Ну в цифрах ніхто ж не скаже. Пояснюють це тим, що це індивідуально і залежиться від генетики, фіз.стану (може струси мозку були чи інші проблеми з групи ризику і т.д.), регулярності і т.д.А ты знаешь, как определить это самое "надмирно"? Многие именитые ученые, проведя кучу всяческих опытов, утверждают, что бокал-другой красного вина каждый день не просто полезно - некоторым даже необходимо...
http://uncle-doc.livejournal.com/147065.html * - почитай, тут пишуть, що в США потенційно небезпечними для чоловіків є 15 дрінків (1 дрінк = 13,7г алкоголю) в тиждень, тобто 200 грам в тиждень. Це на вибір на тиждень:
- 0,5л горілки (всього?)
- 1,5л сухого вина (13%)
- 1,1л міцного вина (типу Портвейн)
- 4л пива (по суті - "пляшка пива ввечері після складного дня".) (хтось обмежується однією пляшкою? менше літра - гроші на вітер!)
* - блог Олексія Водовозова, колишнього лікаря-педіатра, зараз журналіст на мед.тематику.
А що корисного у вині вчені не кажуть?
Це про мене? Я і не плутав. Від бокала вина на свята і сам особливо не відмовляюсь. Я лише написав банальну фразу про отруту і потім відреагував на відповіді в дусі "і що тут поганого?" і "а як жити інакше?".Просьба не путать хронические запои с "иногда на выходных/праздник" побухать.