Зачем вы бухаете?

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.

Зачем вы употребяете алкоголь

Люблю бухать
47
20%
Нравится быть дебилом
37
15%
Люблю вкус водки/виски/коньяка
16
7%
Спасаюсть пивом от жары
12
5%
Ценю тонкое послевкусие настоящих французских вин
23
10%
Ну вас с вашим бухлом
104
44%

Всього голосів: 239

de Balzam
Стать:чол
Re: Зачем вы бухаете?

Повідомлення de Balzam » 10.1.11 16:27

п"ють розбавлений ректифікований спирт, яким, власне і є водка.
(...)
Всі спиртні традиційні напої - ром, джин, віскі, коньяки, бренді, чача, текіла, ракія та інше - є продукти перегонки, грубо - самогонки, тільки різні інградієнти, і різні ступені очистки.
Водка - ж продукт змішування ректифікованого спирту і води.
(...)
Водка - не є традиційним російським напоєм, як то пропагується, оскільки ректифікаційну колону винайшли тільки 130 років тому.
1) бо розб. спирт дешевше та й чистіше, ніж напої, що отримуються ректифікацією натурпродуктів бродіння. Звісно, чистіше - не будь-який ректифікований спирт :)
2) Національні "самогонки" одержували методом ректифікаціі задовго до того, як винайшли колону, тому вони всі й мають різні назви та смаки, а не називаються однаково "ректифікований спирт". :)
3) Традиційний російський напій "водка", як і традиційний український напій "горілка" колись теж були продуктами ректифікації без використання колони, а сучасний розбавлений ректифікат (вироблений з використанням колони) це сурогат старовинних напоїв, і звісно, не є нічиїм національним. Десь так виходить :)
Pǔjīng SB

Михаил
матрацнiк
матрацнiк

Повідомлення Михаил » 10.1.11 16:58

3) Традиційний російський напій "водка", як і традиційний український напій "горілка" колись теж були продуктами ректифікації без використання колони, а сучасний розбавлений ректифікат (вироблений з використанням колони) це сурогат старовинних напоїв, і звісно, не є нічиїм національним. Десь так виходить :)
Ну тут как не крути а нажираться лучше правильной водкой, не запивая и неупотребления других напитков. С другой стороны ну очень вкусно водочку селедочкой закусить. Самогон тут не то однако.

cunnilinux

Повідомлення cunnilinux » 10.1.11 17:09

ктулху прийде — порядок наведе

Glam
типа остроумный
типа остроумный

Повідомлення Glam » 10.1.11 17:59

Ну тут как не крути а нажираться лучше правильной водкой...
Вот, как раз, нажираться лучше всяким забугорным самогоновым продуктом - быстрее и проще, а последствия (на утро) не такие долгоиграющие (если будут). Хорошей правильной водки организм может принять слишком много (если нет патологий)...

Михаил
матрацнiк
матрацнiк

Повідомлення Михаил » 10.1.11 18:16

Вот, как раз, нажираться лучше всяким забугорным самогоновым продуктом - быстрее и проще, а последствия (на утро) не такие долгоиграющие (если будут). Хорошей правильной водки организм может принять слишком много (если нет патологий)...
Та ну не то это, я имел ввиду принятия дозы больше 200 гр. водки(в пределах разумного это у каждого своё), то от правильной водки с правильной закуской последствий нет. А слишком много, после третей организм может принять всего. :grin:

Glam
типа остроумный
типа остроумный

Повідомлення Glam » 10.1.11 18:21

Ну, просто под "нажираться" я понял именно "нажираться", а не "потребить много продукта". :)

А насчет почле третьей все идет без меры - из личного опыта, 0,7 рома + литр коньяка (на двоих) были гораздо тяжелее 2 л хорошей водки (на тех же самых двоих). Такое...

gylka

Повідомлення gylka » 10.1.11 18:32

А про водку, то недавно була передача по НТВ, така з тих, що все з ніг на голову перевертає, чи в даному випадку навпаки.
Смисл її в тому, що ніде у світі не п"ють розбавлений ректифікований спирт, яким, власне і є водка. Всі спиртні традиційні напої - ром, джин, віскі, коньяки, бренді, чача, текіла, ракія та інше - є продукти перегонки, грубо - самогонки, тільки різні інградієнти, і різні ступені очистки.
Водка - ж продукт змішування ректифікованого спирту і води. Такий спирт можна отримати не тільки з пшениці, а і з тирси (знамениті 100 грам фронтові - саме з тирси робилися, з продовольством тоді дуже великі проблеми були), з різних відходів, навіть з нафти, і, пробачте ... з гівна. На смак кінцевий продукт, отриманий з перечислених інградієнтів не буде відрізнятися настільки, що їх навіть експерт не розрізнить.
Убив день як дурак і подивився запис тієї передачі (на рутрекері її легше викачати малость). На початку передачі той спеціаліст ННЦ Токсикології РФ сказав про якісь дослідження де ніби сивушне масло (комбінація купи інших спиртів) трохи гальмують окислення етанолу і від цього почали плясати, що "ректифікат - хімія і кака, а от перегонка - самоє оно". Якийсь висновок... цікавий, якщо не сказати конкретніше. Ну і далі почали плясати від цієї догми, перемішуючи твердження, що все-таки "алкоголь - зло" з - "п'ючи самогон, я п'ю російську душу". Ну і посил - "треба відроджувати самогоноваріння", мде :duma: . Скільки людей від самогону травилось видно статистики під рукою не було...
Про тирсу, гівно і т.д. то яка різниця з чого робиться? Кристалічний цукор (цукроза) теж може вироблятись з різних рослин. А на заводах робітники запросто можуть висратись на ковеєрну лінію подачі буряку (бо туалет далеко, а вони на галереї зараз), а ще попадають в апарати живі коти і собаки, не говорячи, що все це йде з землею (де гівно - обов"язковий компонент), та і урни не всюди є і тому окурки з плєвками адресують в дифузійний апарату. І нічого, цукор всі їдять бо він очищений. Про ковбаси, які робляться з кишок свиней, набитих м"ясом всього, що було на конвеєрній лінії промовчу...
Друга частина передачі з тим тестом - здається бред. Кожен переносить алкоголь по-своєму, є певний відсоток людей у яких взагалі АДГ майже не синтезується, вони б там отруїлись би і від 50грам.

de Balzam, то просто результат неправильних акцентів в передачі, де казали, що ректифікація - "ето плохо", а перегонка (дистиляція) - "ето харашо", хоча принципово для виробництва спиртових напоїв немає значення як отримувати алкогольні напої з високим вмістом етанолу. Обидва процеси ж базуються на розділенні продуктів з різними температурами кипіння, просто ректифікація якісніша і економніша. І такі неправильні висновки мабуть не один Cubano зробив.

Glam, немає принципового значення чим нажиратись. Немає "гарного" і "поганого" алкоголю, тобто є тільки поганий. В тому ж вині за великим рахунком немає нічого корисного. Ті речовини, що переходять з кісточками можна запросто отримати випивши виноградного соку, але ж чомусь ніхто не п"є стільки його. А вгадай чому? Що такого є в вині, чого немає в соку? Підказка - його там 11%..19%. :)

Trion, мене тут взагалі мало, що чіпляє. Просто пишу коли впадло чимось іншим зайнятись :)

Glam
типа остроумный
типа остроумный

Повідомлення Glam » 10.1.11 19:02

Glam, немає принципового значення чим нажиратись. Немає "гарного" і "поганого" алкоголю, тобто є тільки поганий. В тому ж вині за великим рахунком немає нічого корисного. Ті речовини, що переходять з кісточками можна запросто отримати випивши виноградного соку, але ж чомусь ніхто не п"є стільки його. А вгадай чому? Що такого є в вині, чого немає в соку? Підказка - його там 11%..19%. :)
Ну, во-первых, от 6 до 22 % (без добавления спирта).

Во-вторых, в вине, как и в виноградном соке, есть немадло разных полезных веществ. Разница в концентрации - в соке она намного ниже. Сока просто столько не выпить...

Что же до общего отношения к алкоголю - не стоит мне парить "алкоголь зло". Свое к нему отношение я высказал в своем первом посте в этой теме и вряд ли я его поменяю исходя из чьих-то высказываний на форуме...

Михаил
матрацнiк
матрацнiк

Повідомлення Михаил » 10.1.11 19:08

Во-вторых, в вине, как и в виноградном соке, есть немадло разных полезных веществ. Разница в концентрации - в соке она намного ниже. Сока просто столько не выпить...

Что же до общего отношения к алкоголю - не стоит мне парить "алкоголь зло". Свое к нему отношение я высказал в своем первом посте в этой теме и вряд ли я его поменяю исходя из чьих-то высказываний на форуме...
Сейчас к проффесору жданову пошлют, об этом уже баянили, с теретей страницы если не ошибаюсь.
P/S/ Вот оно что Михалыч.
Самый вредный, с точки зрения диетического питания, фрукт – ВИНОГРАД.
Он содержит огромного количество сахара. Свежесорванный виноград вызывает брожение в кишечнике, сопровождающееся весьма неприятными звуками, поэтому виноград рекомендуется есть не раньше, чем через 2 дня после сбора. Но даже если положенные сроки будут выдержаны, коварный фрукт способен доставить массу неприятных сюрпризов. Кожура «винной ягоды» долго переваривается, вызывая повышенное газообразование, косточки забивают кишечник. Опасен данный фрукт и для зубов: из-за содержания большого количества органических кислот он вызывает разрушение эмали зубов.
А вот кто дома пытался добывать виноградный сок не из пакетика любовно восстановленного добрыми корпорациями, а не посредственно из самих ягод.

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 10.1.11 19:50

А вот кто дома пытался добывать виноградный сок не из пакетика любовно восстановленного добрыми корпорациями, а не посредственно из самих ягод.
У меня на родине каждый второй добывает этот самый сок :p Правда потом его оставляют бродить и получается..... :p

...меня как то настораживает, что нынче у мужчин темы про секс заканчиваются на третьей странице, а тема про бухло уже на одиннадцатую пошла :p
Зображення

Cubano
* * *

Повідомлення Cubano » 10.1.11 21:38

Убив день як дурак і подивився запис тієї передачі (на рутрекері її легше викачати малость). На початку передачі той спеціаліст ННЦ Токсикології РФ сказав про якісь дослідження де ніби сивушне масло (комбінація купи інших спиртів) трохи гальмують окислення етанолу і від цього почали плясати, що "ректифікат - хімія і кака, а от перегонка - самоє оно". Якийсь висновок... цікавий, якщо не сказати конкретніше. .
Друга частина передачі з тим тестом - здається бред. Кожен переносить алкоголь по-своєму, є певний відсоток людей у яких взагалі АДГ майже не синтезується, вони б там отруїлись би і від 50грам.
то просто результат неправильних акцентів в передачі, де казали, що ректифікація - "ето плохо", а перегонка (дистиляція) - "ето харашо", хоча принципово для виробництва спиртових напоїв немає значення як отримувати алкогольні напої з високим вмістом етанолу. Обидва процеси ж базуються на розділенні продуктів з різними температурами кипіння, просто ректифікація якісніша і економніша. І такі неправильні висновки мабуть не один Cubano зробив.
)
gylka, а я вважаю, що ти неправильні висновки зробив. Просто на основі свого досвіду, я живу в гармонії зі своїм організмом, зараз його не насилую, прислухаюся до нього, і він не зловживає довірою. Про що я? Якщо мій організм завжди противився водці, власне як і самогонці. Про це і у передачі говориться про шкоду такого алкоголю. І про пиво там говорилося, що те, що продається в магазинах - практично синтетичний продукт, і до справжнього пива це має мало відношення. З цим і мій організм згоден. Як почало продаватися живе пиво, то ми з радістю тілько його тепер зрідка купляємо. (І то треба знати яке).
Ти вважаєш, що рафінований продукт - це добре, а лікарі давно довели, що рафіновані продукти - зло. Це і цукор, (нерафінованого жовтого тепер днем з вогнем не знайдеш, але є мед) і олія, і спирт і навіть вода!!!.
Да, бутильована вода, особливо в 19 літрових бутлях - очищається на молекулярному рівні, а потім штучно насичується солями. Хоч вода така абсолютно прозора, мій організм явно відчуває - АшДваО окремо, а солі окремо. Тоді як джерельна вода має гармонійний смак, як колір вечірнього літнього неба, він є, але одним словом його не опишеш.
А на мясокомбінаті я працював, бачив як робиться ковбаса від і до, але б краще я тодішню першосортну ковбасу купляв би, ніж ту, що бадяжать іноді зараз, і кажуть, що вона вищий сорт. Добре, що знаю, хто робить нормальні ковбаси, їх продукцію і вживаємо.

Михаил
матрацнiк
матрацнiк

Повідомлення Михаил » 10.1.11 21:48

У меня на родине каждый второй добывает этот самый сок :p Правда потом его оставляют бродить и получается..... :p
У них не сок вначале а сусло получается. А чистый сок как допустим яблочный или апельсиновый не так просто получить.

de Balzam

Повідомлення de Balzam » 11.1.11 09:46

de Balzam, то просто результат неправильних акцентів в передачі, де казали, що ректифікація - "ето плохо", а перегонка (дистиляція) - "ето харашо", хоча принципово для виробництва спиртових напоїв немає значення як отримувати алкогольні напої з високим вмістом етанолу. Обидва процеси ж базуються на розділенні продуктів з різними температурами кипіння, просто ректифікація якісніша і економніша. І такі неправильні висновки мабуть не один Cubano зробив.
Ну праавильно, так дело в том, что по старинным рецептам водкугнали из зерна, и это было совсем не то, что теперь зовут самогоном, её перегоняли неоднократно и очищали, и в результате полведра чистой водки выходило из 1-2 центнеров зерна. Сивухи в ней и подавно не было, а оставались только микроскопические примеси фурфурола и других хлебных ароматов, а современный первак это то, что в 16 веке клюшница делала. Выход продукта, который давали старинные рецепты, теперь ни одного производителя не устроит, ясно. Вот и ректифицируют на колонне, и никакого аромату кроме метанола там не остаётся.
Pǔjīng SB

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 11.1.11 11:39

...меня как то настораживает, что нынче у мужчин темы про секс заканчиваются на третьей странице, а тема про бухло уже на одиннадцатую пошла :p
Начни уверен народ в моем лице подтянется :grin: .. и так сказать со всей глубиной місли разберем шо оно такое :gerl:

Stalker
* * * *

Повідомлення Stalker » 11.1.11 12:36

Хороший коньяк приятно пить маленькими глотками.
Слышишь - я снова живой! Морем дышу у окна. Наперекор победившей зиме нас скоро найдёт весна!

shapirus

Повідомлення shapirus » 11.1.11 12:39

Добре, що знаю, хто робить нормальні ковбаси, їх продукцію і вживаємо.
з цього місця, будь ласка, з подробицями, альфреде юхимович.

AVVAKUM
новичок
новичок

Повідомлення AVVAKUM » 11.1.11 13:11

Ну праавильно, так дело в том, что по старинным рецептам водкугнали из зерна, и это было совсем не то, что теперь зовут самогоном, её перегоняли неоднократно и очищали, и в результате полведра чистой водки выходило из 1-2 центнеров зерна. Сивухи в ней и подавно не было, а оставались только микроскопические примеси фурфурола и других хлебных ароматов, а современный первак это то, что в 16 веке клюшница делала. Выход продукта, который давали старинные рецепты, теперь ни одного производителя не устроит, ясно. Вот и ректифицируют на колонне, и никакого аромату кроме метанола :58: там не остаётся.
Зерновую водку делают из проросшего зерна, избегая таким образом использования посторонних дрожжевых культур, которые часть исходного продукта перерабатывают в метанол, который является смертельным ядом, однако в смеси с этанолом не всегда ( в зависимости от концентраций) приводит к летальному исходу, приводит в таких случаях к как бы второй, поздней (через2-4 часа после приема), более тяжелой волне опьянения и к тяжелому посхмелью.
В 16 веке самогонку или хлебное вино, как тогда назывался этот продукт, делали крепостью 20, ну максимум 30 градусов, ты ее не то чтобы пить, нюхать не стал бы.
— В резюме вы указали, что вам не нравятся геи...
— Нет, скорее это я им.
— Вы нам не подходите.
— Вот видите? Я так и написал.

gylka

Повідомлення gylka » 11.1.11 13:40

Бгггг :)
http://ae.kulichki.com/index.php?tl=wine&nm=04
http://drinkinform.com.ua/2010/03/malen ... #more-1272
Все там в літрах. Нічого особливого там немає в вині, крім алкоголя звичайно. Фенольні сполуки можна запросто отримати випивши зелений чай чи з"ївши інші овочі і фрукти. І да, соку стільки не вип"єш. Організм скаже "досить!" на той коктейль з глюкози і фруктози, зате не зупиниться на значно більш калорійному етанолі.
І ніхто тобі нічого не парить.
Ти вважаєш, що рафінований продукт - це добре, а лікарі давно довели, що рафіновані продукти - зло.
Не треба писати неправду. Ніде я такого не писав. Про лікарів, "рафіновані продукти - зло", воду, олію і т.д. - якщо можна лінк, тільки бажано з якогось нормального журналу типу Lancet або Science, а не "Единственная" і GQ.
А до речі про жовтий цукор можу тебе (Вас) заспокоїти. Уж так склалось, що технологію цукру і спирту я трохи знаю і на спирт- і цукрових заводах працював, то можу сказати, що жовтий цукор це взагалі якийсь мегаразвод. Це цукор який привозять як правило з країн, де дохера тростини, але немає вапна (технологічно використовується для очистки, в Україні вапна дохера) і тому інший вони і виробити не можуть. Тим більше варіанти "жовтого" цукру теж дочорта. Можна просто на фінальній стадії кристалізації до чистих, білих кристалів плюхнути трохи меляси (відходи цукрового виробництва, значно дешевше цукрового сиропу, це все той профільтрований але грязний цукровий сироп з якого забрали половину цукрози і далі виділяти цукрозу економічно не вигідно, як правило йде на корм худобі) - це той же білий цукор, просто жовтого кольору. Але головне, подивись на харчову цінність обох цукрів:
http://ru.wikipedia.org/wiki/Сахар
При нормі 40-50грам на день, ніяких вітамінів і мікроелементів ти не отримаєш взагалі, це якась смішна, позбавлена логіки, мода. І на цьому непогано наживаються виробники рекламуючи "ти вже їсиш жовтий цукор? ти практично аристократ", ціну такого цукру всі знають. Можна купити білий цукор і на зекономлені гроші - півкіло яблук :)
Зерновую водку делают из проросшего зерна, избегая таким образом использования посторонних дрожжевых культур, которые часть исходного продукта перерабатывают в метанол
:) Проросше зерно (іншими словами - солод) використовувалось через те, що в ньому є амілолітичні ферменти. Зернові мелять на борошно, що представляє собою полісахариди (по декілька тисяч молекул глюкози). І тоді потрібні ферменти, щоб розбити ці полісахариди до молекул глюкози які вже потім дріжджі і переводять в спирт. Це все дуже спрощено, просто щоб зрозуміли. На заводах вже ніхто солод не готує, бо це страшний гемор. Замість цього купують готові сухі ферменти (якісь амілосубтилін і глюкаваморин, наприклад) і дозують прецесійним насосом. Це легше і якісніше. :)

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 11.1.11 13:55

Ну этому надо учиться. Тут на НГ подогнали в подарок Hennesy X.O ( честно скажу - первый раз его пил.) - так по моим наблюдениям никто в коллективе маленькими глотками не пил (включая меня)
Правда и пили кощунственно - с маленьких рюмочек :no:
Зображення

Михаил
матрацнiк
матрацнiк

Повідомлення Михаил » 11.1.11 14:07

Ну этому надо учиться. Тут на НГ подогнали в подарок Hennesy X.O ( честно скажу - первый раз его пил.) - так по моим наблюдениям никто в коллективе маленькими глотками не пил (включая меня)
Правда и пили кощунственно - с маленьких рюмочек :no:
Как по мне дорогие дистиляты сугубо эгоистичные напитки, ну разве что по рюмочке с другом пропустить но кто пьет в компании по рюмочке. :grin: Ну и со своей колокольне особой разницы нету между качественными и дорогими напитками, для этого надо быть ценителем и знатоком, а им так сразу не стать.

Gornostai
Велопузiк

Повідомлення Gornostai » 11.1.11 14:16

Как по мне дорогие дистиляты сугубо эгоистичные напитки...
+1

ЗЫ: Тем из "Зачем?" плавно переросла в "КАК" и "Что вы бухаете?"
ЗЫЫ: Наливайте, чито ли...
-Вы бандеровец и националист!
-Я? Таки да, у нас вся синагога такая!

cunnilinux

Повідомлення cunnilinux » 11.1.11 15:39

как то настораживает, что нынче у мужчин темы про секс заканчиваются на третьей странице, а тема про бухло уже на одиннадцатую пошла :p
в наше время барышни склонны выставлять столько условий, что оно и неудивительно.

Михаил
матрацнiк
матрацнiк

Повідомлення Михаил » 11.1.11 15:45

как то настораживает, что нынче у мужчин темы про секс заканчиваются на третьей странице, а тема про бухло уже на одиннадцатую пошла :p
в наше время барышни склонны выставлять столько условий, что оно и неудивительно.

Та не, если бы геи создали тему- Зачем Вы ***** женщин?, и её бы сразу незабанили, она бы была эпической и доставила бы намного больше чем алкосрач.

cunnilinux

Повідомлення cunnilinux » 11.1.11 15:46

ну так давайте кого-нибудь назначим геем, и он создаст :)

shooter
Модератор

Повідомлення shooter » 11.1.11 16:51

ой, а можна я назначать буду? ща у меня тут пол форума под раздачу пойдет )))))))
давайте не будем ля ля, помойму все настолько просто что аж тошно :)

зы. по коньяку. Никогда не мог допереть как можна пить коньяк за 30 грн бутыль из стопарей как водяру. Фубля какоето.
Нормальный коньяк нужно пить из коньячных бокалов почучуть, и он не может стоить меньше сотни гривен.
Хочется побухать, купите нормальной водки и глушите ее.
страна алконавтов ептыть :)
[URL=https://meettomy.site] Sexy Girls from your town[/URL]

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 228 гостей