Прикипів підсиділ до карборами ,як зрушити ?

Будь-які "залізячні" питання
Vadim Bus
Re: Прикипів підсиділ до карборами ,як зрушити ?

Повідомлення Vadim Bus » 15.4.14 13:54

В мене на старому велосипеді хроммолібденова рама і алю штир , в якийсь момент прикипіло , вибив , через кілька місяців та сама історія . І так кілька разів .Думаю винувата вода що закидувалася в розріз підсиділа . Рішив питання прокладкою з алю банки з-під пива і замазав пластиліном (в ідеалі радять натягувати кусок шосейної камери). Бувають банки стальні . Обов"язково здерти фарбу .
Я теж не раз зустрічав дірку заклеену жуйкою, або герметиком. До речі яякщо цього не зробити, і в каретці немає діірки для зливу, пісок намиває аж бігом. Зараз карбоштирі в копійчану ціну, алю треба на метал здавати.

VooDoo

Повідомлення VooDoo » 28.5.14 00:06

phpBB [video]

Тиски не помогли. Пилить жалко. А если схватить у самой рамы трубным ключом, то продавлю стенки? Палка ричи вцс.

DigitaLL
новичок
новичок
Стать:чол

Повідомлення DigitaLL » 31.5.14 19:10

Підсиділ то може і не продавиш, хоча там стінки тонкі то скоріше за все якщо нормально прикластися то продавиться, щоб таким способом зірвати то залежить наскільки сильно прикіпіло. Спробуй молотком постукати по підсиділу зверху несильно ніби забиваючи трубу в раму. Заливай в щілину між підсиділом і рамою різні проникаючі змазки та трохи шевели трубою щоб змазка далі проникала, я коли дістав підсиділ то було видно що змазка частково затікла але звичайно що не до самого низу.
Востаннє коли виймав підсиділ з рами ?

VooDoo

Повідомлення VooDoo » 1.6.14 18:57

Востаннє коли виймав підсиділ з рами ?
Приблизно на початку цього року зрушував з місця, було туго, але можна було без проблем вийняти, на жаль, тоді не звернув увагу на таку "дрібничку". Наразі нічого робити не буду, оскільки в середині червня марафончик і основний велосипед поки що не на ходу, можливо що виникне потреба їхати на цьому коритці і тому ризикувати щось зламати не має сенсу.

DigitaLL
новичок
новичок

Повідомлення DigitaLL » 2.6.14 12:46

Але змазки проникаючої можна час від часу туди запшикувати , воно буде по трохи вїдатися в окисленість, що полегшить потім зрушення в любому випадку.

romm
* * *

Повідомлення romm » 7.7.14 21:52

Останній раз з пінарели витягував. Спочатку підсиділ бив вліво-вправо , взад-вперед , щоб зв"язки порозривати . Потім поставив старе сідло , в середину метрову арматуру , і біля години викручував його , ніби заливав машинне масло . Бити зверху треба обережно- ламали рами . Весь штир був в білому порошку .

Повернутись до “Технозона”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей