоденствие (в той же Чечне кровной мести сейчас нет, ибо нахрен оно кому нужно, попробуй обидь чью-то сестру - тебя будут искать до конца жизни, нет смысла обижать - себе ж дороже). Курильщик будет курить, где ему хочется, но если ты попросишь его уйти, бо оно тебе мешает - он уйдет. КОРРЕКТНО попросишь. Иначе стремно :duma:. Он корректо уйдет. Ибо тоже стремно. Гармония и взаимопонимание :Rose:. И нахрен тогда нужны общество и закон? И про курение в том числе...

http://www.youtube.com/watch?v=VOdf0p23 ... age#t=110s

Собственно, мне оружие ни к чему - я и так себя нормально чувствую. Но всякие запреты, указания, распоряжения и другие росказни, как мне жить - ужасно нервируют. Будь то запрет на оружие, на курение, на искусственное ограничение скорости в виде лежачих полицейских, на провоз велосипеда в банк или метро, на нудизм (почему можно показывать то, чем ты ешь, но нельзя показывать то, чем ты срешь - это один и тот же процесс и согласно гистологии - одна и та же слизистая) и так далее. В исламе тоже дофига запретов, поэтому мне он не нравится. Как и христианство (там столько глюков с нарушением запретов, что я просто в шоке: берем навскидку - запрет на близкородственные связи - ладно, Адам и Ева не были родственниками, а дальше человечество что, партеногенезом размножалось :ROFL: или братья с родными сестрами таки детей заводили? А Лот с дочерьями, а дети Ноя? - святые люди :); остальные глюки христианства в отдельной теме, бо их очень много). Бог первым подал плохой пример, запретив жрать яблоко с означенного дерева. И что из этого получилось? Запрещатели, блин...

gylka

Повідомлення gylka » 4.12.12 17:13

Varyat

Повідомлення Varyat » 4.12.12 17:58

"Доктор, а де ви такі картинки берете?" :)

Ти думаєш, воно працює? Курці - то наркомани....

Якщо людей позбавити соціуму в дитячому і підлітковому віці - ніхто курити не почне. Який дурак буде собі те гівно в рот засовувати без зовнішньої моральної стимуляції? Доповнюючий варіант - дати свободу, як у дорослих. Щоб не було зваби... Безправна істота завжди старається копіювати тих, в кого свобод більше. Але сучасне суспільство того не допустить. Це ж невидано - щоб салаги мали такі самі права, як старослужащі, щоб учень був рівний учителю :o.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 4.12.12 19:27

Картинкі того варті :good:
Круто! Це дієвіше ніж соціальні соплі-воплі.

Зображення
Зображення
Варят, ти шось зовсім заблудився.. В темі про конкретну проблему і думки тих хто приходив мимохідь.

Приплів сюди чеченів. Нам до них як до місяця рачки. Вони народжуються з вродженою програмою яку не можна зламати, вони самі поламають яку хочеш програму. А ми своїх виховуємо як кімнатні рослини , з відповідною психологією , а потім все життя намагаємось захистити від наркоманії, християнства, алкоголізму, куріння та іншої інтернет залежності, аж покі під сраку років своєю головою думать не почнуть.
Ця тема ніяк не перекликається з ідею змінити одне суспільство на інше, люди абсолютно однакові кругом, просто трішки різні умови для виживання індивіда. і чим далі тим контраст відчутніший.
До речі, якщо ви недавно (рік чи два тому) кинули палити , то вас не може не розпирати те "свіже" почуття легкості яке з'явилося, і якщо ви нормальна людина то ви не можете не співчувати тим хто продовжує палити. Якось так.

Varyat

Повідомлення Varyat » 4.12.12 19:46

Нікуди я не заблудився. Я за свободу і рівноправність. Як курців, так і не курців. Без однобокості і суспільного тиску. Який завжди подається як прохання народу, а потім тому ж народу вилазить через сраку. А деякі товариші навіть мають з того бардаку непоганий ґешефт.

Спробую це донести цитатою, скопійованою з якогось сайту анархістського руху, ідеї якого мені близькі по духу і пояснюють мій підхід до проблеми, а не просто бажання поспорити, вигородити чи "підписатися" за курців:
«Личность есть центр анархического мировоззрения. Полное самоопределение личности, неограниченное выявление ею своих индивидуальных особенностей – таково содержание анархического идеала» – писал Боровой. Откуда для анархиста следует равноправие и равноценность всех людей. Каждый лично отвечает за свои поступки, без обобщений и переноса его вины на образ нации, к которой он принадлежит или общественного сословия, в котором он сейчас состоит.

Из идеи суверенитета личности следует анархическая система общественного взаимодействия. Демократия и анархия – это разные механизмы принятия решений. Анархизм не признает демократической власти большинства, - только консенсус, - когда принятое решение устраивает всех, на кого распространяется его действие. Вследствие чего, анархизм отрицает внешнее установление обязанностей, навязывание людям любого порядка организации или коммуникации.
Пишись до анархістів і ми відучимо всіх курити :). Куріння - суспільний глюк, а не індивідуальний. Воно людині не потрібне і не веде до її особистого розвитку. Проте, поки суспільно-державні механізми будуть ідею куріння підтримувати (а то великі гроші, навіть для них) - ти нічого не доб'єшся. Той закон, на який ви всі молитесь - відщипнутий кусок пирога для задроченого тим же суспільством обивателя, щоб "не пи..дів і їсти не просив". Який помимо всього, дозволяє посварити дві верстви населення - курців і не курців, що для суспільства просто знахідка - поки ви між собою б'єтесь, купка хитрих бізнесменів робить на тому копійку - і на сигаретах і на штрафах :empathy. Вуаля :hi.

До речі, Вадим, дякую, що допоміг мені визначитись. Я тільки сьогодні зрозумів, що я в душі анархіст :duma:. Хоча ніколи раніше себе не повязував з цим рухом :o. Процентів 80 мого життєвого світогляду, виявляється, мають чітко виражену анархічну спрямованість. Що з цим робити? Копнув сьогодні глибше - виявляється, нічого страшного в тому анархізмі нема. Досить раціональна і людинолюбива ідея. І нема там такого бардаку, як це подавала совецька пропаґанда. Ось сайтик головного анархіста України - я там знайшов багато розумних і послідовних думок. Хоча націонал-анархізм мені таки ближчий по духу, я не настільки інтернаціоналіст, як ті хлопці.

Wityk

Повідомлення Wityk » 5.12.12 00:11

[Вопрос на засыпку вместо постскриптума: Вадим и Алексей И Витык (имею приятность быть со всеми знакомым :friends:), я вас сильно достал, когда курил в вашем присутствии?
Ааа, так это ты курил?
А я думал это у тебя с детства осталось - тянуть всё в рот :D
Думал, для стоматолога это нормально...
Я хотел использовать один мозг. Два мозга, пожалуй, ещё лучше.
Фантомас.

Михаил
матрацнiк
матрацнiк

Повідомлення Михаил » 5.12.12 11:13

Гонят они если бы так было как на картинках то все сразу курить бросили. Это все равно что на светофоры клеить картинки тех кого заводили на переходе, причем можно сразу две картинки это переходил на красный свет, и менее безобразный жмур - этот на зеленый.

gylka

Повідомлення gylka » 5.12.12 11:59

Гонят они если бы так было как на картинках то все сразу курить бросили.
хз, було б цікаво почитати думку тих людей які приймали таке рішення щоб може краще зрозуміти логіку... але ліньки шукати. Може таким чином хочуть зняти соціалізуючу роль цигарок (це мабуть єдиний їхній плюс), так як з такими упаковками не кожному запропонуєш закурити. Ну і заразом пояснять наскільки це шкідливо, так як, тебе це здивує, це десь тут в оточенні людей з вищою освітою в п"яти поколіннях шкода і ризики є очевидними, а десь в середовищі попростіше там таке в головах, ой-вей...

я сприймаю це як експеримент, цікаво яка статистика буде через пару років.

AVVAKUM
новичок
новичок

Повідомлення AVVAKUM » 5.12.12 12:22

Попытка властей административными мерами наезжать ничего не даст. Законы принимаются что бы было как в европах, но их выполнение тормозится, поскольку деньги в этом замешаны
Курить, или не курить? Это очень филосовский вопрос , на самом деле :duma:
Давайте лучше поговорим о том что курить
Здесь конечно власти то же немного палки в колеса вставляют
— В резюме вы указали, что вам не нравятся геи...
— Нет, скорее это я им.
— Вы нам не подходите.
— Вот видите? Я так и написал.

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 5.12.12 15:09

Попытка властей административными мерами наезжать ничего не даст. Законы принимаются что бы было как в европах, но их выполнение тормозится, поскольку деньги в этом замешаны
Курить, или не курить? Это очень филосовский вопрос , на самом деле :duma:

+1

А тема себя исчерпала на первой странице

и м х о
Зображення

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 5.12.12 16:50

а потім вона себе вичерпала ще 5 разів,
Якщо вичерпала, то навіщо тягнути резину, закрити !

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 222 гостей